IRC-Galleria

perhosnei

perhosnei

Jenna-Marika (tommisin.com/kps)

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 28.11.2006 14:06

vatsatanssista ei jäänyt paljoa käteen eilen. 45min on niin lyhyt aika. täytyy ottaa selvää jos vois jäädä toiseenkin ryhmään heti perään. tai no ainakin täytyy uskaltaa siirtyä edemmäs tanssimaan jos aikoo nähdä opettajan ja oppia siitä. meillä on suurin osa tunnista matkimista. se on ihan jees kunhan oppii lukemaan liikekieltä. ehkä parasta ois jos vois ensin matkia liikettä ja sen jälkeen selitettäis vielä tekniikka ja kokeiltas uudestaan.

meinasin joutua tunnilla esiintymään mutta en mennyt. luikahdin vaan. olihan se vasta mun toka kerta kun muut on tanssinu jo 10 kertaa. tosin kyllä joku uskalias ekakertalainen esiintyi.. mut en mä maksanut siitä et joudun kiduttaa itteeni :P muutenki ollu vaikeeta löytää laji mis pystyy olee ilman ahdistusta (josta syytän koululiikuntaa!!) jep jep.

oispa joku ymmärtävä ja rohkaiseva yksityinen opettaja noiden tuntien lisäks. ehkäpä hankin muutaman videon. :P

aluksi eniten mulla oli vatsatanssista hyötyä reiveissä. sai oman persoonallisen lantiopainotteisen tanssityylin mitä oli helppo muokkailla biisin ja fiiliksen mukaan. reiveissä mun tanssiminen on eläytymistä mut paljon kyl tulee käytettyä vatsatanssia. no nykyään on reivit jääny vähemmälle mut ei kokonaan pois. ens kerran 5.12 lahdessa. lahden diva on loistopaikka järjestää reivejä vaikken siellä muuten viihdy. kerran vuodessa kuitenkin kun on FINRG. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.