IRC-Galleria

perhosnei

perhosnei

Jenna-Marika (tommisin.com/kps)

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 06.09.2008 22:40

sainpas kiipeilypuun koottua. Mii tykkää siitä tosi paljon. "auttoi" jo rakentamisessa ja on viettänyt siellä melkein koko päivän. itse oon rentoutunut katselemalla netistä millaisia kissaeläimiä, varsinkin pieniä, elää tällä planeetalla. en tiennyt että servaali on risteytetty kotikissan kanssa ja tuloksena on kieltämättä upean näköinen mutta eettisesti epäilyttävä savannah. tuolta löytyy vaikka mitä villinä eläviä (ja eläneitä) kissoja http://www.tunturisusi.com/kissat/ ...ja löytyypä se savannahkin sieltä.

[Ei aihetta]Perjantai 05.09.2008 13:49

eilen oli hauska päivä koulussa. tein vatsastimulaatiota 40 minuuttia :D ihana tunne lihaksissa monta päivää. alla kun oli vielä edellisen kerran 20 min. kylvetin kaverin ja olin iteki kylvyssä. muuta ei sitten tehtykään.

harvinaista kyllä mut nyt tekee mieli cookie dough -jäätelöä tai bebeleivosta. ei kuitenkaan niin paljon et menisin ostaa. :p mut mä saanki pizzaa mis on tomaattia, juustoa ja valkosipulia (margarita vai margerita?). mä en nyt ole ihan varma mutta kuuleman mukaan olisin menossa katsomaan nelosen ilotulituksia tänään kahden parhaan miehen kanssa. ilotulitukset ei kyllä kiinnosta mutta miehet on jees.

laitoin hiukset beibesti vaikka mulla on liian korkea otsa kyseiseen tyyliin. hyvältä se näyttää jos osaa kantaa oikein :D kohta se selviää riittääkö "ylpeys" kun meen ihmisten ilmoille. onneksi pizzeria on romanttisen hämärästi valaistu :p ja tottakai teen vielä kunnon varjostukset otsaan. muutaman sentin illuusio.

[Ei aihetta]Torstai 04.09.2008 17:03

kisuille löytyi tassutallin (tosi hieno nimi hei) verkkokaupasta kattoon asti ulottuva kiipeilypuu eikä ollu ku 119 euroa. en oo koskaan noin halpaa nähnyt. siinä on paljon tasoja ja koloja. coonipojalle ostettiin kuljetusboxi missä on pyörät ja sitä voi myös kantaa repun tapaan. eihän sellasta 8-kilosta leijonaa kukaan (minä) muuten kanna. mistäs mä saisin hauikset?

[Ei aihetta]Maanantai 01.09.2008 12:45

Vääksyssä vanhempien tutustuttaminen meni loistavasti. olin myös itsekäs ja söin rapuja. tänään kierrätyskeskukseen kattelee jos siellä ois korkea ja hieno kissan kiipeilypuu tarpeeksi leveillä tasoilla et coonikin pystyy niissä makoilemaan. sellasta tuskin löytyy ellei sitten joku todella rikas henkilö ole vienyt sitä sinne just tänään.

[Ei aihetta]Maanantai 01.09.2008 00:40

saa ehdottaa kollikissalle swahilinkielisiä (muut afrikkalaiset kielet kans) sanoja nimeksi.

me saadaan maine coon!Perjantai 29.08.2008 16:28

varausmaksu uudesta vauvasta maksettu jo. http://www.elisanet.fi/namby-pambys/comanchemoon.jpg se on aika emon näköinen verrattuna meidän rajuun mimmiin. vauvalla on varmaan vaaleanpunaiset varpaatkin kun miillä on mustat. :p vauvasta tulee miitä huomattavasti suurempi puol sohvaa vievä lempeä peto. suunnilleen tollanen määrä kissaa: http://mcgonnigle.files.wordpress.com/2007/07/coonbig.jpg

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.08.2008 17:38

tein taas siitakesienisipulichilikookosmaitokastiketta ja pastaa. eilen laitoin siihen juustoa ja tänään persiljaa. tosi nopee tehdä ja tosi helppo muunnella. ja ihan ite keksin kuten aina nää mun ruuat :D en ookaan tuoretta chiliä aikasemmin paljoa käyttänyt mut on se vaan niin paljon parempaa ja huomattavasti pirteemmän näköistä kun noi unkarilaiset pulverit tuolla maustekaapissa vaik on nekin nam.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.08.2008 15:04

kukas haluais värjätä mun hiukset paljon vaaleemman ruskeeks ja laittaa raitoja? voisin myös ottaa ylimääräiset tummansiniset farkut joissa on ihan valkoiset teinikulutukset ;D

[Ei aihetta]Maanantai 25.08.2008 18:12

jei, perjantaina vääksyyn. mun ja avomiehen vanhemmat näkee toisensa ekaa kertaa, hurjaa. aion luultavasti myös olla todella itsekäs ja syödä rapuja hyvien muistojen takia. ei oo kyllä hauskaa miten ravut kuolee kiehuvassa vedessä. me kyllä ostetaan pakasteena koska isikään ei tapa edes hyttysiä mut ei se taida rapuja yhtään helpottaa. viime syksynä olin vähällä ostaa kaupasta eläviä rapuja ja päästää ne takas luontoon. ehkä ois pitänytkin.

[Ei aihetta]Torstai 14.08.2008 16:23

kesän ensimmäinen vapaapäivä! tein itselleni jalkoihin depilaation ja ranskalaisen manikyyrin, myöhemmin ehkä pedikyyri samalla tavalla. oon myös siivonnut vaatehuoneen ja todennut että mulla ei ole paljon vaatteita verrattuna avomieheen :D kohta teen jotain chilistä, siitakesienistä ja kookosmaidosta. keittoa siitä aluksi piti tulla mut ehkä teenkin outoa pastakastiketta siitä. saa nähdä. käyn vielä ostaa jonkun halpislasiastian tai pari jotka sitten täytän luonnon kivillä ja kynttilöillä, syksy.