IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

never let go.Sunnuntai 18.03.2007 05:51

pööhh:) pitkään aikaan en tännekkään ole kirjottanu.

mikon kans kuukausi:)

kaikki tuntuu taas rullaavan? ehkä sanat näyttää pahalta näin kirjotettuna, sen perusteella mitä kirjotin tässä puoli vuotta sitten, mikä itkettää vieläkin ku se olo muistuu mieleen mikä oli kun sormet liikkuivat näppäimillä. mutta nyt toki parempaan suuntaan. teksti vain oli liika ahdistavaa! olin liian rikki tekemään mitään silloin. lääkkeistä on nyt päästy eroon, samaten psykiatrista. tosin sekin oli oma-alotteista. huvittavaa kylläkin, mutta ei vain kiinnostanut enää.

kuuntelin tässä yksi päivä niitä kappaleita joiden kanssa itkin joka ilta. tuli itku silmään ja ne sanat mitä silloin sanottiin että saatiin olo pahenemaan.

Natalie.<sydän> kultatyttö. sai oloa vähän helpommaksi jutella viikko sitten, ja kuunnella sinuakin. merkkasi minulle paljon. natalie, muistan kun sanoit sillon joskus "ja mehän ollaan tunnettu polvekorkusista saakka" niin niin, mulla on sinua ikävä!

Aino. <sydän> no mitä? muka galleriasta ulos. kilinvitut sanon minä tuolle uhkaukselle. sori nyt vaan:D mutta sinulta se ei tule onnistumaan. tässä me nähään vielä joku päivä ja puhutaan niin paljon etttä ei saada itekkään enää iteltä puheenvuoroa:D rakas.

NO JONNA<sydän> kulta? enemmän. lempparityttö. on se. vaikkei varsinaista parasta kaveria olekkaan, mutta jonna nyt voisi sen paikan viedä. ikäväksesi jonna, rakastan sinua ku kärpänen kakkaa. :> kunhan tajuat sen, että aikaa vielä löytyy kaikille. en ole ketään hylkäämässä. niinhän?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.