IRC-Galleria

tälläsiä :DLauantai 29.09.2007 22:07

Pissis = tietynlainen alhaisen älykkyysosamäärän omaava nuori. Periaatteessa pissismi ei katso ikää, mutta käytännössä pissikset ovat yleensä murrosikäisiä. Vanhin tunnettu pissis on mummosi.
Toisin kuin houkat hourivat, pissikset voivat edustaa kumpaa tahansa sukupuolta. Naispuolisen pissiksen tuntomerkkejä ovat vahva meikkienkäyttö, rumat henkka-maukkateinirääsyt, ylenmääräinen tupakanpoltto ja olemattomalla vitutuksella perusteltu rankka viinanjuonti (ks. kuinka humaltua puolesta pullosta alkoholitonta siideriä - tutkimus), lovexin kuuntelu samalla musiikin soidessa lusikalla viiltely ranteisiin vedoten siihen ettei kukaan rakasta heitä.

Teinixit = ovat pienen ÄO:n omaavia nuoria (13-19), joilla on tapana leikkiä kovista, polttaa tupakkaa, puhua paskaa, käyttää stringejä, naida yli 18-vuotiaita jätkiä, joilla on bemari ja tietysti vetää kännejä (pillurallia pyyräävän bemarin[1] takapenkillä). Nämä yhteiskunnan sivistyksen polulta harhautuneet nuoret ovat usein häiriintyneitä ja saattavat toistaa sanontoja kuten: XD??, iHq.Loll.D44.Mä 3n k357ä!!11. Joka talvi arviolta 200 teinixiä kuolee sammuttuaan hankeen ja kavereiden (elleivät hekin ole sammuneet) jätettyä heidät nuotiopaikalle pakkaseen. Teinixien elämään kuuluu myös se, että aloitetaan suhde ja noin 14 minuutin kuluttua "lempataan" poika koska "s3 e1 OO n11 ihq 3m0:(:(:(!!.

Fruittari = eli hedelmä (homo quasimetrosexualis) on oikeastaan miespuolinen (11–20-vuotias) vastine pissikselle, mutta ei ihan. Suurin osa fruittareista löytyy lukioista, mutta muutamia laumasta eksyneitä löytyy myös esimerkiksi ammattikouluista.
Fruittari pukeutuu "muodikkaasti/tyylikkäästi". Esimerkiksi Lacosten ja Burberryn vaatteet ovat suosittuja fruittareiden keskuudessa. Useimmat fruittarit ostavat vaatteensa H&M-kaupasta, paitsi rikkaimmat fruittarit, jotka eivät tyydy halpamerkkeihin ja käyttävät kaikki rahat vaatteisiin. Esimerkiksi yhdestä vyöstä 100 euroa on hyvin edullinen hinta. Fruittarien pukeutumistyyliin kuuluvat myös ns. hinttilaukut, joista suosituin on täyslateksinen malli, jonka on H&M:lle suunnitellut Teuvo Loman. Pääasiassa laukkuja ja kalliita vaatteita käytetään siksi, että ne makean näköiset tyypit O.C.:ssäkin käyttävät. Nuoret fruittaripojat ovatkin erittäin suosittuja irstaiden keski-ikäisten pederastien keskuudessa.

Amis = Amis (homo neanderthalensis) on ihmistyyppi, johon ihminen voidaan luokitella kuuluvaksi, kun hänestä löytyy kaksi tai useampia seuraavista piirteistä:

Amisviikset
Katsastamaton ja rekisteröimätön 1980-luvun Corolla (mit wunderbaum und karvanopat + muut tuningit)
Öljyinen kelkkatakki päällä ympäri vuoden.
Rähjäiset vaatteet (hiekkahiotut farkut)
Mainoslippikset (yleensä olutmainos), joiden lipat on yleensä taiteltu eriskummallisiin muotoihin
Suomi-leijonalippis tai -paita
Joskus (joskaan ei aina) opinnot ammattikoulussa, usein Tuning-linjalla
Jatkuva syljeskely
Huonosti blondattu hyppyritukka
Vaikeudet ymmärrettävien sanojen muodostamisessa
10–13-vuotiaat tyttöystävät
23-25-vuotiaat poikaystävät
Jättiläismäinen amis-ego
noin 15" jytisevä subbari auton takakontissa
Itse tehdyt levikkeet
Tupakka
ongelmia poliisin kanssa
Dimex-työasut
Amisten suosimia automerkkejä :

Toyota Corolla = on amisten suosima hieno ja nopea urheiluauto, jonka varusteluun kuuluu yleensä mm. karvanopat, wunderbaumit ja muhkeat pakoäänet. Varsinkin Corolla DX ke70 on amisten tunnetuin ja halutuin urheiluauto jossa urheilullisuuden tuntu syntyy enemmänkin moottorin äänistä kuin auton menohaluista tai ajo-ominaisuuksista, mutta totuushan on että se hyytyy ylämäkeen

BMW = (Biltema Motor Works) on arjalainen autorotu. Ne kasvavat Saksan maaperällä ja siirtyvät sieltä muiden muuttolintujen mukana pitkin maailmaa. BMW:llä ajavat useimmiten miespuoliset henkilöt, jotka haluavat näyttää, että heillä on
a) rahaa
b) pieni penis
Tästä syystä BMW:tä usein kutsutaankin munanjatkeeksi, mutta ei se mitään, naiset yleensä pitävätkin enemmän miehen autosta kuin miehestä itsestään. Bemarin omistava "mies" on jokaisen teinitytön unelma. Bemari on köyhän miehen mersu.

Pilluralliin sopivia autoja :

Toyota Corolla
Bemari (varsinkin 3-sarja)
Datsun 100A
Datsun 120A
Datsun 160A
joku muu (Datsun)
Lada, jossa on tummennetut lasit ja matalat helmaspoilerit
Opel Calibra
Tuunattu Ford Sierra, jossa tummennetut takalasit
Ford Escort -89
GAZ Volga (sousittu Sortavalassa ja luovutetuilla alueilla)
Opel Kadett "GSi"
Mazda 626 Coupé "Sport Saloon"
Opel Manta -77
Audi 80 Coupé







Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.