IRC-Galleria

paperisiipi

paperisiipi

on häkkilintu

Uusimmat blogimerkinnät

B I L S A N T U N N I TPerjantai 23.01.2009 12:00

K.N: Niin, sittenhän sen alkoholimyrkytyksen voi tosiaan saada, jos kiskaisee kerralla vaikkapa pullon Koskenkorvaa.
S: Oliks toi haaste?

Ihana nelosjakso!Torstai 22.01.2009 16:21

Viistoista viikkotuntia, jotka sisältävät biologiaa, enkkua ja käsitöitä. Vapaaperjantait. Yeah.

U N E L M A P O I KA Y S T Ä V ÄKeskiviikko 21.01.2009 20:34

B: Kun Sartsalla on mensut, Mag tuo sille jätskiä. Kun mulla on mensut, Mag sanoo: "Kerro milloin ne ovat niin tiedän pysyä poissa!" Onko tässä nyt jotain hämärää?

P S Y K O T U R QKeskiviikko 21.01.2009 16:19

B: Hei Sartsa, muistatko kun pienenä käveltiin rivissä ja sanottiin "Ei väistetä, vaikka tunnetaan! Ei väistetä, vaikka tunnetaan!"
S: Siis tehtiin mitä? Ei meillä päin vaan. Mut kai siellä teijän psykopaatti-Turussa..

Wiktor-parka sai burn outin.Tiistai 20.01.2009 18:15

Wiktor on ollut niin mielettömän ahkera ja tehokas piirtoheitin jo kauan ennen kuin me edes laskimme jalkamme Portiksen kamaralle. Nyt sille raukalle on vain tullut ylikuormitus, eihän kukaan kaikkea jaksa. Merkithän ovat olleet ilmassa: epätoivoista hurinaa, löystyneitä muttereita.. Emme vain nähneet sitä ajoissa, jotta olisimme voineet auttaa. Ja tänään tuli sitten se viimeinen niitti, T. M. ilmestyi sieltä kirjoinensa ja kalvoinensa ja Wiktorin pystyi miltei näkemään kalpenevan kauhusta ja pehmeästi hyrähtäen sen sulake paloi. Voi Wiktor, Wiktor..

Ja T. M. julmasti uhkaili piirtoheitinparkaa kaikella ruuvimeisseleistä ja rautakangista lähtien, uhkasi jopa kiikuttaa Wiktorin vaihtoon! Mutta me seisoimme rakkaan ystävämme puolella ja ystävällisesti huomautimme, että se on kyllä opettaja joka lähtee vaihtoon, ei Wiktor. Opettaja mutisi jotain epäselvää oikosuluista ja käski meidän vaihtaa luokkaa. Kuvittele, vaihtaa luokkaa! Juuri kun Wiktor olisi tarvinnut meitä enemmän kuin koskaan. Mutta ei se auttanut kuin taipua ja jättää Wiktor hellien sanojen saattelemana omilleen.

Voi tuota pientä raukkaa, harvoin saanut lomaa ja lepoa. Vanhakin taitaa jo olla, eihän kaikkea voi yksi piirtoheitin jaksaa kantaa. Wiktor olisi kaivannut hoitoa jo aiemmin. Nyt kuitenkin pitänee toivoa, että hänelle suoritetaan hänen tarvitsemansa toimenpiteet, jotta hän voi taas jatkaa elämäänsä kuten kuka tahansa normaali piirtoheitin. Burn outhan on sairaus muiden joukossa, ei Wiktor mitenkään seonnut ole. Kun hän saa asianmukaista hoitoa, niin kaikki kääntyy varmasti parhain päin. Ja me olemme hänen tukenaan ja suojamuurinaan, jos julma opettajalauma yrittää vaihtaa rakasta piirtoheitintämme uuteen. Wiktor viedään vain minun kuolleen ruumiini yli! Wiktorin avulla olen opinnut miltei kaiken, mitä lukio minulle on opettanut. Wiktor, rakas Wiktor.

Nyt pitää toivoa, että oikeanlaiset asiantuntijat löytävät tiensä Wiktorin luo mahdollisimman pian, jotta saamme hänet taas täysikuntoisena keskuuteemme.

We love you, Wiki-man!

Ylpeys ja ennakkoluuloSunnuntai 18.01.2009 18:33

Ah, katsoin kyseisen elokuvan viikonlopun aikana kolme kertaa, eikä kyllästytä vieläkään tippaakaan! En oikein itsekään osaa täysin nimetä, että mikä ihme siinä kiehtoo.

Ehkä se on se monen sadan vuoden takainen tunnelma, kun kaikki on aivan erilaista kun nykyään. Kumarellaan ja niiaillaan, teititellään, kositaan parin tapaamiskerran jälkeen.. Jotenkin se tuntuu tämmöisestä nykyajan ihmisestä joten taianomaiselta, että noin on ihan oikeasti joskus ollut. Ja se tunnelma vaan on jotenkin niin sellainen.. En keksi edes sanaa sitä kuvaamaan! Kaikki on niin hillittyä ja määrättyä ja kohteliasta ja ah. Kaikki se, mitä ihmiset ei nykypäivänä osaa arvostaa tai jota ei tulisi mieleenkään tehdä. Tuskin kovinkaan moni toisen tavatessaan kumartaa tai niiaa ja sitten kohteliaasti teititellen kysyy kuulumisia. Siinä vaan on jotain hohtoa.

Tai se voi johtua elokuvan tunnelmasta. Koko leffan ajan se perustunnelma säilyy. Se on jotenkin hauraan kaunis, monivärinen ja hento. Kaikki tuntuu jotenkin kauniilta ja taianomaiselta, kutkuttavalta. Kohtausten tunnelmasta riippumatta tuo perustunnelma säilyy aina siellä taustalla, kävipä mitä vain.

Uskon kuitenkin, että kaiken eniten elokuvassa kiehtoo hahmojen väliset suhteet. Ne on niin aitoja! Ja kun eletään aikakautta, jossa ihmiset (perheitä lukuunottamatta) koskettavat toisiaan todella vähän ja harvoin, niin voi luoja sitä sähkövarausta, joka sitten niihin harvoihin kosketuksiin sisältyy! Ja perhesuhteet on niin mielettömän lämpimiä, ihmiset ihan oikeasti välittää toisistaan. Bennettien perheestä se ihmisten välinen lämpö oikein huokuu.

Kaikkein kiinnostavin ihmissuhde koko elokuvassa on ehdottomasti Darcyn ja Lizzien välinen. Vaikka kyseessä on melko tavanomainen, rikkaan miehen ja alempisäätyisen naisen suhde, niin kuitenkin siinä on jotain erilaista. Kaikki suhteen ylämäet, kuopat ja montut vaan lisää sitä kiihkeyttä ja jännitystä, mikä noiden kahden väleihin kehittyy. Ja voi niitä kipinöitä, ne pystyy ihan oikeasti melkein konkreettisesti näkemään. Tässä todellakin nähdään, miten lähellä toisiaan viha ja rakkaus voivat kulkea..
Kaikkein eniten kuitenkin rakastin niitä pitkiä katseita, joita nuo kaksi luovat toisiinsa miltei koko elokuvan ajan. Ja ne muutamat viattomat, pienet kosketukset.. Se tuo ihanaa kipinää ja sähköä, jännityksentunnetta ja voi luoja sitä räjähdystä, kun he vihdoin saavat toisensa!
Ja kyllähän nuo kaksi sopivat toisilleen täydellisesti. Ihanaa katsoa, miten Lizzie pitkin elokuvaa hitaasti alkaa tajuamaan ja lopussa vihdoinkin se täydellinen valaistuminen tulee. Ja lopun herkät kohtaukset sai kyllä kyyneleet virtaamaan.

Niin, tiedä häntä, mutta kaiken kaikkiaan kyseessä on erittäin viehättävä ja värikäs elokuva, jota suosittelen jokaiselle, joka ymmärtää/pitää edes hiukan romantiikasta. Mutta varoitan, kyseessä on erittäin koukuttava ja tunteet pintaan nostava pätkä.

(Ja ensi viikolla kirjastoon samaista kirjaa lainaamaan!)

Kynnysmattos? Minä? Enpä usko.Lauantai 10.01.2009 02:19

P A S K ALauantai 10.01.2009 02:18

Häkkilintu sanoo:
paska on ruskea.
Häkkilintu sanoo:
yleensä.
Häkkilintu sanoo:
kusi keltaista.
Häkkilintu sanoo:
yleens.
Häkkilintu sanoo:
ä.
Dreamer sanoo:
ahaaaaa
Häkkilintu sanoo:
paska haisee pahalle.
Häkkilintu sanoo:
siksi menen vääntämään tortun pönttöön.
Häkkilintu sanoo:
paskaa kutsutaan myös tortuksi.
Dreamer sanoo:
mut jos syöt tarpeeks punajuurta nii se kusi muuttuu punaseks
Häkkilintu sanoo:
juu. ja paska kanssa.
Häkkilintu sanoo:
ja lakuista paska muuttuu mustaks.
Dreamer sanoo:
joo nyt ala mennä mie syön leipää tässä
Häkkilintu sanoo:
mutta ruohosta paska ei muutu vihreäks.
Häkkilintu sanoo:
mutta jos syö ruokaa jossa on tarpeeksi currya, paska voi muuttua keltaiseksi.
Häkkilintu sanoo:
mustikoista se voi muuttua siniseksi.
Dreamer sanoo:
hmmm, mielenkiintonen selostus paskan väreistä
Häkkilintu sanoo:
paska voi olla pinkkiä jos on spraymaali mukana vessassa.
Dreamer sanoo:
2+1= +
Häkkilintu sanoo:
appelsiineistä se ei oranssiksi muutu vaikka yrittäis.
Häkkilintu sanoo:
paskaa on monta eri lajia.
Häkkilintu sanoo:
kerronkin niistä.
Häkkilintu sanoo:

Dreamer sanoo:
interesting, ja nyt ala häippästä
Häkkilintu sanoo:
=(
Häkkilintu sanoo:
jatkakaamme paska-luentoa huomenna!
Dreamer sanoo:
kiitos niin vitusti tästä mielenkiintosesta luennosta
Häkkilintu sanoo:
ole hyvä!
Häkkilintu sanoo:
heippa.
Dreamer sanoo:
mee pitää sama yliopistolle
Häkkilintu sanoo:
JJOOOOOOOOO!
Häkkilintu sanoo:
paskaluennoitsija sanna ryhänen. <3______<3
Häkkilintu sanoo:
mutta nyt.
Häkkilintu sanoo:
heippa.
Häkkilintu sanoo:
kauniita unia, vihreän paskan kuvia!
Häkkilintu sanoo:
koiranpaska onkin juttu erikseen!
Häkkilintu sanoo:
on se jännä.
Dreamer sanoo:
MENE!
Dreamer sanoo:
HEI HEI!
Dreamer sanoo:
PASKAN RUSKEITA UNIA!

Viisi tärkeintäPerjantai 09.01.2009 20:40

Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat, ei eläimet eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.

1. Untamo alias Unski. <3 (kannettavani)
2. Purjo-Petteri. (mp3-soitin)
3. Hannaa matkiakseni; kirjahylly sisältöineen.
4. Puhe-elin.
5. SÄNKY.


En haasta ketään, tehköön kuka haluaa.

Memories IIPerjantai 09.01.2009 18:00