IRC-Galleria

pienenpieniOtus

pienenpieniOtus

ei olekaan niin suuri.

Vuosi 2006Maanantai 01.01.2007 18:16

Viime vuosi oli monella tavalla mielenkiintoinen ja ehkä kaikista eniten kasvattava. Noin niiko henkisesti, fyysisesti en oo varmaan kasvanu ko mahani kohalta pari senttiä.

Viime vuodesta on miljoona hävettävää asiaa, joita en oikeesti tahtois edes muistaa. On myös ihan liikaa sitä, etten muista mitään, mutta muut ovat sitten kertoneet.

Parhaimpiin suorituksiini voisin kuitenkin listata sen, et ollaan JP'n kanssa vielä ees joissain väleissä, mie en enää jatka miu kolmee vuotta kestänyttä mökötystäni yhtä miestä kohtaan [mikä alunperinkin oli täysin aiheetonta...], opettelin aika hyvin juomaan kaljaa, ja oikeestaan se alkaa jo maistua ihan hyvältä. No, ainakin ensimmäinen tölkki on vielä iha hyvää -toisesta ei puhuta enää sitten mitään.

Yksiin parhaimpiin voin laskea myös sen, että oon päässy aika paljon eroon siitä ujostelusta, mitä miulla ennen oli. Oon nytten enemmänkin liian hyökkäävä, mikä ei sekään ole kovinkaan hyväksi kenellekään. Mutta hyvä et ees jotain on tapahtunu. En oo ajanu autoo vielä liukkailla mehtään -wipiiiiii!!! :D ja sitten sain ylipäätään sen B kortin, ja C-kortin jopa ekalla yrityksellä, mikä oli kyl kaikista parasta :DD

Joiduin myös luopumaan entisestä, tutusta ja turvallisesta samsungistani, joka palveli uskollisesti yli vuoden miua. Nyt opettelen tuskastuneena käyttämään Nokia 5300 XpressMusic -puhelintani. Se on muuten iha jees, mut voishan sen akku kestää hiukan ees pidempäään.. Mut kaikessa on aika omat huonot puolensa, ni minkäs sille.

Eniten ehkä äijjäilen sillä, että tulen toimeen itteni kanssa, vaik tukka onkin lyhyt. Sain viime yönä ensimmäisen kehuni koskien näitä hiuksia, en sitten tiiä et olikse kui vitsi vai mitä, mut silti kiitos Juho, se lämmitti mieltä, et ees joku kehuu niitä :)

Vuosi ois voinu mennä paremminkin, mut silti iha jees oli olla. Kasvoin miljoonia ja taas miljoonia metrejä ihmisenä, ja oikeesti opinkin jotain. Koin YO-kirjoituksetkin, mutta jatkan silti vielä keväällä yrittäen parantaa. Toivottavasti onnistun.

Nyt voisin tehdä itselleni vain tyhjiä lupauksia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.