IRC-Galleria

HelouHelou olen kinder yllätys xD Perjantai 12.05.2006 03:19

tuli tollanen tyhmä mainos mieleen... hohhoi... luinpa tos äsken mun päivä kirjaa ja noita mitä olen ennen kirjottanu. mut tosissani mä sillon olin ja olen vieläki mut paskat noista. ei ne ollu parkumisen arvosii. mulla on kuitenkin kultani ja HENKKA tukena! oikeesti henkka sä olet ainutlaatuinen ! ! ! ! ! <3 vaikkakin välillä puhut ufoa mut ei se mitää kyl mäkin vielä joskus opin puhumaa sun ja hempan kans ufoa xD

nii tossa kun luin noita edellisii tekstejä nii jokases oli "menen baariin,vois mennä baariin" voi juma mä olen tasan 4 kertaa ollu maaliskuun jälkee baaris.
mul on todellakin parempaa tekemist kun juoda ittensä humalaan...

löydettiin hempan kans yhteinen harrastus mikä on kunnon vanhan ajan lava tanssit. kuulostaa tosi tyhmältä mut me molemmat nautitaan siitä tosi paljon! siinä on huvi ja hyöty samas :) ja mitä valaksella ollaan joka lauantai melkein nii siel on ikä haarukka 15-50 ja tosi paljon mein ikäsiä ja siit hiukan vanhempii minkä just ulkonäön perusteel kuvittelis kauheeks raggariks mikä riehuu baareis mut oikee tanssi vaatteet ja kengät niil jokasella on!
Vautsi voidaan olla ylpetä tästä harrastuksesta! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.