IRC-Galleria

Eilen oli kivaa. Ja humalaista. Pitkästä aikaa! HYVÄ SIBIS! :DDd Eikä ihan mahtavaa. Otettiin kamalia kuvia ja tanssittii ja halailtii ja voi huhhuh, missasin kyl aika paljon juttui nähtävästi mutta mitäpä pienistä. Katottii vähä matkaa moulin rougee kunnes Nora sammahti Sinin viereen ja jatkettiin reivausta Lotan huoneessa ja kuunneltii jotai aika mahtavia biisejä :D Olga kuljeskeli nuudelikattilan kanssa siellä ympäriinsä ja sammu silmät puoliks auki sohvalle. En oo koskaa nähny mitää nii pelottavaa! Jaloki kuulemma nukku silmät auki :D:D MIKÄ TEITÄ VAIVAA. Ja valtteri kanssa nukahti melkee mun jalkojen päälle. Nella toimi meidän trubaduurina että pysyttäis hereillä ja hei luuttupileet tulossa kylläkyllä! :DDDDD Sain nukuttua ehkä pari tuntia (apan takki päällä koska oli nii kylmä :DDD) ja sitten vaan kohti uutta nousua eli kotiin ryytymään.
En tosin ryytyny ollenkaan vaan sain hulluuskohtauksen ja lähin kävelee töölönlahtea ympäri koska oli niin kiva sää! Poikkesin läpällä kaupunginpuutarhaan kattomaan pupuja<3 vähän ne oli söpöjä! :DDD
Hmmmm en todella tiedä miks meen darrassa kattomaan pupuja mutta ei se mitään. Illalla taas kaikkee rentoo <3 jee kaverit jee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.