IRC-Galleria

piikkipaa

piikkipaa

kaikkien protagonistien antagonisti!
Tervetuloa vaan juomaan ja syömään :p
auki 12-02

Virus tiedotus MESEN käyttäjilleTorstai 29.05.2008 00:40

huomasin että monelta kaverilta tulee öbaut sama viesti:

"moi, kato mitä löysin irc-galleriasta :D http:// irc-galleriea.com/view.php?=viruz@suomi24 .fi
tai
"moi, ootko tässä? :) http:// msn-photos.wls.net/?Photo95.JPG=viruz@suomi24 .fi"
tai
"Onks tää sun kuva? http:// msn-photos.wls.net/?viewimage.php?=viruz@suomi24 .fi"
tai
"moi, löysin sun kuvan :D http:// Profile-images.com/profile.php?=viruz@suomi24 .fi"
tai
"ootko tässä? :) http:// finland-images.com/Picture02.JPG?=viruz@suomi24 .fi"

Muka kuvatiedosto, noi osotteet haluis ladata jonku .exe tiedoston joka asentaa viruksen koneelle,
jos saat samantyyppisen viestin kaverilta (lopussa sun oma sähköpostiosoite),
niin sano sille että vaihtaa ainakin mesen salasanansa: https://login.live.com/
ja skannaa koneensa antivirus- ja anti-spyware ohjelmilla =)


ps.

yksinkertainen sääntö vielä: ei ikinä kannata antaa mesen salasanaansa millekkään sivulle
(paitsi login.live.com); noita salasanojen keräilysivuja on aika paljon nykyään missä luvataan kaikkia
"uusia speciaaleja mese-palveluja" esimerkiksi

Toisen Vaihtoehdon tekijät kirjoittiLauantai 17.05.2008 11:18

Jantsa 1969-2008 RIP

Jani "Jantsa" Kärkkäinen poistui keskuudestamme 11.5.2008. Jantsa oli aktiivinen toimija Suomen punk-scenessä. Parhaiten hänet muistetaan Toinen Vaihtoehto -zinen päätoimittajana. Vuonna 1989 ilmestymisensä aloittanut, "alakulttuurisäpinän tiedotuslehtiseksi" itseään kuvaava lehti kasvoi hyvin tärkeäksi, kuukausittain ilmestyväksi tiedotuskanavaksi Suomen punk-scenessä aikana, jolloin internet ei ollut vielä yleistynyt.

Jantsa toimi Toisen Vaihtoehdon päätoimittajana numerojen 0-201 ajan. Käytännössä lehti oli hänen elämäntyönsä, jotain johon hän uhrasi suuren työmäärän ja joka myös henkilöityi hyvin vahvasti häneen itseensä. Jantsan saatua aivoverenvuodon syksyllä 2006 lehti piti pienen tauon, mutta on jatkanut uusien tekijöiden voimin säännöllistä ilmestymistään alkuvuodesta 2007 saakka.

Jantsa myös soitti Suomen eturivin punk-yhtyeisiin kuuluvassa Juggling Jugularsissa yhteensä 17 vuoden ajan. Aikaansaavana ja aktiivisena ihmisenä hän oli mukana elämänsä aikana monessa muussakin: mm. Treblinka-yhtyeessä, Verenpisara-zinen tekijänä, keikkajärjestäjänä jne.

Jantsa oli anarkisti, pasifisti ja punk, hiljainen ja vaatimaton ihminen, mutta sitäkin aikaansaavempi, sekä ajattelija että toimija, monessa suhteessa hyvin esimerkillinen ihminen.

Lepää rauhassa, ystävämme.

Arto Hietikko, Markku Hirvelä ja muut Toisen Vaihtoehdon tekijät ja avustajat

http://www.punkinfinland.net/tv/

Petteri / Juggling Jugulars kirjoittiLauantai 17.05.2008 11:13

Jantsa (1969-2008) R.I.P.
Our dear friend has died on Sunday 11.5.2008. Really big loss. We miss him so much... Jantsa, rest in peace.

