IRC-Galleria

oujomi

oujomi

Jaa mää vai?

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.03.2008 16:26

Niinsanottu pääsiäisvapaa on nyt sit puolessavälissä. Tässähän tää on menny ihan lupsakkaasti, tosin mulla alkaa jo aika käymään lievästi sanottuna pitkäks. Olin viimeks la-aamuna töissä, ja seuraavan kerran vasta viikon päästä. Josko mä saisin kämpän raivattua.. Toisaalta se kävis varmaan helpommin dynamiittipötköllä..............................

Synttärit oottais lauantaina. Ei tiedä pitäiskö juhlia vaiko ei. Koska nyt jos mä päätän, että mä en juhli edes yhdellä oluella, mulla on ihan taatusti kuula sunnuntaina niin kipee, että mä kiroilen loppuvapaat sitä, et miksiköhön mä join sitä ja tätä sekasin. Jos taas mä päätän juhlia, ketään ei illalla liiku missään. Joten taitaa jäädä Herran haltuun tääkin juttu. Katotaan nyt sitten, miten akan käy.


Päivän biisejä on tällä kertaa kaks, koska ne soi molemmat mun päässä ihan jatkuvalla syötöllä. Ensteks on Elastisen Ovet paukkuu (älkääkä vaan kysykö, mistä toi nyt tuli..) ja toinen on Iron Maidenin Run to the hills. Jotain aggressioita päähän piilotettuna? Kyllä vaan.

Frozelle terkkuja.

Ugh. Olen puhunut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.