IRC-Galleria

perhosnei

perhosnei

Jenna-Marika (tommisin.com/kps)

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 27.10.2008 00:07

aaaah miten tyydyttävä viikonloppu.

[Ei aihetta]Lauantai 25.10.2008 20:56

olin viettämässä laatuaikaa parhaan ystävän kanssa presidenttihotellissa. (näin aluksi voisin kertoa että reissu oli meille ilmainen ettei kukaan luule että mulla ois rahaa. :D ) kävin karpalon tuoksuisessa vaahtokylvyssä punaisen kuoharin kanssa, sen jälkeen syömässä hotellin ravintolassa (tähänkään ei siis mennyt rahaa enempää kuin 60 senttiä). syötiin alkupala, pääruoka ja jälkkäri. sitten meikkauksen kautta vierittiin pacificoon juomaan chichiä kuten aina siellä. aamulla syömään jättiläisaamupala ja uuteen karpalon tuoksuiseen vaahtokylpyyn tällä kertaa jaffaa lasissa. oltiin manguttu avaintenluovutus pari tuntia myöhempään joten Hanna vielä leikkas mun hiukset kauniimmaksi. tosta vois jopa joskus maksaa, oli todella mukavaa.

[Ei aihetta]Lauantai 25.10.2008 20:44

mul onki villikissa Mii ja maine coon Mumba. :p

[Ei aihetta]Torstai 09.10.2008 19:11

joo ei se yhden päivän viikonloppu ollut hyvä idea työn ja koeviikon yhteydessä. nyt on todella väsynyt tunnelma. tänään en mene kouluun. se on mulle hyödyllisintä koska oon melkein itkuparkuväsynyt ja koulussa olisi vain vanhan kertausta. kai tämä lintsaamiseksi kuitenkin luokitellaan?

[Ei aihetta]Perjantai 03.10.2008 00:08

kaikki kokeet, etätehtävät ja esitelmät ohi! \o/ töitä mulla on huominen ja lauantaikin. yhden päivän viikonloppu toivottavasti riittää kaikesta palautumiseen. jos töissä menis oikein hyvin, se auttais. joten tulkaas kaikki, jotka haluutte greenpeacen kuukausilahjottajiks, mun feissattavaks helsinkiin huomenna ja lauantaina.

nyt pelottaa ku oon tyhjässä koulussa ja yläpuolelta kuuluu askelia jatkuvasti. onneks kohta pääsee karkuun bussipysäkille.

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.10.2008 12:30

huu.. eka päivä töissä alkaa. siitä tulee varmaan suht hauskaa. jos koittas näyttää oikeen söpöltä niin ehkä ei sais niin montaa mävedänsuaturpaanteootteärsyttäviä-kommenttia. tosin just tollasiin on tietyn määrän rajoissa kiva vastailla Kiitos! :) Oikein hyvää päivänjatkoa teille! :))

Työpäivän jälkeen mulla onkin kokovartalohieronnan koe.

[Ei aihetta]Perjantai 19.09.2008 14:47

takkikuume. oon melko varma et ostan kohta kalliin takin. löysin taas yhden hienon. se on enää 60 euroa. mulle edelleen kallis. menin hukkaamaan mun kauniin mustan takin factoryyn. se ei ollut ku 30 euroa mut hieno. se ois kyllä liian ohut näin kylmällä säällä mut toimis taas keväällä. rahaahan mulla ei ole mutta eikös työpaikka tarkoita sitä että on varaa maksaa vuokra, rotukissa ja kallis takki? ai ei...

[Ei aihetta]Perjantai 19.09.2008 14:19

jei, pääsinpäs töihin greenpeacelle. työajat on huiput 11-15 tai 15.30. Työ tehdään ulkona ja nyt on kylmä niin en mä siellä kahdeksaa tuntia päivässä viihtyiskään kun kouluakin vielä pitää käydä. mukavaa kun tekemästäni työstä on oikeesti hyötyä.

