IRC-Galleria

viimeinen koitosMaanantai 03.12.2007 22:55

Keskiviikkona edessä tämän opiskelujakson viimeinen koitos; arviontikeskustelu. No eiköhän se klaaraannu, mutta aina se kuitenkin vähän jännittää, itsearviontikin vasta puoliksi tai neljänneksen tehty. Se sitten vasta vaikeeta on, arvioida omaa osaamistaan ihan rehellisesti, ei ali eikä yli...Ja miten osuu arvioinnit yhteen näytönvastaanottajan kanssa.
Oikeesti on ollut ihan valtavan mielenkiintoista tämä opiskeluaika, ikäväkin saattaa tulla joitakin asioita. opeja on kyllä ollut laidasta laitaan, joillekin tärkeintä lukea meilit pitkinpäivää ja me istutaan monistenippu edessä; senhän voisi tehdä toisinkin. Kai?
No meitä moneksi ja kai sitä tähän ikään on jo tottunut monenlaiseen...Kai? Näin aikuisena tuntuu, että olisi oikeus parempaan opetukseen, mitä tuossa talossa on joiltakin tahoilta saanut, jotkut tosin aivan huippuja, no sellaista elämä on...
Tuntuu vaan siltä ettei opiskelijaa arvosteta, me ollaan kuitenkin ihan omasta tahdosta lähdetty tähän ruljanssiin. Ei siis missään "pakkokoulutuksessa". No multahan se on kohta ohi, enkä kovin hyvää arvosanaa ko oppilaitokselle pysty antamaan.

Mutta, mutta olishan voinut toisinkin käydä, enkä olisi ikuna tutustunut niihin ihaniin ihmisiin joita nyt tunnen!

Itsenäisyyspäivän odotusta kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.