IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

:D <3 (&%¤#!@)Tiistai 09.05.2006 17:34

eilen oli kiva päivä. semmoinen seesteinen. kuin olisi kesäloma. käytiin lotan ja juulian kanssa kaxkerrassa piknikillä, maalasin taulun ja otin aurinkoa.

toissapäivä oli myös mukava. olin töissä, tulin turkuun, ja sitten vielä juotiin valkkaria lotan perheen parvekkeella.

tänään on ihan hyvä päivä myös. paitsi että mulla oli päivystys eikä tänne eksynyt juuri kukaan, nyyh. mutta kyllä mä selviän tästä.

lisäksi huomasin juuri saaneeni nelosen yh:n kirjatentistä. just kiva. mä alan uskoa, että jonain päivänä pääsen pois siitä kolmoskuopasta johon olin jo ajautunut. (niille joiden mielestä kolmosiin jumittuminen ei ole kuopassa olemista sanoisin, että ei niin, mutta että ei ole kiva, jos aina saa saman numeron. niin, ja että mä en halua olla aina ja kaikissa asioissa keskiverto. mielummin olen hyvä tai huono, kumpi vaan.)

ja mä olen miettinyt melko syvällisiäkin viime aikoina, vaikkei ehkä uskoisi. tulemisesta ja lähtemisestä. ja siitä kun ei enää tiedä kumpaa on milloinkin tekemässä. ajatukset eivät vielä ole aivan kiteytyneitä, mutta jos niitä vielä vatvoisi saisi niistä ehkä jonkin moisen kolumni-pakinankin ehkä aikaiseksi. (noin niinkuin omaksi iloksi.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.