[Ei aihetta]Torstai 18.09.2008 16:51

työhaastattelu greenpeacella meni niin hyvin kuin toivoinkin, eli mitään noloa ei tapahtunut ja sain suuni avattua oikeissa paikoissa. yritin kuitenkin myydä itseni sinne aika asialliseen tapaan, miten saisin ihmisiä vakuutettua yms, enkä niinkään korostanut miten heidän arvonsa tosiaan vastaavat mun arvoja.

löysin kirppikseltä tosi neidin vyön ja kengät. kengissä on eläintä mutta mun mielestä se on ihan ok hylätyssä tavarassa. kengät oli aika kalliit, 27 euroa, mut tulee ne tarpeeseenkin. mulla ei oo lämpimiä talvikenkiä jotka kestäis pientä kastumista ja noi on juuri sellaiset.

mulla on liian kallis maku. katselin takkeja joista oikeesti pitäisin, täydellinen maksoi 199 ja huonompi vaihtoehto 100 euroa. sellaiseen ei todellakaan ole varaa. :p toisaalta voishan sitä suoraan vaikka toivoa ihmisiltä joululahjaksi joiden tiedän joka tapauksessa mulle ostavan jotain. ne vois yhdessä ostaa ton jolloin niille jäis ehkä 20 euroa maksettavaa per henkilö eikä tulis ostettua mitään turhaa. njoo ehkei :D

servaaleja lemmikkeinäMaanantai 08.09.2008 18:14

ompas vaikeaa saada omaan päähän yhtä hyvää mielipidettä aikaan siitä onko servaalin pitäminen lemmikkinä oikein vai väärin. servaalihan siis on 9-18 kilonen kissaeläin joka elää afrikan savanneilla ja niitä pidetään lemmikkeinä esim. usassa. servaalin ja kotikissan risteytyksiä eli savannaheja suomessakin. servaalin ja kotikissan risteyttäminen on ihan toinen kysymys ja näitä kahta kun yrittää pohia niin siihen menee monta päivää tietoa etsiessä. servaaleja metsästetään afrikassa turkin takia. laji ei ole uhanalainen mutta tarkkailtavissa. videoiden ym. perusteella moni servaali näyttää nauttivan olostaan ihmisten kanssa sisällä talossa jos niillä on tarpeeksi tekemistä, leluja, vesiallas, korkeita paikkoja mihin hyppiä... tän hetkinen mielipiteeni on lähinnä sellainen että servaalia voi pitää lemmikkinä ihminen joka tietää eläimestä paljon ja voi tarjota sille todellla suuren ulkoaitauksen pitkine heinineen ja vesialtaineen. kyllä nuo upeat kissat tosiaan sisälläkin viihtyy ja kehrää kun niitä rapsuttaa. missä menee raja? onhan monet linnut, kalat ja matelijatkin "suoraan sademetsästä". ajattelen niistä samalla tavalla. jos niille pystyy tarjoamaan erittäin paljon tilaa ja oikeanlaisia virikkeitä, tietyille eläimille lajitoverin tai -tovereita on se _kai_ ihan ok. monet matelijat saatika kalat ei taida liiemmin nauttia ihmisen seurasta mutta servaali jopa nauttii. mä en vielä tiedä mitä mieltä olen. eikös egyptin maukin ole aikoja sitten kesytetty villikissa ja nykyään luokitellaan täysin kotikissaksi. mielipiteitä saa jakaa. ilman lisätietoa en voi omaani jakaa kuin hataran pohdinnan muodossa. youtubessa on paljon videoita sekä servaaleista että savannaheista. englanniksi serval ja savannah :) savannaheja on erilaisia. F1 tarkoittaa sitä että se on lähimpänä servaalia F2 vähän kauempana siitä... servaalivideoista saa edes vähän parempaa kuvaa "kisujen" käyttäytymisestä ihmisten kanssa kuin randomkeskustelufoorumeilta.