IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi - Vanhempi »

Poliisi on maailman paras ihminenMaanantai 28.03.2011 23:54

Poliisi on kiva, kun poliisin kanssa osaa oikein asioida esim. kaunis käytös, hyvä asenne, ei puhu rumia ja ei käy päälle nii kaikki on hyvin. Ja ei ole mitään hätään. Ja voit jäädä hauskasta asiasta pois.

Mut poliisin täytyy joskus olla kurja ja vihainen, ja ei poliisi aiheettomasti kiihdy. Olen ollut poliisin kaa monet kerrat jutellu välillä negatiivisessa merkeissä, välillä iloisista ja välillä iha mitä sattuu. Mut en oo joutunu koskaa poliisin kyytiin ja olen selvinnyt puhumalla ja en aio poliisin kaa rupee tappelee. Ne on vaa tyhmii, jotka käyttää väkivaltaa.

Kerron teille yhden fakta asian elämästä, jolla pääsee aika pitkälle elämäs hyvin:
Tappelu on ihan turhaan, ja siitä voi käydä huonosti. Riippuu kenen kaa tappelet. Semmoinen ihminen, joka selvittä tapelemalla asiat. Sillä ei oo kyl kaikki kohallaan eikä sosiaaliosia taitoja puhumiseen. Poliisit yrittävät selvittää asiaa puhumalla ja ei yleensä poliisit käy eka kimppuun. Ja muutenkin nuoret ja aikuiset suu on kummeski paras asia selvittää asiat viime kädessä kummeskin puhutaan ja sovitetaan eli EI KANNATA TAPELLA, SIITÄ SEURAA VAA ITELLEEN HARMIA JA YSTÄVÄLLE TAI KUKA HENKILÖ OLIKAAN.

TAPPELU ON RUMAA HYI NIITÄ TAPPELIJOITA. Tällä posiitivisella asenteella olen pärjännyt ainaki toistaiseksi.

Poliist olette aivan mahtavia lain valvojia tappelu on lain nimessä kiellettyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.