IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 05.12.2006 13:04

meitsist on himmee kokkaaja viime aikoina. en tiiä mist se johtuu,mut mun tekee koko ajan mieli leipoa ja tehä kaikkii eri ruokia (ja ainakin anniina tietää mun loistavat keittotaidot :D)
mut tähän mennes en oo ainakaan vielä onnistunut uittamaan puhelintani öljyssä tai polttamaan kanamunia pohjiin, loistavaa<3

ajeltiin eilen tölkkivaimokkeeni kanssa morjestamaan anniinaa. (vaik olinkin kipeä, mun oli pakko suostua maijun romanttiselle kahvit-huoltoasemalla-tarjoukseen)
haluttiin yllättää anniina,mut ei muistettu sen uuden asunnon ovikoodia,joten jäätiin niitten ulko-oven holleille venaamaan,et joku toinen talon asukas tulis ulos ja avais meille oven.
eipä aikaakaan kun nähtiin miten keski-ikänen pariskunta astu toisesta ulko-ovesta sisään. me tottakai kohteliaina, koputettii kauniisti lasioveen,et ne ois tulleet avamaan meille sen oven. ainut vastaus mikä me saatiin oli vain mulkoileva katse.noh, me koputettiin vielä toisen ja kolmannen kerran ja yritettiin näyttää viittomamerkkejä(ollaan aika hyvii niissä), et se pariskunta tulis avaamaan meille oven ja lopulta se mies tulikin siihen ovelle,mut se ei tullut avaamaan sitä ovea, vaan huus meille lasin läpi,et lähetääks me suosiol vai pitääks soittaa poliisit :DDDD siin kohtaa oli vähän vaikeet pitää pokkaa, ihan kiva,et minä ja maiju näytetään jltn. 13-vuotiailt vandaaleilt :D (okey, meitsin kaunis collarit-maastojakku-snoukkapipo-yhdistelmä kyl ehkä tuki tätä ajatusta hieman :p )
eniveis, me ei kauaa sen kaa jaksettu inttää, kelattiin kyl aluks,et ois ollut kiva nähä miten poliisit ajaa pihalle, mut ajateltiin sit jättää se fabu rauhaan ja soittaa ite vapaaehtosesti anniinalle ja kysyy sen ovikoodia. (maiju ehotti viel,et yrittäisin muina miehinä vaan kysellä anniinan ovikoodia,se ei varmaan arvais et ollaan tulossa :D ...myöhemmin kävi myös ilmi,et vaik se pariskunta ois päästänyt meiät sisään, niin oltais oltu vääräs rapus, hups )

mä lähen nyt tsekkaa miltä mun riisipuuroni näyttää, jos jollain on nälkä, niin tervetuloa meille syömään omalla vastuulla<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.