IRC-Galleria

6kk<3<3Sunnuntai 08.02.2009 14:30

*(¯`v´¯)
`*.¸.*´
¸.*´¸.**¨) ¸.**¨)
(¸.*´ (¸.*´ .*´ ¸¸.*¨¯`*.

Marika<3Antti

kermaperseiltiin<3 :DMaanantai 02.02.2009 00:09

Muru vei mut tänään syömään,käytiin ihan rossossa leikkimäs rikkaita:D
Noo mie edustusvaimoke lähinnä niin samakos tuo:D sit viel coffee houses kahvil ja suklaakakulla.. namnam:D
kiitos muru oot ihana<3

ja kiitos tytöille eilisestä! <3 ol kivvooo TUMUILLA!<3<3

TUMUT hellun kaaaaaaaaaaaa<3<3<3Lauantai 31.01.2009 22:14

vittu mitä paskaa...Sunnuntai 18.01.2009 23:35

hyvempi homma ku kuulee tällee jälki käteen aina et mitä paskaa kukakin on kylillä noin vuos sitte puhunu ihan pokilla niinku olevinaan mun jutuista jotain tietäski.. sitte kehtaa viel tulla nenän eteen kaveria esittää.. huh huh.. veikkaan et murto osa mun kavereista tietää mitä se ystävyys on. Onneks mun ei tarvii erikseen tässä kertoa kuka musta on paskaa puhunu ku ne paskan puhujat tietää itse mitä ovat puhuneet. mut voin mä erään mun "ystävän" muistia virkistää joka sano mulle aikaa sitten ensin huoraks haukuttuaan että en sais koskaan jättää sitä yksin. enkä oo jättäny, en väitä että itsekkään oisin malli ystävä mut silti alkaa pikku hiljaa tulla mitta täyteen.

Jos mä oon niin kauhee et musta pitää paskaa jauhaa niin miks ees pyöritte mun elämässä? pelkäättekö että jäätte yksin? sama mulle,omaa vikaanne. Että puhukaa vaan musta paskaa ja mun juttuja eteenpäin,teette sillä vain itsenne naurun alaisiks ja samalla todistatte ettei teillä oo omaa elämää laisinkaan. Ei se oo mun vika jos teidän jutut kusee.
Tästä lähtien mä elän mun omaa elämää ja teen niin minkä katson itselleni parhaaksi,en enää kummarra "ystäviä" joilla ei oo muuta kun kateellista paskaa kerrottavana kylil. Oman elämän hankinta on sallittua. onneks oon jo aikaa sitte oppinu miten tätä "ystäväpeliä" pelataan,kerron vaan pintaa harvat pääsee sen syvemmälle.

Että semmosta teille,kaksnaamaiset paskat joilla rupee kolkuttaa takaraivos ku luitte tään.
ei mun tarvii teille mitään selitellä,kyl kaikki tietää mitä ne on puhunu ja mikä niist on totta ja mikä ei.

Mun oikeet kaverit tietää et ne on oikeita ja et ne on mun luottamuksen ansainnu<3

jaahaSunnuntai 11.01.2009 00:55

nyt ois sitte 440km takana ja tuloksena uusi napoli=) Poika puoleinen ruttu on kotona,yli suloinen otus<3 kuvia ilmeisemmi huomen:) pimusta äiti ja isi hirrmu ylpeitä ku tyttö on otti pojan kiltisti vastaan kunhan vielä opetellaa ymmärtämään että toinen on pieni vaavi eikä oikein osaa leikkiä pimun vauhti leikkejä:D ny unille joka iikka,väsyväsy..

juurikin näin=)Torstai 01.01.2009 15:26

uus vuos ja uudet kujeet=) otettiin uusi vuosi sitten hellun kaa vastaan pikku tumuissa kiits hellu oot rakas ja oli ihan sika kivaa<3<3

piti pikkusen helin kaa näille pikkutytöillekin naureskella ne on niiin ihania xD *ah*
*psssth* pikku vinkki kaikille;Kaiken mitä mä teen,teen tarkoituksel.
Varsinki ku on niin ihanaa kun tekee tieten tahtoen toisen elämästä vaikeempaa.. 'palaaks käpy hyvin vai?;D' Kiitos internet ja irc-galleria!<3 :D:D:D:D hahahha!

VITUN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2009 KAIKILLE!!! <3

vittuuuuuMaanantai 15.12.2008 22:00

kyllä on perkele.. mihin helvettiin voi hävitä sen kokoinen koira ku rocky? En ymmärrä.. kaveri on hävinny ku pieru saharaan! Vittu!! En ymmärrä..!! Ei helvetti.. Kyllä vain joku jos on tehny jotain miun murulle niin vittu tulee murhia!! perkele! pää leviää ku ei tiedä mistään mitään ku mistään ei kuulu mitään!!!

vittuSunnuntai 14.12.2008 21:53

miten paska fiilis.. Rocky oli hävinny viime yönä ja ei ole ukkoa kuulunut reissun päältä takas äitin luo.. :'( Vittu.. ikävä ukkoa.. helvetti.. Poika on elämääkin tärkeämpi mulle..koko ajan toivon vaan että se ilmaantus ikkunan taa ilmoittamaan et 'äiti mulla on nälkä'... :'(