IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 21.09.2006 00:55

oon miettinyt mun lemppariasioita tärkeysjärjestyksessä. se on oikeasti vaikeaa.
mietin että ykkösenä taitaa olla yksityiskohdat. niinkuin kivat lautaset ja kivat värit ja muut pienet jutut mitkä tekee jostain jonkun hienon kokonaisuuden. myös joku kiva kuviointi on hirveen ihanaa. olis ihanaa saada kuviollinen tapetti. sellanen mistä huomaisi yksityiskohtia jos katsois tarkkaan mutta mikään kohta ei olis silti samanlainen.
toisena olisi luultavasti lööbaus lauantai-iltaisin kivayksityiskohtaisessa huoneessa jossa tuoksuisi hyvältä. pimeässä. tai hämärässä.
kolmantena ehkä on punainen kuplavolkkari, missä on pyöreä takaikkuna, se kiiltää ja on mustat rekkarit ja ihana vilkku. ja ihanat penkit missä on ihanaa istua ja jotka on ihanan väriset. missä soi letkeää musiikkia. tai tää olis ehkä ykkösenä jos tollanen olis mutta pelkkä kuvittelu tiputtaa vähän sen arvoa. joten kolmosena.
seuraavana laulaminen missä tahansa muodossa.
viidentenä suklaamurukeksi joka oikeastaan liittyy näihin kaikkiin, ja on oikeasti ykkösenä. nam. en osaa kuvailla miten lemppari, silti viides koska ajattelin olla ensin kirjoittamatta sitä, mutta tulin toisiin aatoksiin.
kuudes. hmm. kirpputorit ja niiden nostalgisuus. laukut ja kengät. sinne voi mennä kelaileen että mitähän näilläkin on tehty, mistä nää on ostettu, ja varsinkin kenenhän nää oli ennen.
seitsämäntenä mun kissa, Roméo alias Roope Eemeli Hottikatti Keskiyöncowboy Rumpali. pupu. sen musta häntä ja musta pää, ja valkoinen piste kaulassa. ja sen murina ja purina ja se että se puree, raapii, potkii ja karkaa itse.
kahdeksantena ihristely. ei sitä paremmin voi sanoa.
yhdeksäntenä frezza mocca. oi nam! ja kaikki hyvät maut mansikoista vaden kautta kanaan ja tomaattiin ja kiiviin. suurella skaalalla.
hännän huippuna hännänhuippupeli. hah ei kai. video joka mulla oli pienenä, tai on ehkä vieläkin, missä oli joku musiikkijuttu ja sen perässä fieveliä. oon katsonut sen ehkä satakolmesataa kertaa ja se on aina hyvä, nyt se on jossain muiden seassa enkä yhtään tiedä missä. se pitäisi saada kaivettua esiin jostain heti. siinä lauletaan sininenuni. oon aina rakastanut sitä sen videon takia, vaikka siinä ei lauleta viimeiseen säkeistöön asti.
ehkä se on sadepäivälelujen seassa?

[Ei aihetta]Maanantai 11.09.2006 22:37

löysin itsestäni fiksumman puolen joka käsittelee koko yhteiskuntaa. outoa. ihmiset ei osaa arvostaa omia hyviä puoliaan. tajusin.

[Ei aihetta]Maanantai 28.08.2006 18:23

perfect soul
perfect mind
perfect face
a perfect lie

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.08.2006 18:41

ei kaikilla.

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.08.2006 18:41

ääÄ ääÄ. KAKS PÄIVÄÄ ILMAN KIAA. aika hienoo kävellä ilmeettömänä käytävilla kun pienemmät väistää ja ihastelee meitä. vau. paitsi kasiluokkalaisilla on noussu vähän pissa päähän.

[Ei aihetta]Tiistai 15.08.2006 22:01

toka päivä peruskoulun vikaa vuotta. eikä kia oo viellä koulussa. oon ihan ernuna ku ypöilen vaan kaikkien kans sekasin. mahtavaa. en osaa olla koulussa ilman sua ketty! olet ainutlaatuinen, jumalan luoma, pysy sellaisena<3 vittu tule kouluun.

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.08.2006 17:14

joo ja 19 tunnin pääst ollaan isoi. tai ollaanhan me jo ? enää vuos samalla luokalla. huoh.ei sit enää suojuoksuja ja muuta. mahtavaa. ei ehkä muita kiinnosta mut mua oikeesti kiinnostaaaaaa. paska. mitä me sitte tehää. hajaannutaan. tulee ikävä joskus viellä meitä. nuoriso on tulevaisuus. mahtavaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.08.2006 17:12

me oltiin jatkiksel semmost vesijauhojuttuu ja mun pää oli taikinas. mahtavaa.
ja tiia oli kokoajan tupakal meiän huoneen ikkunal tai siin pihal. mahtavaa.

[Ei aihetta]Lauantai 29.07.2006 22:21

VAADIMME METALLIAAAAAAAAA

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.07.2006 17:47

i wanna hurt you just to hear you screaming my name.