IRC-Galleria

pejvi

pejvi

ä jännittää nyt aikas paljon jaiks

Helmikuu 2008Perjantai 01.02.2008 16:17

Onpas taas vierähtänyt tovi siitä kun viimeksi kirjoitin. Olemme siis asettuneet taloksi tänne isin kotiin Karjaalle, etsitään omaa kämppää koko ajan. Eilen myytiin nenän edestä pieni puutalo joka ehkä ois voitu ostaakin... Mut tuleehan niitä toisia, ja jos jotain aikoo ihan ostaa niin kyllä sen pitää ihan täysin oikealta tuntua. Ja tuskin me täältä (Karjaalta) mitään ostetaan, asutaan vuokralla pari vuotta kunnes on varaa ostaa jotain pk-seudulta. :)

Työtkin olen aloittanut, istun toimitusjohtajan pallilla perheyrityksessämme ja muitakin uudistuksia paikalliseen lääkäripalveluja tuottavaan firmaamme on tulossa.. Budjetin laatimiset ja tilinpäätökset sun muut paperityöt on tulleet tutuksi tässä parin viikon aikana.. Haastavaa työtä tällainen firman vetäminen.

Joo. Lapset on kotiutuneet ongelmitta, mitä nyt Robin pari ensimmäistä viikkoa kyseli koska mennään takaisin "till Gröna Huset" (kotitalo Ruotsissa oli vihreä), mutta nyt nauttii jo täysin rinnoin Suomessa asustamisesta. Ainut kurja puoli on ettei olla vielä löydetty mitään kivaa tekemistä, esim jotain muskaria tai vastaavaa missä isyysvapaalla oleva Kim voisi lasten kanssa käydä.. Jos on jollakulla vinkkejä niin kertokaa toki....

Mitäs muuta. Ruotsiin en kaipaa ollenkaan, tiettyjä ihmisiä vain on ikävä. Matildan ja Martinan jos saisin tänne muuttamaan niin olis kyllä tooosi kiva :) Kummipoikani Oscar ehti täyttää 1 vuotta juuri muutettuamme ruotsista pois, eli se me missattiin ihan täysin..

Joop, palaanpa tästä töiden pariin, halusin vain tulla kirjoittelemaan kuulumisia ihka omalta läppäriltä (työkone, mutta minun kuitenkin :))

//päivi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.