IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

ja matka jatkuuTorstai 31.08.2006 19:17

tai ainakin tuon kakaran ura. sunnuntaina lähdetään koittamaan taippareita.. saa nähä kui käy.

tää viikko ollut yhtä hullunmyllyä. eilen ajoin traktorirallia peltojen ja navetan väliä kuskaten viljakärryjä vain n 12h. tänään oli lyhykäisempi päivä, mutta huomiselle saa taas asennoitua että menee pitkää..

täytys lähteä katsomaan kuis se ruunan rupukka tänään menee.. maanantaina oli ihan sika - tuli muuten ekaa kertaa kuuma ajaessa, vain ja ainoastaan koska oli täysi työ pitää ruuna radalla ja mielellään pää alta 3 metrin ja askellaji mielellään ravilla.. ja tiistaina oli kengittäminen tuskaa - onneks petterillä on hyvät hermot - meni reilut 1,5h vaikka normaalisti selvää n tunnissa.. sitä se lika vapailu teettää..

katse tulevaisuuteenTorstai 24.08.2006 19:17

tämä päivä on mennyt rattoisasti valmistuessa venetsialaisiin. lisäksi on järjestetty kuvia kuopiosta, myran seurakisoista ja viimeviikonlopulta.

katse on suunnattu tulevaisuuteen myös suunnittelemalla syksy/talven näyttelykalenteria. lähimpänä kihniön ja köyliön ryhmikset, kyseiselle reissulle on jo majoituskin varattuna.

nyt se alkaa tosissaan valkenemaan...Keskiviikko 23.08.2006 10:22

siis se viikonlopun menestys..edelleen tuntuu epätodelliselta tuo suomalaistuomarilta saatu serti mahtavin arvosteluin varustettuna;"Jäntevä, tyylikäs nuori narttu. Kaunis pää, Erittäin hyvin kulmautuneet raajat. Oikeat mittasuhteet, Rungon tulee vielä vahvistua. Erinomainen ylälinja, kaunis turkki ja erinomainen temperamentti ja liikkeet"

ei hullumpi tuo belgialaisenkaan arvostelu: 1,5year. lovely teperament. Nice head with sweet expression. Good reach of neck. Tail well set. Enough argulation. Good coat texture. moved with drive.

arki kutsuu juhlien jälkeen. juuri tuli viesti että pitäis pellolle mennä tuossa puolilta päivin.
- Vanhemmat »