IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.11.2011 12:21

Kolmas yö putkeen n. 9h tunnin yöunilla Olivialla. Aivan ihana tyttö on <3 ja nyt parasta aikaa nukkuu vaunuissa ulkona (: pääsen kohta nauttimaan päivän lehdestä ja voisin juoda vielä erikoiskahvin, jonka teen tuolla meidän kahvikoneella :P
sitten voisin alkaa suunnittelemaan, että minkälaisen ihanan joulukortin teettäisin Oliviasta. voisin tänään vaikka ostaa sellaisen jonkun ihanan joulumekon tytölle jo<3
miten äiti voikaan rakastaa jotakuta, omaa lastaan näin äärettömän paljon! olen niin rakastunut.
mutta eihän tuollaista voi olla rakastamatta, mun töyhtöhyyppä, tukka pystyssä ja hymyilee ja naureskelee jo ääneen ja selittää tärkeän näköisenä asioita <3 awws..

eilen meillä kävin toisen kerran jo neuvolan perhetyöntekijä. se on kyllä hyvä palvelu, ja vielä ilmainen. on niin kiva, kun neuvolan lisäksi on vielä joku, jonka kanssa voi pohtia kaikkea arkeen liittyvää. niin lapseen kuin parisuhteeseenkin (: luulen, että on meillekin todella tärkeää ennaltaehkäisevää työtä. eipähän välttämättä tule Vesan kanssa sellaisia ongelmia ja riitoja, mitä ehkä tulisi, jos oltais täällä ihan kaksistaan omillaan eikä kukaan ulkopuolinen tule kysymään, että miten menee, missä mennään ja miltä tuntuu. joistakin asioista on vaan helpompi puhua sen ulkopuolisen kautta, vaikka toinen onkin siinä vieressä kuuntelemassa. ja saa jonkun asian nostettua esiin, josta voi sitten jatkaa sitä keskustelua myöhemmin ihan kahdestaan.
riitelystä ollaan nyt puhuttu ja muutama jo tosi hyvä vinkki ihan arkipäiväiseen käyttöön ollaan saatu, että vältyttäisiin sitten niiltä riidoilta.

nyt meen nauttimaan sen mocha -kahvini :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.