IRC-Galleria

piuva

piuva

otti tatuoinnin!! :)

Blogi

« Uudemmat -
Tärkeää tietoa

Ohjeita maahanmuuttajille:

Tarkista ensin, että sinulla todellakin on jokin järkevä syy muuttaa Suomeen. Varmista myös, että olet tulossa Suomeen yksilönä. Älä tule Suomeen heimona, klaanina, laumana, vähemmistönä, kansanryhmänä, rosvojoukkona tai valloitusarmeijana.

Suomessa eletään suomalaista elämää. Alla on käsitelty joitakin suomalaisia tapoja ja perinteitä, jotka saattavat vaikuttaa sinusta oudoilta. Ne ovat kuitenkin suomalaisten mielestä oikein hyviä tapoja ja perinteitä.

TYÖ

Suomessa on tapana elättää itsensä ja perheensä tekemällä töitä.

RUOKA

Possu on hyvää syötävää. Siitä saa monenlaisia herkullisia ruokia, kuten grillimakkaraa, grillikylkeä ja kinkkua. Suomalainen ruoka on hyvää, sanoivatpa ranskalaiset mitä vaan. Suomessa saa syödä lehmää, veripalttua, sikaa ja piimää. Täällä tarjoillaan monia kummallisia ruokia, kuten mämmiä tai viiliä talkkunan kera. Sen sijaan Suomessa ei tarjoilla paistettua pikkuvauvaa riisipedillä. Myös eläinrääkkäys on Suomessa kielletty, joten eläintä ei saa kiduttaa leikkaamalla kurkun auki ja vuodattamalla se kuiviin. Uuni on tarkoitettu ruuanlaittoa varten. Uunissa ei saa lämmittää jalkasalvaa.

NAISET

Suomessa naiset ovat yhtä arvokkaita kuin miehet. He saavat ajaa autoa ja liikkua yksin myös kamelin päivämatkaa kauemmaksi kotoa. Naiset saavat valita aviopuolisonsa itse. Hyvin usein myös naiset käyvät töissä. Naiset voivat käydä uimahallissa samaan aikaan miesten kanssa, mikä on hyvin kätevää, koska siksi ei tarvita erillisiä uimahallivuoroja miehillä ja naisille. Muutenkin Suomessa on tasa-arvoinen meininki: nais- ja mieslääkärit ja hoitajat voivat hoitaa kaikkia potilaita. Tämä on hyvin kätevää, koska silloin ei tarvita erillisiä sairaaloita naisia ja miehiä varten. Suomessa naisia ei laiteta mustaan säkkiin. Mustaan säkkiin laitetaan roskia.

LAPSET JA KOULU

Suomessa tytöt ja pojat voivat leikkiä keskenään. Myös tytöt saavat käydä koulua yhdessä poikien kanssa. Kaikki saavat koulussa saman peruskoulutuksen. Juuri sen takia sen nimi on peruskoulu. Kuvis ja musa ovat ihan kivoja aineita. Niistä ei saa vapautusta uskonnollisista syistä. Myös tytöt voivat jatkaa koulunkäyntiä peruskoulun jälkeenkin.

SEKSI

Suomessa lasten sukuelimiä ei silvota. Sen takia on aivan luonnollista, että vähän vanhempina tytöt ja pojat alkavat seurustella keskenään. He saavat valita seurustelukumppaninsa ihan itse. Usein tytöt ja pojat kokeilevat seksiä jo melko nuorina ennen avioliittoa. Se on ihan OK. Mutta se ei ole OK, että aikuinen harrastaa seksiä alle 16-vuotiaan kanssa. Myös yhteenpuristettujen reisien väliin sutiminen on seksiä, joten aikuinen mies ei saa harrastaa sitäkään alle 16-vuotiaan kanssa.

