IRC-Galleria

Lintsi!Keskiviikko 30.07.2008 02:50

No oliko ees vähä kova!
Laskettiin Noonan (isosisko) kanssa että käytettii kaikkiin laitteisiin 0,97 e (ranneke makso 33e) joten päätelkää siitä kuinka mones laittees oltii!
Käytii nii jokaikinen lastenlaiteki (hepat on niiiiii parhait, annettii niille kyl kunnol piiskaa ku yritin saada Noonaa kii...) ja siis kahvikupithan pyöri sitä vauhtii etten ois ihmetelly jos se ois lähteny siitä alustasta irti. Kotkot oli myös tosi hyvä, löydettii 7 tipuu joil oli kaulaliina!
Vekkulas sit oli Vili töissä, aika hämmentävää oli :D Mut se anto meille parhaan maton mitä siel oli ja sit liu'uttii iha sairaaaaan lujaaa alas !! Just loistava.
Huomasin muuten et osaan kiljuu (näin kirnun ja hiphopin perusteella.... niinpä, hiphop). Siis kaikki jonossa olevat katto meitä näin :O O____O :S ku tultii sieltä ulos hahahwhs! Mut hei kirnu on aika hc.... Ainii ja kammokuja : DDD pomppasin ehkä kaks metriä ja Noonan päälle yhessä vaiheessa mut kuka sano että oon säikky? Ja siis en todellakaan säikähdä ku jonkun sormi lähestyyki yhtää näyttäen siltä että aikoo tökätä mua mitä oikee kuvittelette...


AINII JA SERRANO!! Siis itkin ku honkaputouksen vesiryöppy ! Aivan kamalaa. Onneks ilostuin lintsillä eikä edes Ollin soitto onnistunu pilaa sitä =) (siis vaikka se kovasti halusikin koska se väitti että oon pettäny sen mut onneks me päästiin sovintoon :))

Heippa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.