IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi - Vanhempi »

21.11.2007Keskiviikko 21.11.2007 19:15

... bòò.
Elinaikaa Italiassa kaks ja puol viikkoo, hohhoijaa. Jos sità jotenkin viihdyttàis itteesà ja keksis jotain repàsevàà. Voisin vaikka sytyttàà koulun tulee... nààh, joku keksi idean jo aiemmin ja yritti sità tànààn, hitto. No, olispahan tullu ainakin làmpimàmpi kun tààllà on niin julmetun kylmà, on se kumma kun pitàà matkustaa monta tuhatta kilometrià toiselle puolelle Eurooppaa nauttimaan Suomen lokakuunlaisista keleistà. Onhan tààllà tietysti luntakin... jos kàvelet ensin vuorille ja sitten vuorenrinnettà ylòs kymmenen kilometrià.

No ei pidà valittaa, koska taloudellisesti menee niin hyvin. Hyvàssà lykyssà saattaa rahat riittàà Helsingistà Iisalmeen matkustamiseekin. Jos ei, niin jos sità sitten jouluun mennessà kerkiàis kottiin kontata matkalaukun kanssa lumihangessa kesàvaatteissa.

No mutta onneks koulussa sentààn menee tàydellisesti. Tànàànkin loistin osallistumisellani maantiedon kokeessa kun vàrittelin yliviivaustusseilla Euroopan karttaa.

Tervekin olen kuin pukki: keuhkot ja maksa paskana, sekà vatsa ollu kipeenà viimeisen kuukauden ajan. Onneksi olen kuitenkin ottanut itteàni niskasta kiinni ja motivaatio ja taisteluhenki on teràssà.

Vois kai tààltà jo hitto soikoon kottiin raahautuakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.