Kesällä naiset tykkäävät kulkea vähissä vaatteissa ja miehet tykkäävät katsella vähäpukeisia naisia. Meillä Suomessa on sellainen sanonta, että katsoa saa, muttei koskea. Siis ilman lupaa. Nainen voi myös milloin tahansa peruuttaa antamansa koskemisluvan. Meillä Suomessa on sellainen sanonta, että antaa ymmärtää, muttei ymmärrä antaa. Se ei suomalaistenkaan miesten mielestä tunnu kivalta, mutta raiskaaminen on Suomessa kielletty. Housuja jalkaan vaan ja uutta matoa koukkuun.

Suomalaisia ei juurikaan kiinnosta, mitä toiset makuuhuoneissaan puuhailevat, kunhan sitä ei tungeta heidän naamansa eteen. Homoseksuaalisuus ei ole Suomessa rikos. Se tarkoittaa sitä, että homoja ei saa tappaa.

Suomessa HIV-tartunta ei parane raiskaamalla neitsyen. HIV- positiiviset tuntevat oman vastuunsa ja pyrkivät kaikin tavoin olemaan tartuttamatta virusta eteenpäin.

Pimppiin ei laiteta saksia.

USKONTO

Suomen pääuskonto on luterilaisuus. Muitakin uskontoja on paljon, ja ihmiset saavat vapaasti valita oman uskontonsa. Monet suomalaisen kulttuurin perinteet pohjautuvat luterilaisuuteen, ja suomalaiset kunnioittavat niitä, vaikka monet ovatkin eronneet kirkosta. Kirkosta eroavia ei tapeta.

SAUNA

Suomalaiset tykkäävät istua alasti kuumassa huoneessa, jonka nurkassa on kiuas. Kiukaan päällä ei saa kuivattaa kenkiä. Kiukaalle heitetään vettä, joka höyrystyy. Saunoja voi myös pieksää itseään koivuvitsalla ja juosta välillä kylmään järveen. Se on suomalaisten mielestä mukavaa. Kokonaiset perheet saunovat usein yhtä aikaa. Kaveriporukoissa myös miehet ja naiset voivat mennä saunaan samaan aikaan, eikä siinä ole mitään seksuaalista. Saunassa ollaan alasti. Jos käytät uimahousuja, jotta Allah ei näkisi pippeliäsi, niin kaikki ajattelevat, että sinulla on pieni. Saunan jälkeen maistuu keskiolut ja sianlihapitoinen grillimakkara.

JUHLAPÄIVÄT

Tärkeitä suomalaisia juhlapäiviä ovat mm. joulu, juhannus ja vappu. Jouluna koristellaan joulukuusi, lauletaan joululauluja, annetaan lahjoja ja syödään kinkkua. Useimmille suomalaisille joulu on enemmänkin perheen ja yhdessäolon juhla kuin uskonnollinen juhla.

Juhannuksena juodaan viinaa, tuijotellaan syvämietteisesti järvelle valoisassa kesäyössä ja poltetaan kokko. Kokossa ei kuitenkaan polteta autonrenkaita tai kokonaisia autoja. Autoja ei myöskään polteta minään muinakaan päivinä. Palavia autonrenkaita ei missään tapauksessa laiteta ihmisten kaulan ympärille.

Koulujen kevätjuhlassa lauletaan "Jo joutui armas aika". Se nyt vaan on kaikkien mielestä niin hienoa, että koulu loppuu ja kesä tulee. Jos sinua oikeasti häiritsee kevätvirren laulaminen, niin soita Puumalaiselle ja pakene Timbuktuun.

Vappu on se juhlapäivä, jolloin suomalaiset marssivat kaduilla hassuja plakaatteja kantaen, kuitenkaan äbäläwäbälää huutamatta. Myöskään katukivien heitteleminen ei kuulu suomalaiseen vappuperinteeseen.

Itsenäisyyspäivän vastaanotto presidentinlinnassa on se juhla, jossa kaikki vieraat kättelevät presidenttiä. Suomessa ei ole pakko tulla bileisiin, jos ei halua.

