IRC-Galleria

paperisiipi

paperisiipi

on häkkilintu

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.02.2008 00:51

Oh, ihan pian on hiihtoloma. Enää yksi täysi ja yksi vajaa kouluviikko ja sitten voi karistaa opiston tomut jaloistaan yli viikoksi. Huh, taas täytyy olla pelottavan pitkä aika erossa tuosta ihanaisesta paikasta. Loma on kuitenkin niin lyhyt, että tuskinpa ehtii sen suurempi ikävä tulla. Mutta lomien jälkeen on kyllä sitten mukava palata omaan kämppään ja huoneeseen (ja katsella niitä ihania verhoja, joita koristavat Birren räpylät sekä minun kätöseni). Opistolla on mukavaa olla, mutta mukavaa on kyllä tulla kotiinkin. Kotona on kuitenkin paljon sellaista, mitä opistolla ei ole. Mutta toisaalta taas.. Opistolla on paljon sellaista, mitä kotona ei ole. En oikein osaa edes sanoa, kummassa paikassa viihdyn paremmin, kun molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa.

Mutta hiihtolomaa odotan nyt kyllä ehkä enemmän kuin koskaan ja suurin syy siihen on tietysti se, että lähden heti silloin torstaina Ouluun. Näen taas Miiaa, tyttöä on niin hirveän kova ikävä. <3 Tuskin maltan odottaa, että pääsen taas halaamaan sitä. En tahtoisi koskaan irrottaa. Kukahan ihme keksi välimatkat? Ja jooo, sitten näen myös Villen, joka on aivan mielettömän pelottava. Hui. Pitää toivoa, että se ei syö minua. Ja jos syö, niin toivottavasti edes pureskelee ensin! No, varmasti tulee olemaan mukavaa. Ja pääsen taas matkustelemaan junalla, mikä on oikeastaan aika mukavaa. Toivottavasti sieltä löytyisi uusia tuttavuuksia. (Kunhan vaan eivät ole sellaisia, kuin Piparminttumies!) Muutenkin junassa on kiva istua, kuunnella musiikkia ja katsella maisemia. Ah sitä junalla matkustamisen autuutta!

Nojaa, voisi ehkä harkita nukkumaan menemistä, kun väsyttää niin maan perkeleesti. Vaikka nukuin viime yönäkin jonkun kaksitoista tuntia. Kummallista. Tai ehkä tää johtuukin liiallisesta nukkumisesta, kuka tietää. Tosin olen nykyään melkein koko ajan väsynyt, joten ei tämä mitään kovinkaan ihmeellistä ole. Mietin joskus, että mitä järkeä edes nukkua, kun väsyttää kuitenkin. Mutta nukkuminen vaan on niin ihanaa. <3

Ah, torstaina oltiin katsomassa Kiinan ja Birren kanssa Wanhojen tansseja. Oli miellyttävä kokemus, vaikka vieressäni istuikin se hielle haiseva, täysin käytöstavaton mies (jota pääsin kyllä vähän potkimaan, kjäh kjäh!). Samuli tanssi loistokkaasti, tosin vieläkin naurattaa sen sen tukanlaitto-operaatio kesken tanssia. Mutta joo, puvut oli kauniita, miehet komeita jnejne. Mukavan vauhdikkaita tansseja oli ja piristyin huomattavasti kun havaitsin, ettei ne niin kovin vaikeasti tanssittavilta näyttänyt. Ehkäpä uskaltaudun itsekin tanssimaan ensi vuonna, jos vaan parin jostain löydän. Saa nähdä, mukavalta kyllä näytti ja kaikilla näytti olevan hauskaa!

Siinä kai kaikki tällä kertaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.