IRC-Galleria

pirre

pirre

on puolalainen linux guru

kotona taas.Sunnuntai 28.05.2006 18:09


tunisia nähty. olihan se. tykkäsin. riittävän lähellä paikallista elämää, mutta kaikki turistille tarkoitettu oli helposti saatavilla. kosketus todellisuuteen. arabit tosiaan ovat hyviä myymään. turkissa opitun tinkaamis taidon takia ei kauhean pahasti tultu kusetetuksi, paitsi kerran. se pistää vieläkin kiukuttamaan. jos kukaan ikinä menee tunisiaan, niin muistakaa, että niillä sielä on hopean leima myös jossain toisessa metallissa; joka muuten aiheuttaa allergisia reaktioita. testattu. pirulaiset.
mutta nyt mä olen taas kotona. täällä on kylmä. sielä oli parhaimmillaan yli 40 astetta. kuuma. ja sitten se kuuma tuuli suoraan saharasta. huh. olihan se hienoa, mutta ihan ihana olla taas kotona. syksyllä sitten seuraava viikon etelän loma.
maanantaina pitäisi mennä töihin.

täällä on tapahtunut vaikka ja mitä sillä välin kun mä olin poissa. Lordi meni voittamaan euroviisut, sain kaikilta tekstiviestejä joissa luki jotain sekavuuksia "v***u ne tehtiin se!", "hallelujah!", "moi. voitettiin euroviisut. :D" jne. ja noita sateli koko porukalle silloin yöllä. kukaan ei muistanut kertoa meille matkaajille, että suomi voitti pronssia lätkän mm:ssä. missattiin pahin lordi huuma - tai niin mä luulin.

kävin eilen poikkeuksellisesti kiksu bileissä. mut kutsuttiin. oli kiva käydä. kiitos kaikille. *kumarrus* oli kiva nähdä niitä muutamia ihmisiä, joita sielä tapasin. ja oli kiva tutustua niihin kaikkiin uusiin tyyppeihin. yksi nimeltä mainitsematon dj rikkoi mun surffari lasit. korjasin ne pikaliimalla tänään.
kotimatkalla joku kundi yritti bussissa kovasti avata mun kanssa keskustelua. "missä sä asut?" "olitko sä kattomassa lordia?" - ei paljoa vähempää olis voinu kiinnostaa, vastasin kaksi tavuisin sanoin ja tuijotin ikkunasta ulos.
automaatilla joku kundi pummasi tulta ja alkoi hokemaan hallelujaa. sanoi että kaikki hokevat tuota varmaan ainakin seuraavan puoli vuotta. saa nähdä. vähän jo alkaa kyllästyttämään.

nyt vain odotan että tuo riivatun puhelin soisi. soi. soi. soi. soi. soi.
odotan. odotan.
joko? jokojokojokojoko?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.