VIINA

Suomalaiset tykkäävät juoda viinaa muutenkin kuin jouluna, juhannuksena ja vappuna. Eihän se tietenkään mitään maailman fiksuinta touhua ole, mutta se nyt vaan sattuu olemaan täällä perinne. Jotkut muiden kansojen perinteisiin kuuluvat päihteet, kuten kannabis ja khat, ovat Suomessa kiellettyjä.

PAINI

Viinanjuonti johtaa usein painiin. Suomessa välillä vähän tapellaan, muttei lyödä puukolla tai tapeta, ainakaan ventovieraita.

RIKOSLAKI

Raiskaaminen - myös joukkoraiskaaminen - on siis hei ihan oikeasti Suomessa kielletty. Jos nainen joutuu raiskatuksi, niin häntä ei kivitetä vaan raiskaajat laitetaan vankilaan. Kunniamurhissa ei Suomessa ole mitään kunniakasta. Elokuvaohjaajia ei saa tappaa, vaikka he tekisivät mielestäsi huonon elokuvan. Sama pätee myös pilapiirtäjiin ja etenkin pakinoitsijoihin. Suomessa saa piirtää pilakuvia eri aiheista ja kirjoittaa ohjeita maahan muuttaville, mutta niiden tekijöitä ei saa murjoa, kurmoottaa eikä fatwoittaa.

RASISMI

Kaikki ei ole aina rasismia. Ja vaikka olisikin, niin ei se kitisemällä parane. Vai luuletko muka, että Mikko Puumalainen on suomalaisten enemmistön mielestä hyvä tyyppi?

SANANLASKUT

Suomen kielessä on paljon vanhoja, kauniita ja viisaita sananlaskuja, kuten "Maassa maan tavalla tai maasta pois" !!

[Ei aihetta]Perjantai 13.02.2009 17:00

Hyvät ystävät ovat kuin lyhtyjä tiellä -
ne eivät lyhennä matkaa,
mutta tekevät sen valoisammaksi kulkea.

Oikein hyvää Ystävänpäivää kaikille miun ihanille mussuille!! <3
Olet toisia tukeva, järkevä, lojaali ja sinulla on vahvat mielipiteet. Ihmistyyppisi on organisoiva, vastuuta ottava johtaja, joka ohjaa toiset järjestykseen antamalla heille tehtäviä ja rooleja ja täsmällisiä ohjeita. Kaltaisesi ihmiset tarkistavat usein, sujuvatko asiat odotetusti, ja antavat tunnustusta niille, jotka ovat toimineet sovitulla tavalla. Toteutat valmiita sääntöjä mieluummin kuin ideoit uusia. Uudet ideatkin syntyvät useimmiten vanhoja parantelemalla. Kunnioitat perinteitä ja olet konservatiivinen. Saatat soveltaa armeijatyylistä kuria ja hierarkiaa elämän kaikilla alueilla. Otat asiat mieluummin esille suoraan, ja kartat hämmennystä ja sekaannusta. Sinulle soveltuvat ammatit löytyvät liike-elämästä, koulutuksesta, virastoista, poliisista tai armeijasta. Johtajana olet selkeä ja asiallinen, ja nautit siitä että asiat sujuvat ja että sinä olet johdossa. Toisten mielestä sinulta saattaa puuttua tunteita ja tahdikkuutta, mutta osoitat tunteitasi laittamalla asiat sujumaan ja pitämällä huolta toisten hyvinvoinnista.

Voi Mari perkele..Tiistai 20.01.2009 14:39

kopioi 10 ensimmäistä totuutta itsestäsi ja ylläty !
http://servut.us/ZuiGe/Misc./insulter/

1. piuva on ammattitaidoton hippi.
2. piuva on munaton pyromaani.
3. piuva on steriili muotifriikki.
4. piuva on homohtava naamapuoli.
5. piuva on karvaton jortikka.
6. piuva on nakinpituinen demittäjä.
7. piuva on lisääntymiskyvytön gynekologi.
8. piuva on hassunhauska kasvissyöjä.
9. piuva on oudonhajuinen pahis.
10. piuva on lahjaton rattopoika.

