IRC-Galleria

koooonista, nonbuenoLauantai 05.08.2006 23:18

wouh, taalla sita sit vihdoin ollaan espanjassa. :)

istun nettikahvilassa jonkun papparoisen vieressa ja kuuntelen kirkon kellojen soittoa.
meian kamppa on ihan tassa vieressa ja ekana aamuna meitsi luulikin et ne kirkkojen kellojen soitto(sita ei voi kyl sanoa soittamiseski, pikemminkin joku pikkulapsi on loytanyt kaks kattilan kantta)oli joku yleinen halytys. pomppasin ylos vuoteesta ja huusin anniinalle paniikissa,et meian pitaa juosta ulos talosta -hyyyyyva mina :DDDDDD
..voiskohan noi loppua jo, joku quasimodo on jaanyt vissiin siihen naruun kiinni, taitaa olla sukua hankolaiselle lukkarille.

mudamuda, taalla on tosi siistia :) lampoa on 35-40 astetta (otin villasukat onneks messiin) ja oon tutustunut paljon uusiin ihmisiin.
lisaks oon loytanyt uuden ihana hiustyylin, johon espanjalaiset miehet on hullaantuneet: mohikaani, liuhuletti takana ja blondeja raitoja -uuuuh, makin haluun semmosen
:DDD

janika oli taal lomalla pari paivaa ja kaytiin edustamassa team tutkaa keskiviikko iltana: ekaks vallattiin baarien tanssilattiat ja sit viel aamulla naytettiin ristisalsa taitomme,ku kaveltiin baarista kotiin
(tehtiin myos maailman hienoin musa video rollin biisin, ait :D )
-ei siita sitten sen enempaa :>

muut illat ollaan oltu villen vakiobaarissa mai taissa, jossa on maailan paras tanssija
oikeesti voin sanoa,et kukaan ei pystyis kattomaan sen muuveja naama pokkana :D
jatka on sekoitus ricky martinista ja bakkareista, jolla on maailman kankein selka.

mulla on viela aika sekava olo,kun kaikki on niin uutta taalla,mutta ootan innolla mita kaikkee uutta tuun kokemaan taalla :)

ainut huono asia on se,et tulee kauhea ikava kaikkia kavereita,mut onneks taa nettikahvila(tietokone=meitsin elama, lol)sijaitsee meian naapurissa.
ja hei, mulle saa kirjottaa niita looovlettereita ;)

nyt pitaa menna,ku toi pupsi on niin kooonis ja haluaa teha tortilloja.

hola!

ai niin, noora: taal saa kaupassa tavallista salmiakkia, sun ei siis pida hamstrata kilon varastoja mukaan, ku muutat tanne 8)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.