IRC-Galleria

pejvi

pejvi

ä jännittää nyt aikas paljon jaiks

Huomenna Suomeeeeeeen!Tiistai 20.11.2007 11:10

ONNEA HESSU-RAKAS!!!! TIESIN ETTÄ PÄÄSET LÄPI!!
Nyt juhlitaan sun valmistumista kun tulen Suomeen :)


Huomenna klo 14.08 lähdetään täältä junalla kohti tukholmaa, ja 20.10 lähtee laiva Turkuun. Matkustan yksin pikkusällien kanssa ekaa kertaa, aina ennen on ollut joku ainakin Tukholmasta saakka vastassa. Mun lapset nimittäin ei oo mitään maailman rauhallisinta sakkia, miksi istua junassa omalla paikalla 3 tuntia kun voi käydä kaikkien muidenkin matkustajien paikoilla ja syleissä? Noh, otan vähän leluja ja kirjoja mukaan, ja pillimehua ja rusinaa. Ehkä se siitä.
Sit laivalla on jouluruokaa, nam, aion mennä syömään sitä. Paitsi etten voi, oikeesti vien tavarat ja vaunun ja ennenkaikkea pojat hyttiin heti kun päästään laivaan, lukitsen oven enkä lähde sieltä mihinkään ennenku ollaan perillä. Saavat sitten poikaset kiipeillä hytin seinille.

Jooh, ja sit pitää hoitaa kauheesti asioita Suomessa, muuttoa varten siis. Hakea lapsille suomalaiset sos.turvatunnukset ja päiväkotipaikat ja vakuutukset ja vuokrata muuttoauto ja ja ja. Ja hakea lainaa pankista jep.

Nyt pakkaamaan, oon pessy pyykkiä et meillä olis vähän puhtaita vaatteita ottaa mukaan. En kyl ota paljoa tavaraa mukaan. Äitillä on pesukone ja kuivausrumpu niin pesen sitten niitä muutamia vaatteita mitä otan mukaan.

Jos haluaa tavata mua - pavuilla tai ilman - niin kirjoittaa tänne ja ehdottaa jotain ;) On mulla puhelin mukana mut ette te sitä numeroa tiedä, paitsi Hessu <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys