IRC-Galleria

Jee onnea viel Jalo!Torstai 31.07.2008 17:32

Hehee eilen oli rento ilta vaik olinki absolutistina=) reivattii sen verra lujaa että mun pää on kipee ku Jolle hakkas päätänsä mun päähän :( No joo mut hauskaa oli hahaaa !

Ainii ja eiks oo sillee semisti huolestuttavaa että 21 v jätkä tykkää Laura Voutilaisen biisistä Vaarallinen yllätys?

Lintsi!Keskiviikko 30.07.2008 02:50

No oliko ees vähä kova!
Laskettiin Noonan (isosisko) kanssa että käytettii kaikkiin laitteisiin 0,97 e (ranneke makso 33e) joten päätelkää siitä kuinka mones laittees oltii!
Käytii nii jokaikinen lastenlaiteki (hepat on niiiiii parhait, annettii niille kyl kunnol piiskaa ku yritin saada Noonaa kii...) ja siis kahvikupithan pyöri sitä vauhtii etten ois ihmetelly jos se ois lähteny siitä alustasta irti. Kotkot oli myös tosi hyvä, löydettii 7 tipuu joil oli kaulaliina!
Vekkulas sit oli Vili töissä, aika hämmentävää oli :D Mut se anto meille parhaan maton mitä siel oli ja sit liu'uttii iha sairaaaaan lujaaa alas !! Just loistava.
Huomasin muuten et osaan kiljuu (näin kirnun ja hiphopin perusteella.... niinpä, hiphop). Siis kaikki jonossa olevat katto meitä näin :O O____O :S ku tultii sieltä ulos hahahwhs! Mut hei kirnu on aika hc.... Ainii ja kammokuja : DDD pomppasin ehkä kaks metriä ja Noonan päälle yhessä vaiheessa mut kuka sano että oon säikky? Ja siis en todellakaan säikähdä ku jonkun sormi lähestyyki yhtää näyttäen siltä että aikoo tökätä mua mitä oikee kuvittelette...


AINII JA SERRANO!! Siis itkin ku honkaputouksen vesiryöppy ! Aivan kamalaa. Onneks ilostuin lintsillä eikä edes Ollin soitto onnistunu pilaa sitä =) (siis vaikka se kovasti halusikin koska se väitti että oon pettäny sen mut onneks me päästiin sovintoon :))

Heippa

ReissuuuuuLauantai 26.07.2008 16:19

haa oli sigasiistiiii jyväskyläs mummon kaa =) ma-ti sato vettä joten tehtii sudokuja IHAN TÄYSIÄ (mummo ei osannu yhtää... vähäks mä loistin sudokutaidoillani) ja pelattiin sen kivaa ristisanapeliä :):) Ja ke-to päivä sitte oltii vaa ulkon tsillailee. Just jees.
Torstain kävin sitte tammerforsis moikkaa Akuu (ei sitä joka on uudesseellannis tyhmät) ja vähä tampere on kiva! thygäsin. Sinne vois ehk muuttaa joskus ehkä ehkä. Sit samana iltana menin viel järvenpäähän jaakolle, oli nii jees =)
Kelatkaa et pääsin pummil tampereelt järvenpäähän kahel junal! Oon masteer. Esitin nukkuvaa. hmm. Itseasias pääsin jyväskylästä asti mut enivei :DD
Just jees just jees ja nyt on niin kuuma et kuolen in eni minit. bai.
Tänää yks mies morjesti tolppa kädes ja käveli pokkana ulos :o hhahaa kui jäätävä! Vähä sitä myyjää vitutti. Sitte ku järkkäilin tavaroita nii yks mies kysy että mistä täältä pääsee ulos :D:dslfo se oli kans aika jäässä =) ja mä jäädyn sinne enivei koska sielt on patterit rikki ja asteit joku -100. Ah. AH.

MUT HUOMEN ILOSAARI!! AJAJAJAJAA. Kui siistii <3 Kosahtelee iha täbööö.