"Tutustuin Jantsaan 80-luvun loppupuolella, kun hän yhdessä Ekun ja muiden Vaasan punkkareiden kanssa järjesti punk-keikkoja lähinnä Vaasan nuorisotalolle. Hänen avullaan pääsimme myös, silloisen bändini, Sabotaasin kanssa keikalle Vaasaan.
Vuoden 1989 syksyllä perustettiin Lapualla Juggling Jugulars, josta n. vuoden kuluttua ensimmäinen basisti Jani-Markus lähti pois ja jäimme ilman basistia. Olin Ekkuun (joka siis oli Toisen Vaihtoehdon toimittaja lehden alkutaipaleella) yhteyksissä aika paljonkin tuolloin, ja hän kertoi että Jantsan bändi Treblinka oli hajonnut osan bändiläistä perustettua Klamydian - siinä olisi hyvä basisti vapaana! Jantsa aloitteli tuolloin myös Toista Vaihtoehtoa, mutta suostui kuitenkin tulemaan bändiin. Ekat treenit pidettiin joskus syys-lokakuussa 1990. Jantsa saapui treenikämpälle yhdessä Rikun kanssa (ex-AKK, nyk. Klamydia), kivaa oli ja homma lähti ripeästi käyntiin - kahden viikon päästä studioon ja eka 7" pihalle...
Jantsan tietämys ja näkemys innoitti meitä valtavasti. Hän oli jo käynyt inter-railillä tsekkaamassa Euroopan punk-mestoja ja jotenkin tästä itsekin inspiroituneena päätimme kokeilla järjestää ensimmäisen kiertueemme Eurooppaan kesällä 1991. Jantsa hoiti puolet kontakteista ja minä toiset puolet ja näin saatiin jotenkin 13 keikkaa kasaan. Jantsan opastuksella tutustuimme ns. pakollisiin nähtävyyksiin mm. Hampurin Hafenstrasseen, Wienin Flexiin (joka vuonna 1991 oli vielä upea punk-luola maalauksineen) ja Stuttgartin Neckarstrasseen - joka tuskin enää on punk-keskus (?).
Jantsan JJ-vuosina 1990-2006 soitettiin 322 keikkaa, matkustettiin kymmeniä tuhansia kilometrejä ja koettiin paljon. Paljon muistoja.
Jantsan merkitys bändillemme - saati sitten TV:n kautta koko Suomen punk-scenelle - oli valtava. Se innostus ja omistautuminen säilyi aina sinne syyskuuhun 2006 saakka, jolloin shokkiuutinen aivoverenvuodosta tuli tietoomme... Onneksi saimme soittaa Jantsan kanssa upeat 2 keikkaa Norjassa, ennen kuin kohtalo puuttui peliin. Jäi hyvät muistot viimeisistä keikoista hänen kanssaan.
Jantsa oli yksi hienoimmista ihmisistä, jonka olen koskaan saanut tuntea - aina miettimässä asioita parhain päin ja valmiina auttamaan.
Ikävä jää rakasta ihmistä. Lepää rauhassa." 13.5.2008 Petteri/Juggling Jugulars

http://www.punkinfinland.net/bands/jugulars/jjnews.htm

Veskun muistokirjoitusMaanantai 12.05.2008 23:04

12.5.-08
Jani Kärkkäinen R.I.P.

Tutustuin Kärkkäisen Janiin kultaisella 80-luvulla. Pyörimme samoissa porukoissa, ja kohta huomasimme soittavamme samassa bändissä nimeltä Treblinka. Yhteisten keikka-
reissujemme ohessa tutustuin tähän hiljaiseen, ja erittäin sydämelliseen karvapäähän todella hyvin. Jantsa oli niitä harvoja maailmaa rakastavia pasifisteja, joka todellakin eli niinkuin lauloi. Jantsa antoi kasvot sanoille "kiltteys" ja "rauhallisuus".
Parin-kolmen vuoden vääntämisen jälkeen alkoi Treblinkan matka tulla tiensä päähän, ja sivuprojektina alkaneesta Klamydiasta alkoi tulla sitä, mitä minä tahdoin enemmän tai vähemmän tosissani tehdä. Oli hirveä hinku studioon, mutta ei rahaa. Mutta kuinka ollakaan, juuri Toinen vaihtoehto-lehden perustanut Jantsa ilmoitti lainaavansa meille perseaukisille retaleille rahat studioon, ja levyn tekoon! Eli pitkälti Jantsan ansiosta ensimmäinen ep:mme "Heja Grabbar!" näki päivänvalon.
Myöhemmin tiemme erosivat ja tämä hc-punkin puuhamies järjesteli omalla tahollaan keikkoja, teki lehteä ja otti osaa jos jonkinlaisiin tapahtumiin. Jantsa ei turhia jaaritellut.Hän hoiti hommat omalla vaitonaisella tavallaan, ja sai aikaan paljon enemmän, kuin ripakopallinen samoissa piireissä pyöriviä tärkeilijöitä.
"Muuttolinnut"-kappaleeseen Jantsa kirjoitti lauseen. "Emme ole vapaita, teimme itsestämme vankeja".......nyt sinä olet vapaa,Jantsa.
Lepää rauhassa.

Vesku ja kumppanit

http://www.klamydia.fi/

Myyjiä konsanaanKeskiviikko 07.05.2008 16:12

Artzi (@) (@) sanoo:
mulle soitti joku puhelinmyyjä joka yritti myydä mulle sukkia, sanoin että ei kiitos, mut yritin myydä sille persikkaviiniä =)

Niklas sanoo:
haha :D ostiko?

Artzi (@) (@) sanoo:
olis kuulemma ollu liian pitkä matka tulla vaasaan hakeen persikkaviiniä

Niklas sanoo:
no perskule.

Niklas sanoo:
oisit ehdottanut matkahuoltoa >_>

Artzi (@) (@) sanoo:
mut sanoin et soittaa jos tulee vaasaan ryybbään "sullon mun puhelinnumero" =) se sano et "OK!"

Niklas sanoo:
äks dee :D

Artzi (@) (@) sanoo:
Mä käyn suihkussa älästi

Artzi (@) (@) sanoo:
->

Niklas sanoo:
ohhoh