IRC-Galleria

plintetta

plintetta

intergalaktinenletukka

[Ei aihetta]Perjantai 12.06.2009 05:11

Pikku- Kalle meni isänsä kanssa uimasta saunaan sielä oli lihavamies pikku-kalle sanoi isälle: Katso kuinka lihavamies. Lihava mies sanoi: Tämä on täynnä ruutia. Pikku-kalle juoksee ulos ja isä perässä. Isä kysyy: Mikä sinun tuli. Pikku-kalle lihava mies sanoi olevansa täynnä ruutia ja näitkö miten lyhyt sytytys lanka sillä oli.

Pikku-kalle tuli iloisena kotiin ja antoi äidilleen 2 mk,äiti ihmetteli ja kysyi - sinunhan piti ostaa postimerkki, ja pikku-kalle sanoi -joo, mutta sujautin sen kirjeen niin nopeasti postilaatikkoon niin ettei kukaan nähnyt.

Pikku-Kalle oli ensimmäistä kertaa Liisan kanssa sängyssä. Pikku-Kalle kysyi Liisalta:-Saanko työntää sormeni napaasi?-Okei, mut ei sit muuta, Liisa vastasi. Vähän ajan kuluttua Liisa sanoi:-Pikku-Kalle, se ei ollut minun napani.-Ai jaa, Pikku-Kalle sanoi.-Se minun juttuni ei ollutkaa sormeni...

Ville kysyi kallelta miksei sun kusi ei lirise? No kun kusen lahkeeseen. No mutta sillonhan sun lahje kastuu! Ei kun kusen sun lahkeeseen.

Pikku-Kallelle tuli keskellä yötä pissahätä. Pikku-Kalle meni äidin työ ja sanoi:-Äiti minua pissittää!-Ei niin saa sanoa,äiti torui - pitää sanoa minua laulattaa! Seuraavana yönä Pikku-Kalle meni mummulle yöksi. Hänelle tuli taas kauhea pissahätä, hän meni muummun sängyn viereen ja sanoi:-Mummu minua laulattaa! Johon mummu vastasi:-No laula minun korvaani, mutta laula hiljaa!

Tunnilla piti keksiä sanoja joissa on d-kirjain. Kun kukaan ei keksinyt, opettaja osoitti rintaansa, tarkoittaen sydäntä. Silloin Pikku-Kalle viittasi innokkaasti ja sanoi - Dissit!

Pikku-Kallen mummolla oli peräpukama vika koska mummo ei saanut lääkettä itse niin mummo pyysi että Pikku-Kalle laittaisi lääkkeen no pikku-Kalle kysyi sitten että laitetaanko tämä tuohon ruskeaan reikään vai syötetäänkö tämä tuolle kalkkunalle?

Pikku Kalle oli suomi ruotsi ottelussa ja koti matkalla jäi auton alle ja auton kuski kysy, että miten kävi pikku Kalle vastas suomi voitti 7-0

Pikku-Kalle
Olipa kerran Pikku-Kalle. Hän kysyi äidiltään saanko tulla kanssasi saunaan?Äiti vastasi kyllä, jos et katso ylös etkä alas. Pikku-Kalle sanoi hyvä on, en katso ylös enkä alas.Äiti ja Pikku-Kalle menivät saunaan. Pikku-Kalle katsoi y- lös ja alas, silloin hän kysyi, mitä ylhäällä on?Äiti vastasi, ylhäällä on pommit. Kalle kysyi, mitä alhaalla on? Alhaalla on viidakko,äiti vastasi. Seuraa- vana päivänä Kalle kysyi isältä, saanko tulla kanssasi saunaan? Isä vastasi, kyllä jos et katso alas. Kalle ja isä menivät saunaan. Pikku-Kalle katsoi alas ja kysyi isältä, mitä alhaalla on? Isä vastasi, siellä on käärme. Illalla kun kaikki menivät nukkumaan Kalle meni isän ja äidin huoneeseen ja sanoi,äiti pudota pommit alas, käärme luikertelee viidakkoon.

