IRC-Galleria

piuva

piuva

otti tatuoinnin!! :)

Blogi

- Vanhemmat »

kukkuu.. :)Tiistai 14.02.2006 17:59

ERITTÄIN HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ MIUN KAIKILLE IHANILLE,RAKKAILLE,SULOISILLE,KOMEILLE JA VARSINKIN TÄRKEILLE KAVEREILLE!!! <3<3<3<3<3<3<3

että tämmöstä tällä kertaa.. :) tämmöset päivät on kivoja,mut toisaalta taas ihan perseestä ku tajuu et ehkä ne tärkeimmät kaverit on muualla ku täällä!edelleenkin on täälläkii ihania kavereita,mut nyt tarkotan erityisesti nyten kemmasia!!miks ootte niin kaukana!??perkele..:)

sori ku mie en laittanu kenellekkää kortteja,mut tässä teille pikku teksti..:)

Sinä olet ihminen joka kuuntelee minua.
Sinä et naura minulle.
Sinä annat aikaa.
Sinä et käännä selkääsi ja lähde juuri silloin minun on paha olla.
Sinun kanssasi voin puhua kaikesta,saan tuntea että joku ymmärtää minuakin.

Sinä olet ystävä.KIITOS!!

siinä teille kaikille.. :)

RAKASTAN TEITÄ!!!! <3<3

suuri älynväläys joka järkytti..Lauantai 11.02.2006 19:35

tai noh..ei nyt niin kauheen suuri järkytys,mut kumminkii..meijän ikäluokka täyttää tänä vuonna 18!!hitto et myö ollaa vanhoja!
no itellä on ky ihan tarpeeks vielä siihen kun täyttää.ei oo enää ku..hhmm..9 kuukautta ja 6 päivää :D vaivaset!! xD noh.pysynpä ainakii pitempää nuorena enkä oo semmonen ikäloppu kurppa niiku työ muut minuu vanhemmat!! :D xD no ei vai..
kesällä saattaa kyl iskee saatananmoinen vitutus ku paistaa aurinko ja on hellettä noin 30 astetta ni muut vetää terassilla kylmää kaljaa tai siiderii ja ite kattoo vierestä ja juo jotain säälittävää limpparii..voi hitto..vituttaa jo nyt ihan tarpeeks ku aatteleekii koko tilanteen!mutta kyllä se täysikäisyys sieltä tulee pikku hiljaa :)

tää äynväläys sai alkunsa ku miun oma rakas ^epe täyttää tänää 18.PALJON ONNEA RAKAS KEMMANEN!! <3

Lukekaa ihmeessä! :DSunnuntai 05.02.2006 16:43

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinustaahistaa..Keskiviikko 01.02.2006 21:25

on nimittäin aika jännä tunne..periaatteessa on hyvä olo,mut sit taas toisaalta aika vitun paska..tekis miel välillä itkee ja sit taas välillä nauran yksinää ihan idioottimaisille jutuille..ei ymmärrä..

vai voisko se olla sitä yksinäisyyttä?ku annukii on nykyää aina lappeessa ja mie yksin tässä kämpillä..rakkaat kaverit taas jossain muualla ku tääl imatralla(no on miulla täälläkii rakkaita kavereita<3)mut silti ne muualla asuvat on..noh..niitä on vaa ihan tajuton ikävä.sitä ei välillä tajuu ollenkaa,mut sitku istuu yksin iltaa ja saa/kerkee miettii kaikkee ni silllo se iskee..IKÄVÄ!suuri ikävä..

joo..ottakaa miusta selvää..yrittäkä ymmärtää..

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.01.2006 17:54

tiiättekö työ et minuu ärsyttää suuresti kaikki tommoset ketju-tsydeemit!!erityisesti tiedoks annille ja ristolle! xD minen jaksa väsätä semmosia :)

hahaa!!mie oonkii ollu tänää ahkera!mie imuroin äsken ja kohta meen tiskaamaa :) sit mietin et jos vaihtasin järjestystä tässä vitun isossa huoneessa!!miusta tuntuu ettei se tuu kovin hyvin onnistumaa(jokainen voi todeta saman ku tietää miun huoneen koon imatralla) :)

kauhia meno päällänsä..eli menen purkamaan energiani tiskivuoreen!! :D

moikkelis koikkelis!! ILU!! <3

Pakko jotain rustata :)Sunnuntai 29.01.2006 00:37

vau..miullakii on tämmönen. xD voi äiti..miulla menee taas ihan perkeleen lujaa :D

kotona on ihan tylsää..mie haluun joko bilettää tai sit mie haluun kotia saunomaa..ihana lämmin sauna.. :) sitä oppii arvostamaa ku ei kuulu viikottaiseen ohjelmaan ku saunavuoro maksaa niin kauheesti enkä jaksa vaivautuu sukulaisille..yllätys sinänsä etten jaksa! :D

juteltii tänää kemmasten kanssa ens kesän ohjelmasta..miun maha meinas ratketa ku nauratti niin paljon!kyl ne on ihania ihmisiä..ei voi muuta sanoo <3 otan vaa innolla tosiaa ens kesää..sit tätä porukkaa ei estä mikää eikä kukaa!varokaa!kemmaset tulee! :D xD

joo,mut nyt nukkumaa..nukkuma-aika meni jo pari tuntii sitten x)

öitä kaikki rakkaat kaverit..etenkii kemmaset!! <3<3<3

<3:lla piia
- Vanhemmat »