IRC-Galleria

jaahasLauantai 05.07.2008 16:11

Se olis sitten lauantai ja viileempää kuin eilen. Ainakin näyttää siltä. Pikku hiljaa koitan heräillä. Eilen oli kyllä aika lämpöstä töissä, mutta onneks illaks sinne saatiin yks tuuletin lisää. Vilinää riitti ja kaljaa tuli kannettua. Nyt pitäis kohta puoliin pakata salikamat ja lähteä Jonnan ja äitikän kanssa salille.
Eilen tuli shoppailtuia pitkästä aikaa.. laukku, lompakko, alusvaatteita, housut, paita,hiusväri ja meikkejä. Ja niitä housuja vaan lähin katsomaan :D Ja ens viikolla tampereelle shoping!

Vielä vajaa kuukaus Porissa. Tuntuupas haikeelta. Vaikka toisaalta onkin kivaa mennä Helsinkiin. Sieltä kaipaan sitä vilinää ja karhupuistoa ja hietsun rantaa. Elokuussakin kerkeää.. Mutta ennen Helsinkiä on vielä Viron reissu. Ihanaa, sitä ootan kovasti. Kaks päivää siellä kierrellen. Käynti on ensikerta luokkaa. Muutenkin on halu päästä matkusteleen. Praha sai sen aikaan... Kiitos Mia ja Pauliina!

Nyt pois koneelta!

Heh, Aamulla sain herätyksen "miks keittiös on viinipullonavaaja ja lasi pöydällä?"
*hirvee hekotus -mä muistan
Oli yöllä nähnyt unta ilmeisesti ja herännyt... Mennyt keittiöön Ottanut viinilasin ja pullon avaajan. Herättäjä ei huomannut, että olin ottanut myös ison tuopin. Jääkaapista etsein karhun pulloa, mutta en löytänyt. Ja lasitkin oli vääriä, kun olis pitänyt olla pienenpi tuoppi. Että yöllä kotona jatku työt ;)
Kyyneleet siinä tuli nauraessa. Ja osakseni saan kettuilua "olis siellä ollu pullojen sijasta tölkkejä" niin ja "mites ne patongit?"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.