IRC-Galleria

perhosnei

perhosnei

Jenna-Marika (tommisin.com/kps)

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 31.01.2009 22:32

löysin kotilon rucolan seasta. tein sille hienon terraarion. toivottavasti viihtyy. en kyl aio elättää sitä kymmentä vuotta. saa tossa kesällä mennä ulos jos vielä on elossa. sen nimeks tuli rukola, kuulostaa pojan nimeltä mut eiks kotilot oo miesnaisia? toivottavasti se ei lisäänny itsensä kanssa.

[Ei aihetta]Tiistai 27.01.2009 22:11

voisin juoda noita 90%-100% karpalomehuja vaik joka päivä jos olisin rikas. ne on niiiin hyviä, ja kalliita. onneks sitä oli ilmestynyt jääkaappiin, koska puolet mun tänhetkisestä omaisuudesta menis yhteen pulloon sellasta ..eli joko ne on todella kalliita tai sit mä oon köyhä opiskelija, hmm..

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.01.2009 22:13

kissanäyttely meni hienosti. Mumba ei stressannut eikä mullekaan tullut tylsää kun kiertelin katsomassa aikuisia cooneja, bengaleja ym. ihanuuksia. aika paljon kiinniottamista kasvussa Mumballa jos se aikoo yltää samaan kuin Suomen suurimmat coonit. mainostetaan nyt vähän Winnercoonseja kun on sen kissalan kissat vaan niin upeita. :) ..mut on mun Mumba vaan ihanin.

[Ei aihetta]Tiistai 20.01.2009 14:13

tekee mieli jotain suklaa-asiaa. erittäin harvinainen mieliteko! yleensä kun telee mieli jotain niin se on perunalastuja tai salmiakkia ja vaikka oiski suklaata ni ei kelpais mut nyt voisin ottaa. (: taidan tyytyä kuitenkin kaakaoon ja kahviin.

[Ei aihetta]Maanantai 19.01.2009 18:41

oispas kutkuttava työpaikka tarjolla. tuskin ottavat opiskelijaa mutta yritetään. nyt aion syödä koko purkillisen kasvishernekeittoa ja sit vielä paljon ruisleipää. Mumba on kasvanut tän päivän aikana ihan selkeesti

[Ei aihetta]Maanantai 19.01.2009 00:05

nörttipäivä. piti mennä tuomasmessuun, en mennyt. piti mennä kaverin kaa oluelle, en mennyt. olen dataillut koko päivän omimani (<- nyt repeilen tolle sanalle hervottomasti) macbookin kanssa.

[Ei aihetta]Perjantai 16.01.2009 14:12

ruoka on niin hyvää! uskonnot on eksoottisia ja muodikkaita kun hare krishnat vaikkapa viettää yksinkertasta elämää ja kiittää ruuasta joka päivä. sit ku kristitty kiittää Jumalaa ruuasta tai on iloinen et voi syödä joka päivä ni se on nolo hihhuli. no ei kai. eiks me kristitytki ihan jees olla?

pääsen tekee viel kolme hoitoa tänään ja sen jälkee voiki viettää viikonloppua! jotain ihania ihmisiä tulee kattoo meidän jo 5-kiloista Mumba-coonipoikaa ja villikissa Miitä. tervetuloa vaan loputkin.

mä oon muutes nykyään viel parempi tekee erilaisia depilaatioita ku ennen ja mul on kaikki välineet joten edellenkin tarjous voimassa jos joku haluaa siistit sääret, käsivarret, bikinirajat, reidet, kainalot tai huulikarvojen poiston.

nyt hemmotteluhoidon pariin ->

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.01.2009 19:05

talvi on kaunein vuodenaika jos on lunta. nyt kaipaan kuitenkin kesän tuomaa vapautta ja huolettomuutta. vaikka oliskin kesätöissä, silti voi riekkua vapaa-ajan miten sattuu missä sattuu kun itsellä ja muilla on enemmän energiaa tehdä kaikenlaista. grillibileet <3

vapautta kaipaan muutenkin hiukan lisää. tai nyt just on kyllä erittäin hyvä tilanne kun oon tosiaan vaan ma-pe työharjottelussa 8 tuntia päivässä ja mulla on pisin ruokatauko ikinä, 45 minuuttia! asun ihan kadun toisella puolella joten tuun tauolla kotiin syömään ja silittää kissoja. tää vapaus vaan taas kohta loppuu kun on pakko saada työpaikka ja olla samalla koulussa. sitä ennen ehtii tulee tilanne jossa oon työharjottelussa ja koulussa samaan aikaan ja se lienee melko masentavaa sillä oon koko päivän pois kotoa velvollisuuksien parissa enkä saa senttiäkään rahaa siitä. :D olisitko itse esim. 14 tuntia päivässä koulussa ja töissä ilman palkkaa? :D kreisiä. onneks tätä soppaa ei kestä ku vuos enää. sen jälkeen toivottavasti saan työpaikan myyntipuolelta tai kouluttajana niin et voin tehdä normaalin pituisia työpäiviä ja pitää viikonloput vapaana. tai sitten mary cohr-hoitolasta.

nälkä.

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.01.2009 19:03

aion oikeesti päästä kesäkuntoon ja innolla tää ainakin alkaa :p saa nähdä miten sit jaksaa kun on taas töitä ja koulua samaan aikaan. toistaseks johonkin maaliskuuhun asti on aikaakin liikkua kun oon vaa 8h päivässä töissä ma-pe.

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.01.2009 18:08

olen melkein turhaan karttanut onneloita. uv-aattona oltiin siellä klubin puolella ja koko ajan soi ysärimusaa! <3 ainoot mistä en oikein innostunut oli spaissarit ja bäkkärit mut muuten oikein jees, kuten me&my, mr. president, bailando ym. huippuahuippua. onks siellä aina noin hyvää musaa?

ihan se kello 12 lyömä meni ratikassa kun se hajos kesken matkaa. osaa helotti aika paljon mutta meidän porukasta suurimmalla osalla oli hauskaa. harva on viettänyt vuoden vaihtumisen ratikassa halipiirissä joidenkin muiden räjäytellessä papatteja siellä sisällä. \o/