IRC-Galleria

pasi74

pasi74

Snapchat erajormah

Selaa blogimerkintöjä

salilla käymistä nyt eka viikko takanaKeskiviikko 09.10.2013 14:18

ja mietiskelen riittääköhän se 3 kertaa per viikko ja 2 tuntia per kerta...näin alkuun, ainakin vielä tää kerta tuntuu jaloissa ja käsissä.
pienillä painoilla tosin mutta teen sitten enempi toistoja vaan...ja jopa alun jälkeen lisäsin muutaman kilon.
eka puoltuntii meni lämmitellessä soutulaitteella ja kuntopyörällä, sai hyvän hien ointaan ja sitten kiikutin tän ruhoni toisen salin puolelle jossa mentiin vapailla painoilla ja sitten laitteilla joilla sai tehtyä rintaa, olkapäitä ja vatsaa, se kierrettävä vatsa laite aika härö mutta eiköhän ala suttaantuu ku pääsee juonesta kiinni :D, prässillä vedin ensin jaökoja ja sitten lisäsin painoja ja toiset 30 vai oliko se 40 toistoa, vatsalaitteessaki sekosin laskuissa jossain 30 tienoilla :D, ja sitten kun venasin että mummot pääsee pois laitteesta tein taljalla jotain sarjoja.
sitten äkkäsin mutkatangon olevan vapaana joten laitoin "reilusti" painoa tankoo (2.5 kiloset molempiin päihin :D) ja aloin tekeen hauista, niitäkin varmaan lähemmäs 50 yhteensä 10 sarjoissa. ja sitten kiikutin nää übersuuret painot siihen suurempaan tankoo ja aloin kyykkäämään, eikä päässy edes pierua kun punnersi takas ylös alhaalta, päätin että seuraavaksi kyykkään eka 2.5 kiloset painot päässä ja sitten lisään varovaisesti painoa kun saanu eka vaikka 10-20 tehtyä pienillä. En kuitenkaan ala tässä iässä enää miksikään vartsinikkariksi niin riitää jos saa ittensä paremman näköseksi että vaikka ens kesänä sais nuoret naiset armollisesti koskettaa mun lihaksia, jos niitä nyt edes sillon on :D.
tää olikin eka kerta kun lähtiessä joutuu menemään raput alas pukuhuoneeseen niin tasasella kävely onnistu hienosti, rappusissa meinas lähtee ukko vieriin, ja se alaspäin meno oli kauheeta jo mutta kun kuteet vaihdettu niin sieltä piti kävellä ylös :D...ja ylhäällä vasta muistin että siin olis hissiki ollu :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.