IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

jahasLauantai 30.12.2006 16:31

nyt voi taas sanoa hyvästi koelähtötoivelle vähään aikaan... ruuna riekkuna kinttunsa eilen taas lähes alkupisteeseen... taas odotellaan..

puukon allaKeskiviikko 29.11.2006 21:14

on se ihme kun aikuiseen naiseen iskee paniikki yhen luomen poiston takia... idiootti. no se on nyt takana ja tuntuu että puoli jalkaa ois tulessa. viikko saikkua ja sit takas töihin. 2 viikon päästä tikit pois. tylsää - no jos nyt sais tehtyä läksyjäkin.

vihdoinPerjantai 08.09.2006 18:50

ja viimein sain aikaseks laitettua niitä uusia kuvia..

eilen köpöteltiin ruunan kanssa hissukseen ja iski suoraan tajuntaan toteamus että meitin rakas, ihana ja fiksu mies on palannu!! ei tietoakaan sikailemisesta.. tänään saapi ruuna olla vaan tarhassa, sillä huomenna on päivä uusi.

huhKeskiviikko 06.09.2006 18:49

jösses.. antopas ruuna hyvät kyydit.. 3000 hiitti ajat 34, 36 ja 32.. piti oikeen kysyä uudestaan että siis mitä.. kuvia tulee kun joudetaan..

ja näin se elämä etenee, vaikkaTiistai 05.09.2006 18:04

taipparit menikin penkinalle.. minkäs teet kun koiruus ei irtoa ohjaajasta haussa niin hiljaasta on.. no 10 kk aikaa harjootella ja parannella neidin itseluottamusta ja sit uudestaan.

ruunan rupukkakin jopa toimii - ajossakin. alkaa vissiin olee seisomisen aiheuttama ylimääräinen virta tapettu. huomenna hiitin tynkää ja jos vaikka toi stella -83 joutas kameran kanssa radan laidalle..

ja matka jatkuuTorstai 31.08.2006 19:17

tai ainakin tuon kakaran ura. sunnuntaina lähdetään koittamaan taippareita.. saa nähä kui käy.

tää viikko ollut yhtä hullunmyllyä. eilen ajoin traktorirallia peltojen ja navetan väliä kuskaten viljakärryjä vain n 12h. tänään oli lyhykäisempi päivä, mutta huomiselle saa taas asennoitua että menee pitkää..

täytys lähteä katsomaan kuis se ruunan rupukka tänään menee.. maanantaina oli ihan sika - tuli muuten ekaa kertaa kuuma ajaessa, vain ja ainoastaan koska oli täysi työ pitää ruuna radalla ja mielellään pää alta 3 metrin ja askellaji mielellään ravilla.. ja tiistaina oli kengittäminen tuskaa - onneks petterillä on hyvät hermot - meni reilut 1,5h vaikka normaalisti selvää n tunnissa.. sitä se lika vapailu teettää..

katse tulevaisuuteenTorstai 24.08.2006 19:17

tämä päivä on mennyt rattoisasti valmistuessa venetsialaisiin. lisäksi on järjestetty kuvia kuopiosta, myran seurakisoista ja viimeviikonlopulta.

katse on suunnattu tulevaisuuteen myös suunnittelemalla syksy/talven näyttelykalenteria. lähimpänä kihniön ja köyliön ryhmikset, kyseiselle reissulle on jo majoituskin varattuna.

nyt se alkaa tosissaan valkenemaan...Keskiviikko 23.08.2006 10:22

siis se viikonlopun menestys..edelleen tuntuu epätodelliselta tuo suomalaistuomarilta saatu serti mahtavin arvosteluin varustettuna;"Jäntevä, tyylikäs nuori narttu. Kaunis pää, Erittäin hyvin kulmautuneet raajat. Oikeat mittasuhteet, Rungon tulee vielä vahvistua. Erinomainen ylälinja, kaunis turkki ja erinomainen temperamentti ja liikkeet"

ei hullumpi tuo belgialaisenkaan arvostelu: 1,5year. lovely teperament. Nice head with sweet expression. Good reach of neck. Tail well set. Enough argulation. Good coat texture. moved with drive.

arki kutsuu juhlien jälkeen. juuri tuli viesti että pitäis pellolle mennä tuossa puolilta päivin.
- Vanhemmat »