IRC-Galleria

peroxide

peroxide

is a real sickie now

Blogi

- Vanhemmat »
Kaikkea pitää ollla ostamassa ja rahat menee heti kun ne saan käteen.

*Evikselle 10 €
*Piilarit
*HollywoodRose levy
*Hanoi Rocks paita
*Spaghetti Incident
*Kangasta
*IDEOITA!

[Ei aihetta]Tiistai 25.07.2006 06:10

käy tekemässä kaikki testit osoitteesta www.testimaa.com ja kirjaa tulokset alle. haasta sen jälkeen seuraavat 3 tekemään testit.

Olet 35% massateini.

Olet 35% kyylä.

Olet 35% tylsä.

Kuolet 18.8.2061 .

Olet 30% Elitisti.

Olet 52% hyvä ihminen.

Olet 9% amis.

Henkinen ikäsi on 18 vuotta.

Olet 31% inhetero.

Olet 26% friikki.

Olet 19% tosimies.

Olet 9% insinööri.

Olet 57% vässykkä.

Olet 57% aktivisti.

Olet 9% kova jätkä.

Olet 43% psykopaatti.

Haastan:

Hade, Evis, Dansku

maanantai.Maanantai 17.04.2006 23:20

täällä ei kukaan lue mun päiväkirjaa, mikä on ihan hyvä asia, sit ei kukaan tuu korjaileen virheitä tai vittuileen. vähä huono olo ollu koko päivän. maha ihan hirveen kipee ja sit kauhee masennuskausi. yritän unohtaa ja muistaa. oon taas löytäny ihanan biisin, jonka hukkasin joskus. Him - for you. ajattelin joskus samoin niinku tossa biisissä. kaikki tossa biisissä on niinku kohdallaan. sanat, tunne, soitto, melodia, laulu, kaikki. kaikki on niinku pitääkin. tuota voisi kuunnella loputtomiin. tunne on kuitenkin tuon biisin pääasia. tunsin joskus samoin. en hulluna tykkää hittibiiseistä. ne tulee nopeaa, mutta katoaakin yhtä nopeaa. ja ne on yleensä levyn huonoimpia biisejä. no fear on rasmuksen surkeimpia biisejä. katoin dokumentin alice cooperista, se on sit ihan vitun hyvä. rakastan sitä mitä se tekee, nimittäin sekoittaa rockia ja kauhua, mikä on yks parhaimmista jutuista. kuuntelen nyt HIM- [untitled hidden track]. siinä ei lauleta, mut siinä on sitä kauhu-juttua. jotain oven narinaa jne. tykkäilen. Hohto-elokuva oli mulle melkoinen pettymys. eihän se ees ollu pelottava. sitä on ylistetty ihan liikaa. mut Jack Nicholson on aika hot <3. soittais nyt joku mulle. liian usein ihmiset soittaa sillon, kun on huono hetki. nyt ois just hyvä heti, eikä tietenkään tule puhelua.

Sotku.Torstai 30.03.2006 03:05

Joskus ärsyttää ihan sanoin kuvaamattoman paljon kun asiat ovat niin kuin ne ovat. Ainakin mulla on tilanne, ettei ymmärrä yhtään mitään. Omat ajatukset virtaa sinne sun tänne, mutta toisten ajatuksista ei kyllä ota selvää. Enkä ymmärrä aina itseänikään, että mitä oikeasti ajattelen. Kun mulla on taipumus ihastua ihan mahdottomiin tyyppeihin, eikä aina ota selvää vihaako, rakastaako vai tunteeko mitään. Ja sitten saattaa tuntea samaa, jota kuta toista kohtaan, ketä kohtaan ei pitäisi. Ajatuksille ei voi mitään. Ainakin mulla on tapana ajatella juuri sitä, mitä en halua ajatella. Ehkä minussa itsessäni on suurin vika. Kun en ymmärrä itseäni, miten voisin ymmärtää toisia? Joskus ajattelen liikaa ja se tosiaankin vaikeuttaa elämääni, joskus ajattelen liian vähän ja sekin vaikeuttaa elämääni. Mulla ei ole minkäänlaista hajua siitä millanen mun pitäisi olla. Toiset sanoo ”ole oma itsesi” mut jos onkin hukannut oman itsensä? Entä jos on niin eksyksissä ettei löydä tietä kotiin? Mitä enemmän käyn kouluja, sitä vähemmän ymmärrän. Ihmisten tunteet lentelee ristiin tyypistä toiseen. Aina ihastutaan vääriin tyyppeihin. Ihan liian sekavaa. Sinun kuvasi tuijottaminen ei hyödytä mitään. Päinvastoin. Se saa asiat vielä enemmän solmuun. Se saa minut huutamaan ja paiskomaan ovia. Se saa heidätkin huutamaan ja paiskomaan ovia. Eikö ihmiset osaa huomata ympäriltään niitä ihania tyyppejä, jotka oikeasti on valmiita välittämään? Ainakin mie olen huono siinä. Musiikin kuuntelu on aina helpottanu oloa, ja helpottaahan se nytkin. Mutta ei sekään saa elämääni järjestykseen. Viimeksi elämäni oli ennallaan joskus pari vuotta sitten. Vaikka onhan tämä uusi sotkuinen elämä tuonut mukanaan jotain hyvääkin. Uusia ystäviä, joita ilman en haluaisi elää. Näiden vuosien aikana olen lopettanu kaiken. En enää keskity koulussakaan. Saan jonkulaisia tuloksia sen takia, ettei tarvitsisi hävetä. Kun ei oo järkeä jatkaa, jos on ihan paska. Ei mulla riitä itseluottamus mihinkään.