Puhutaaks lisää seksikkäist kavereistKeskiviikko 09.07.2008 19:55

Ainii se turkuTiistai 08.07.2008 19:21

Oliko ees vähä siistii turussa no oliiii! Se idea lähti kyllä iha läpästä mutta sitte nea minä lanttu apa ja henry lähetää turkuu iha että jeaaaa 8) sitte törmäiltii vähä veeraan olgaan roosaan pamelaan jnejnejne ! huhuhuu kui siisti reissu! Pitkää aikaa ollu noi hauskaa :D
Perjantaina keskustas jotai pyörimistä ja sitte leirintää. Teipattii iha kirjaimellisesti meidän teltta kasaan, oltii kunnon partiolaisia :D:D mutta saatii se kasaa eniveis! Illalla tai no yöl oli iha hullun hyvät bileet! Nea tosin sammu, Pamela katos, Lanttu lähti luotani ja Jossu ja Vivi meni nukkuu mut meikä jatko yksin Eeron Villen Moban Aleksin (=klaukkala :D) henryn ja apan kaa ! :D Jeeee oli vähä siistii. Sitte siellä oli myös meidän jonossa tapaamat kaksi homoa, joista toinen ei ollutkaan homo (sai siis kutsumanimeksi Homo joka ei ollutkaan homo). Ja vähä oli kyllä hyvännäkönen homo täytyy sanoo! tai siis nii ei homo muttaniin. Sitte klaukkala tuli pelastamaan mut niiltä homoilta jotka ei ollukaa homoja ja jatkettii reivausta ja mentiin "kotiin" nukkumaan mums.
Lauantaina oltii jo yheltätoista keskustassa !! Hihuhuh. Syötiin paljon, istuttii aurajoen varrel ja Puolalan puistossa ja ryybättii vähä lisää ja Olga ajeli ostoskärryillä paikalle. Iha sairaa jees. Oli outo pullojenkerääjä ja vieraita jotka tuli juttelee ja tällai. Turku on iha loisto!
Lauantaina ei ollu nii hyvät bileet mut oli silti just kivaa! =) Wheeee <33
Sunnuntaina juostii sitte hulluna junaa, just ja just ehittii. Ostettii liput ilman paikkaa ja käytii hakee kahvit ja keksit businessluokasta ja mentii lasten leikkivaunun viereen. Tein elämäni ehkä 3 sudokun! Ja oikein vielä kaiken lisäks !

Illalla sitte kattelee poikien peliä Taliin. Oujea. Ja ainii onnee Punavuoren maradonit eiku nojoo eniveis ku voititte nii hienosti eilen!

Olin eilen äijjä!Tiistai 08.07.2008 18:21

Oliko vähä siistiä, 3 poikaa ja minä Tatulla, pojat pelaa pessiä ja mä katon tatun futispanta päässä, nuuska huulessa ja olut kädessä vieressä :DDD Ei jumaleissön.......... Voitin vielä Tatun tyynysodassa vaikka se väitti toisin mut huono häviäjä mikä huono häviäjä :/ Mu-ha-ha.

=)Sunnuntai 29.06.2008 02:39

Voi tsiisus mikä ilta Jaanalla :D Pitkää aikaa porukka ollu niin päissään! Ihan sairaan hyvä muhahhaa naapuritkin tuli mukaa bileisii :---DDD Ja pasi puhu ku papupata, huhu jos se puhuis niin paljon koulussa niin unohtaisin varmaa miten puhutaa ku siinä välissä ei ehdi sanomaan sanaakaa :D
Voijjeee hmmm just kiva viiggo ollu.
"Oho, VÄÄRÄ JUNA!"

huomennaTiistai 24.06.2008 02:31

on kiireinen päivä!

[Ei aihetta]Maanantai 09.06.2008 23:46

Jee nyt on junaliput provinssii ! uiuiui se on ihan kohta :o

vähä oli hauskat synttärit Noralla ja Nellalla, kiitoksiaa =) oli siistii olla Lara Croft, vähä kasvatan semmosen letin ja huiskin sillä ympäriinsä :D Njoo kyl joo... :D