..sieltä se totuus tuli.. :D

tehkööt kuka viitsii tehä :)

[Ei aihetta]Tiistai 20.01.2009 12:16

HÄPI HÄPI HÄPI!!!Pääsee taas alottamaan oman luksus elämän OMASSA asunnossa!! :) JESH! Päivä piristy kummasti!

hyvää päivää..Torstai 15.01.2009 15:30

Päivä alko hyvin: herätyksessä ei ollut ongelmia, työt suju mainiosti, pääsen huomenna kattoo asuntoo, huomenna parturi ja lähen helsinkii. Sitten nään erään erittäin epämiellyttävän naaman..JA PÄÄSSÄ KIEHUU PAHEMMAN KERRAN!! Tekis mieli lähtee puhkomaa sen autosta renkaat tms., mut en alennu..Saatanan apina!murrr.. Jos vaikka päivä paranis ku miettis huomista.. :)

[Ei aihetta]Tiistai 23.12.2008 10:45

Kiva joulu tulossa...-> koko Reinikaisen perhee kipiä; iskä ja Sami kuumessa ja mie j aäiti kauheessa nuhassa..Ei tuu normaalii koko suvun jouluu.. :( Mutta silti Piia on niin terve et Rannoille kykenee joulupäivänä :D

Mutta joka tapauksessa kaikille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!! :) <3

[Ei aihetta]Maanantai 08.12.2008 15:18

miksi minun ei pitäisi liikkua enää tällä kylillä?

vastauksen saatte tämän kylän miesten suusta ;D

kyllä oli taasen vkonloppu..en paremmin sano!kiitosta vaan kaikille läsnä olleille! :) <3

joulupäivänä uusiks ja vielä paremmalla menestyksellä!!:D

[Ei aihetta]Tiistai 11.11.2008 13:56

Jos saat 40, voidaan sanoa, että huoneesi on aika monipuolinen!

[ ] Tietokone
[1] Laskin
[2] Telkkari
[3] CD-soitin
[4] Radio
[ ] Seinällä oleva peili
[ ] Taulu
[ ] Nukkeja
[5] Koristetyyny
[6] Julisteita seinällä
[ ] Seinäkalenteri
[7] Ruokaa
[8] ]Matto
[ ] Kerrossänky (parvisänky)
[9] Verhot
[ ] Sälekaihtimet
[10] Kehystetty valokuva
[11] Valokuva-albumi
[12] Pehmoleluja
[13] Salaperäinen esine
[ ] Koruteline
[ ] Seteleitä
[ ] Naulakko
[ ] Seinäkello
[14] Lompakko
[15] hylly
[16] Pöydällä oleva peili
[17] Kahvikuppi
[ ] mp3-soitin
[ ] Kassakaappi
[ ] Pleikkari
[ ] Vesihana
[ ] Kitara/Piano
[18] Koululaukku/reppu
[ ] Luistimet
[ ] Aarrekartta
[19] Lautapelejä
[ ] Hiustenkuivaaja
[20] Hiuslakkaa
[21] Käsirasvaa
[22] Vappuhuiska
[ ] Kirjaston kirja
[23] Kaveriltani lainattu cd/dvd
[24] Kengät
[ ] Hevonen
[ ] Koiran nukkumapaikka
[ ] Kartonkia
[25] Jatkojohto
[ ] Rikkalapio
[ ] Kissanhiekkaa
[26] Kaverisi tavaroita
[ ] Pizzan palanen
[ ] Kakkaa
[27] Pölyä
[28] Käytettyjä nenäpapereita
[29] Yli 20 CD-levyä
[30] DVD-soitin
[ ] Pelikonsoleita
[ ] Satula
[31] Konserttilippu
[32] Kännykkä

Parikkalan on..Perjantai 07.11.2008 15:00

Jos jotain tiettyjä ihmisiä kiinnostaa mitä mie teen vapaa-ajalla ja kenen kanssa ni voi tulla kyl ihan suoraa kyselemää!Ei ole mitää pelättävää, mut noi turhan päiväset paskajauhannat voisitte jättää välistä!Kiitos!
« Uudemmat -