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.03.2006 20:36

Vastaan seuraaviin kysymyksiin laulujen sanoilla/nimillä. Vastattuani haastan myös muutaman ystäväni mukaan. Tässä on niin paljon mietittävää että voin hyvin laittaa vahingon kiertämään. Listaan haastamani ihmiset omien vastausteni perään. Kopioi nämä ohjeet ja kysymykset omaan päiväkirjaasi.

1. Eläin?
- Rasmus - Dirty Moose
- Rasmus - Panda

2. Mikä on suurin unelmasi?
- "Come on baby... And we had no fear
And we ran to him... Then they started to fly
They looked backward and said goodbye
She had become like they are
She had taken his hand
She had become like they are"
(Blue Öyster Cult - (don't fear) The reaper)


3. Mitä inhoat?
- "Ne pitää meitä väkivaltaisena sukupolvena, vaikkei ne tiedä meistä mitään. Ne antaa meille säännöt, joita pitäis noudattaa. Että nuoret kapinansa syödä saa."
(Apulanta - Ei ne voi sua määrätä)

4. Millanen fiilis sinulla on nyt?
- "All I want is you to take me into your arms. When love and death embrace."
(Him - When love and death embrace)

5. Miten elämäsi sujuu ylipäätään?
- Kingston wall - Used to feel before

6. Mitä tekisit pelastaaksesi maailman?
- "Mä teen ihan mitä vaan, menen ihan mihin vaan. Lopulta se vie mut sairaalaan."
(Apulanta - Mitä vaan)

7. Minne haluaisit matkustaa?
- Apulanta - Ihmemaa


8. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/poika-/tyttöystävällesi?
- "Kutsun sut minun luokseni. Unohdetaan muut täksi illaksi. Tehdään vaikka teetä, syödään pullapitkosta."
(Apulanta - Jos tahdot niin)

Haastan:
HarakanMarjo
Löjl
pikkuJaddy
fcukreality
no hoh, tulin just kaupungilta. kävin Linan kanssa markkinoilla ja ostinkin jotain, nimittäin neljä pinssiä ja yhen hihamerkin. jee hyvä minä! tänään on 9.3.2006, ei mulle mitenkään erityinen päivä. kävin äsken vessassa leikkaamassa tukkaa.. mitä tekisin sille? se on oikeasti tosi tylsän näkönen. väri on ihan kauhea. oksennuksen vihreä. jos oksennus nyt on vihreätä. onpas mukavaa kun kamerasta loppui patteri! Nirvana - Love buzz. vaihtui biisi. Nirvana - School. aih kirjastossa unohin käydä. piti kattoa sitä no milk todayta. ihana hassu biisi <3 nyt tekee mieli ärsyttää muita, voi ei kuin pirullinen olenkaan. pitäisi värjätä tukka. Nirvana - about a girl. taidan mennä muualle. moro.

[Ei aihetta]Maanantai 06.03.2006 22:31

Jopas tämä on ihmeellinen päivä. MINÄKIN saan kirjoittaa päiväkirjaa, jee! ennen oon kirjottanu vaan jossain lunarissa.. tänään oon ollu Haden kanssa. Oltiin kaupungilla. Ihan liian kylmä. Ihan oikeasti meinasin jäätyä. Oon vieläki ihan jäässä. Otettiin ihan paskoja kuviaki. siis mie olin ihan paska kaikissa. semmonen läski pallo. nyt kuuntelen jotain musaa...nirvanaa... nirvana - polly. taidan vaihtaa biisiä... nirvana - paper cuts. kävin kirjastossa...toivottavasti kukaan tuttu ei nähny mua mun laukun kans tänään. ihan täynnä kirjoja ja levyjä kirjastosta. ne aattelis et oon joku lukutoukka (niinku olenkin). käytiin ranskalaisillakin tänään. Minä syön ja juon rahani. Kirpparillaki käytiin, mutten löytäny mittään. hade etti Hanoi Rocks paitaa.. ja minä Guns n' Roses paitaa, miks ne on niin isoja? jotain xl:ää kaikki :( Rasmus - violence. mitähän kirjottaisin...oikeastaan haluaisin mennä vaan lukemaan lainaamiani Tiina-kirjoja xD Anni Polva on paras kirjailija. Potteria en just nyt jaksa lukea...kun oon lukenu jokaisen (paitsi siis kutosen) vähintään 7-8 kertaa. ihania kirjoja kyllä. Rasmus - ice. haluaisin kesän tänne nyt ja heti! FESTARIT <3 tällä kertaa Haden kans kahestaan. "you wanna say something to me, come and say something to me. what is wrong with you may I ask." Rasmusta. Rasmus - Life 705. haluaisin uusia vaatteita...mulla on tosi tylsiä ihan liian tavallisia. enimmäkseen kuuntelen musiikkia nyt.. kirjotan vaan välillä. oispa kiva lähteä laskettelemaan, mutta ei taida olla yhtään rahaa :( tai onhan mulla. sain synttäri-rahoja, mut ne pitäis säästää festarilippuihin, vaatteisiin, koruihin (pinssejä yms), levyihin yms. minkähän levyn ostin viimeksi. joku use your illusion varmaankin. miten kello voikaan olla jo noin paljon.. nukuttaa... Rasmus - Peep. taidan lopettaa tai tästä tulee aivan liian pitkä paskanjauhamiskirjotus.

Pulu.
- Vanhemmat »