IRC-Galleria

no miekii, ku kaikki muutkii :)Torstai 02.02.2006 19:21



TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. En lähestulkoon koskaan syö kaikkea mitä otan. Esim. leiväst on pakko jättää pien pala.
2. Melkein aina kun oon yksin kotona ja pitäs mennä parvekkeelle tupakalle,soitan jollekki tai pyyän et joku soittaa miulle. (siis sielt parvekkeelthan voi hyökkii joku hullu raiskari)
3. Pelkään koko aja et miu takissa,paidassa tai housuissa on jotai epämäärästä, esim joku läikkä ja siks kyselen koko aja et oonks mie iha ihmise näköne(vaikken kyl muutekaa oo) xD
4. Miust on kiva joskus väitellä sellasest asiast mist tiiän et oon väärässä :D ja yritän saaha ne muut ihmiset luulemaa et ne on väärässä.
5. aina ku syön jotai sämpylää/muuta murenevaa asiaa nii pyyhin koko aja suupielii ja reisiä vaikkei niillä ois muruakaan :D


haastan:
_juoppo_
H%F6nde&image_id=25042183
|miRRe|
TimBi^
ZaRa^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.