IRC-Galleria

perhosnei

perhosnei

Jenna-Marika (tommisin.com/kps)

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.08.2007 15:54

Lappeenrannassa. väsyneenä tulee keksittyä uusia sanoja: "toi on ihan sopaskaa että ne olis muka prismalleen saman kokoisia" tosin noi kaksi keksintöä eivät syntyneet samassa lauseessa. vielä oli kolmaskin mutta sitä en edes muista.

[Ei aihetta]Lauantai 11.08.2007 18:32

ääh. vituttaa kun on tehnyt ruokaa ja kaikki arvostelee. mut näin se vaan menee ettei kommentteja tuu ainoastaan silloin kun pyytää. olosuhteisiin ja aineksiin nähden kaikki oli just niin kohdallaan kun voi. mun mielestä :p hellakin oli kaatopaikkalöytö että mitä siltä voi odottaa.

[Ei aihetta]Maanantai 06.08.2007 00:59

olin tänään suomenlinnassa. tosi lämmin päivä, poltin olkapäät. otin kynän ja paperia mukaan vaikkei tätä ehkä pitäis myöntää. saa nähdä päätyykö siitä sutusta mitään esim. biisiin koskaan. kävin syömässä ja myöhemmin vielä jäätelöllä. kaikkein kivointa tietenkin oli törmäillä seiniin pimeissä käytävissä. mun näkökulmasta suomenlinna on erittäin romanttinen paikka. oon muutenkin huomannut olevani paljon romanttisempi kuin haluaisin myöntää. saattaa kyllä olla ettei monikaan näe kauneutta samoissa asioissa kuin minä. mistäs sen tietää ..mutta en tiedä kuinka monesta tuntuu ihanalta tulla herätetyksi kesken unien "ihan vaan sen takia" että kuu näyttää upealta herättäjän mielestä.

plaa plaa

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 19:38

miks mä haluan silloin lenkille kun on kurkku kipeä ja sataa?

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 15:34

töissä: kerran lapset sito mut pihalla aitaan niin etten päässy mihinkään enkä saanu niitä tottelemaan. jos oisin yksin siellä töissä ni varmaan päivän lopussa löytyisin alasti jostain uunista tai jotain. mut ihan jees.. ei ne lapsetkaan mua aina sido. :) välillä ne leikkaa mun sormia.

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 15:11

se on mahdollista! ..satuttaa sormensa näppikseen niin et vuotaa verta.

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 00:33

tein tänään ruokaa. kasvispihvejä, tomaattibasilikakastiketta, friteerattuja bataattitikkuja, sitruunamajoneesicurrykastiketta, porkkanatikkuja, tomaattikeittoa ja valkosipulikrutonkeja. vettä juotiin tietysti viinilaseista kun kesti niin kauan kaiken valmistaminen et piti sitten tehdä vedenjuonnistakin mahdollisimman luksusta. oli kyllä hyvää mut tein vähän liikaa kaikkea. ehkä vois huomenna pyytää ihmisiä syömään.

[Ei aihetta]Maanantai 30.07.2007 13:01

älä ota ilmaiskahvia vastaan. nyt mulla ei oo kun homeista tummapaahtoista kahvia. joku vois lähtee mun kaa ulos kahville

tuparitMaanantai 30.07.2007 01:06

tuparit onnellisesti ohi mut aikamoinen siivo vielä. 07.30 meni viimeset ihmiset nukkuu. kiitos kaikille jotka paikalle saavuitte ja olen pahoillani jos unohdin kutsua jonkun. saa tänne sitten muulloinkin tulla. lahjaviiniäkin vielä jäljellä ties kuinka monta pulloa. seuraavaksi kai viininmaistajaiset sikareita poltellessa syöden leipää ja suolaa iittalan lautaselta, lukien muumien viisauksia, kuunnellen abduktiota, syöden suklaata lusikoilla kulhoista ja hieroen toisiamme hierontaöljyllä shaalin alla vaniljakynttilän palaessa. huh huh. siinä siis lahjoja mitä saatiin. kiitos! :)

[Ei aihetta]Perjantai 27.07.2007 15:22

heräsin siihen kun kylmää vettä lentää naamalle. kisu oli löytänyt mun vesilasin ja upottanut tassunsa sinne. piti kuivata ravistamalla naamalle >:S