IRC-Galleria

oskutius

oskutius

A.D.I.D.A.S. <3
Älkää pliis vittu valittako mulle teiän paskaa elämää mun pää hajoo siihen et joudun lohduttelee teitä ja kuuntelee teiän ongelmia ihan ko mulla ei ois omia sellasia. Sit ko joudun selittää viel kaikkea paskaa kuten "kyllä se menee ohi.", "yritä puhuu sille nii..." tai "kyllä sä vielä jonkun löydät, ei oo mikään kiire" nii ei saatana...
Vittu teiän elämät on perseestä ettekä te koskaan tuu löytää ketään jos vaan kieritte itsesäälissä tai syytätte teiän ongelmista kaikkia muita ettekä ite tee asialle mitään!
Joten... olkaa ystävällisiä, jos kerta ootte mun ystäviä, ja älkää kasatko kaikkea paskaa mun niskaan, koska oon nyt korvia myöten teiän paskassa, ja mulla kuulkaa riittää sitä omaakin ihan tarpeeks joten oisin ilonen jos kattoisitte kerranki peiliin, sanoisitte ittellenne että JUMALAUTA enää en jaksa tätä paskaa vaan teen asialle jotain! Tästä hetkestä lähtien keskityn mun oman elämän parantamiseen ja teen ittestäni hyvän ja onnellisen ihmisen!
Tai... sitten näätte peilissä täydellisen epäonnistujan, kömmitte alkoon, ostatte kossupullon, meette himaan kiskoo sen alas ja noudatatte tämän tunteenpurkauskirjoituksen otsikkoa.

Kiitän.

Irstauden IlosanomaLauantai 10.05.2008 04:15

Kun on kaikki nähty, kaikki koettu
Kun kaikki perkeleetkin on paljastettu
Ei ole syntiä, ei katumusta
Pyhyys, koskemattomuus on raiskattu
Henkinen elämämme potee anoreksiaa
Tunnemaailma huutaa pornografiaa
Ruumiimme surkastuneet eivät liikahda
Velton lihasmassan virvoittaa väkivalta

Tuhansien järvien ja mahdollisuuksien maa
Levittäytyy eteeni kuin halpa huora
Nöyränä katselee kuin kidutettu koira
Ja hyvinvointi valtaa maailman
"Sun hengitys tuoksuu ihan keitetyille porkkanoille"
"Mä oon keitetty porkkana..."

O.O
"Fuck You..."
"Hahhah, I Just Did !"

Samiya<3Torstai 24.04.2008 02:35

-"Olen kulkenut läpi elämäsi kanssasi. Elämäsi lopussa näet elämänkaaresi yhtenä pitkänä hiekkarantana. Hiekassa näet kahdet jalanjäljet. Ne ovat minun jalanjälkeni ja sinun jalanjälkesi."

-"Mutta miksi näen hiekassa vain yhdet jalanjäljet, kun minulla oli kaikkein vaikeinta? Miksi hylkäsit minut kaikkein vaikeimpina aikoinani, kun tarvitsin tukeasi?"

-"Näet hiekassa vain yhdet jalanjäljet, koska ne ovat minun jalanjälkeni. Sinun vaikeinpina aikoinasi, kun eniten tukea tarvitsit, kannoin sinua käsivarsillani."
Mörköä VITUTTAA koska randomirotat TIUHTI ja VIUHTI kähvelsivät mörön rubiinin... ;E
Jos käyttää pelkkää höyhentä, se on pervoa. Mutta jos käyttää KOKO KANAA, se on EROOTTISTA!

SyRänTiistai 22.01.2008 19:17

Jos välität minusta, laita minulle "<3"
Tarkoituksena on vain saada tietää, kuinka moni välittää.
Kopioi tämä päiväkirjaasi, niin näet ketkä kaikki välittävät sinusta.