IRC-Galleria

moi moi moi moi moi!Tiistai 04.07.2006 14:43

Testasin itseni parhaalla sivulla päällä maan; demi.fi :DD


-Millainen nukke olisit?
Testitulos
Olet venäläinen maatuska-nukke. Kuten maatuskassa, on sinussakin monta kerrosta ja erilaista persoonaa. Olet romanttinen ja taiteellinen, mutta joskus sinulla on taipumusta synkistelyyn. Toivoisit, että muutkin ihmiset katselisivat maailmaa syvällisemmin eivätkä aina juoksisi viimeisimmän trendin mukana. Rakastat kauniita asioita, lukemista ja musiikkia. Olet uskollinen ystävä ja sinuun voi aina luottaa.Haaveilet siitä, että saisit viettää elämäsi vapaana – vaikka kirjoittaen tai maalaten.-Jack Bauer, Jack Sparrow vai Jack Shephard – kuka heistä on unelmakundisi?
Testitulos
Unelmakundisi on Lostin Jack Shephard. Sinut on luotu aution saaren sankarittareksi, joka yhdessä Jackin kanssa selviää tilanteesta kuin tilanteesta ja varmistaa samalla muidenkin saarelaisten hyvinvoinnin. Arvostat kundissa älyä, komeutta ja aloitekykyä, ja olisit mielelläsi ylpeä hänen toimekkuudestaan. Jätät huomiotta sen, että joskus Jackia vaivaa pieni huumorintajuttomuus – ehkä voisit saada hänet vähän relaamaan ja löysäämään kravatin solmua? Ehdoton edellytys olisi myös se, että Jack suostuisi avautumaan menneisyydestään ja kertomaan, mitä kaikkea hänelle on oikein tapahtunut.

en edes tiedä kuka on jack shepard :( mut se on varmaan tosi ihq, koska se on mun UNELMAKUNDI!!!!Kuka sankaritar olisit?
Testitulos
Olisit Hermione Granger tai Narnian Susan Pevensie. Vastustajasi on paha, pimeyden voimia edustava noita tai velho, jonka päihittäminen on elämäntehtäväsi. Onneksi et ole taistossa yksin, vaan apunasi on joukko taitavia ja nokkelia läheisiä – joko ystäviä tai sisaruksiasi. Miten tulla enemmän suokkarisankarittaresi kaltaiseksi? Hermione ja Susan tietävät, että fiksuus ja hyvät tavat vievät ihmisen pitkälle. Keskity täysillä opiskeluun Hermionen tyyliin ja nauti, kun peittoat kokeissa luokkasi kundit 6-0! Heikko kohtasi on joskus liika pänttääminen, joten muista hengailla muuallakin kuin koulukirjojen ääressä ja tapaa kavereitasi.

kuus nolla peittoan kaikki!! hik hik hikke :
DDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.