Opettaja: Pikku-kalle mikä on isäsi nimi?? Pikku kalle mietti hetken ja sanoi: En tiedä. Sinä olet jo 6vuotta etkä edes tiiä isäsi nimeä. Moitti opettaja. Minun äitini on jo 34vuotta eikä sekään tiedä.....

Olipa kerran pikku-kalle hänen Äiti teki pullia ja sokeri oli loppunu niinpä Äiti sanoi pikku-kallelle että hakea naapurista sokeria lainaan niinpä pikku-kalle meni hakemaan naapurista sokeria...??? Ja pikku-kalle oli ovella hän pimpotti ovi kelloa mutta mitään ei kuulunut mutta kohta kuuluu askelia hän kuulee kun naapurin nainen meni ovelle alasti ja pikku-kalle katsoi postiluukusta ja sanoi HEI KIKKARA PÄÄ ONKO TEIDÄN ÄITI KOTONA...!!??

Pikku-Kalle tuli kouluun myöhässä, rehtori tuli käytävällä vastaan ja sanoi "taas myöhässä". Pikku-Kalle vastasi "niin minäkin".

Oli uskontotunti. Kaikkien piti kertoa oma iltarukouksensa. Oli pikku-kallen vuoro mutta hän ei rukoillut iltaisin. Opettaja käski pikku-kallen mennä illalla äidin ja isän huoneeseen ja kuunnella millainen rukous heillä oli. Illalla kalle teki työtä käskettyä ja meni. Sieltä kuuluui:äh puh pertti työnnä vielä sentti älä työnnä kahta ettei repee nahka!

Eräänä päivänä Pikku-Kalle tuli koulusta ja oli kuullut koulussa sanat helvetti, kondomi ja runkata. Hän kysyi äidiltä mitä ne tarkoittaa.Äiti sanoi että helvetti tarkoittaa eteisen naulakkoa, kondomi tarkoittaa pyörän sisäkumia ja runkata tarkoittaa tervehtimistä. Illalla Pikku-Kallelle tuli vieraita. Pikku-Kalle avasi oven ja sanoi: Heittäkää vaatteenne helvettiin, menkää runkkaamaan äitiä, isä on paikkaamassa kondomia.


Pikku Kalle ja pikku Liisa oli kaupan pihalla pikku Kalle sanoi jos kiipeät lipputankoon saat 10mk pikku Liisa meni kotiin ja sanoi äidille kun kiipesin lippu tankoon sain pikku Kallelta 10mk äiti sanoi mutta pikku Liisa pikku Kallehan näki pikkuhoususi. Seuraavana päivä sama juttu mutta kun pikku Liisa sanoi äidilleen että sain taas 10mk äiti sanoi taas mutta pikku Liisa pikku Kallehan näki pikkuhoususi pikku Liisa sanoi ei nähnyt minulla ei ollut niitä

Pikki-Kalle oli matkalla junalla. Hän matkusti puku päällä koska oli menossa junalta suoraan juhliin. Matkalla Kalle huomasi, että housut olivat revenneet. Kalle kysyi ohi menevältä konnarilta, että missä juna seuraavan kerran pysähtyy ja onko siellä kauppaa, josta saisi ostaa uudet housut. Konnari vastasi, että Kourassa pysähtyy, mutta vain viisi minuuttia ja osuuskauppa siellä on. Kun juna oli pysähtynyt, hän pinkaisi kauppaan. Kaupan ovelta Kalle huusi myyjälle joka oli tikkailla laittamassa tavaroita ylähyllylle: Nyt neiti äkkiä housut alas, sillä se ei seiso Kourassa kuin viisi minuuttia!

Pikku-Kalle tuli ulkoa ja kysyi äidiltään, että mitä se tarkoittaa kun 2 ihmistä nukkuu päällekkäin? Äiti sitten selitti ihan nolona kaiken minkä seksistä tiesi. Pikku-Kalle lähti sitten takaisin pihalle ja tuli taas sisään. Hän sanoi äidille: Sinä olit väärässä. Se on KERROSSÄNKY!
Äiti! -no mitä Kalle? onko pierussa kokkareita? no ei! no sitten mulla on paskat housuissa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.