IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 14.12.2007 03:48

Jos en nyt mene nukkumaan, niiin vaivun koomaan.
Mie muuten valvosin koko yön mut en oikee tiie et oonko menos huomen jonnekki vai en.

Pekka kysy että meenkö sen kaa kattoo huomen (siis tänään, perjantaina) SaPKon peliä. Mutku en tiiä et oonko menossa minnekää! Siinähän päätät sit.
Ois kyl aika mielenkiintosta. Moneltahan se on?
--> www.sapko.fi
14.12.2007 18:30 Savonlinna SaPKo Titaanit
Hmmm. Perse.

Luojan kiitos huomenna on perjantai.
Mut ai vittu! En oo koskenukaa bassoon taas vähää aikaa (basisti joo, ja laiskaki vielä!) ja oon satavarma et vire on taas vituilla. En jaksais. En osaa virittää sitä ku oon paska.

Ja vidu huomen pianotunti kans enkä niitäkää oo harjotellu.
Vois tehä elämänsä ekan uudenvuodenlupauksen ja skarpata vähä keväälle. Ku kuitenki tietää että enää puolet jälellä ennen KESÄLOMAA.
Kesäloma, hmm. Meniskö appariks vaiko eikö.. Toisaalta haluisin, mut toisaalta.. pelottaa et jos ei ookaa yhtä hyvä tiimi ko tänä vuonna oli (erästä poikkeustapausta lukuunottamatta mut ei puhuta siitä) ja sit on iha paska meininki.
ÄÄ. Sitäpaitsi sit oisin kaks vuotta leiriläisiä vanhempi, ja ei siinä sillee mitää mut pelottaa et ne sit ottaa miut jotenki vanhuksena. Enhaluu! Oon lapsi mieleltäni kuitenki.
Ah leiri. <3

Voi vitsi haluun Helsinkii. Miksi? Koska se on ihana kaupunki ja siel on aina kivaa vaikka vaa kävelis keskiyöllä rautatieasemalta Uudenmaankadulle vitu painavan matkalaukun kaa. (Been there, done that.)
Ja, ON IKÄVÄ VERNAA koska se on tosi hauska muija (en ikinä sano muija, tuntuu oudolta mut oli pakko testata) ja joo ja höö. Ja viimeks miulla oli tosi hauskaa sen ja Könsikkään kanssa. Wihii.
Äh, siitä on jo oikeesti joku elämä ko viimeks sitä näin. Elokuussa! Kamoooon... Nyt on joulukuu. Haluu Verna nähdä nyt.

Ja sit tota tota.
Ei jumalauta mikä Raamattu vol. 2 tästä päivityksestä tulee.
Päätin just että en ikinä poistu Galzu<3sta. Sit ku oon aktiivi-ikäinen (kivempi sana keski-ikäselle) ni voin nauraa kaikille teiniangsteille ja vammailuille.

Haluun tehä Miikasta ja Maggiksesta kuvakollaasin. Ne oikeesti AINA säätää jotai ja pakko ruveta kantaa kameraa aina mukana.
Jajaj.

Tekee mieli googlettaa tähä taas joku tosi random kuva. Joten niin teen.
[Valitsin Hasselhoffin koska se on niin himokas. NOT.
Eiku oikeesti siks että katoin tänää Amerikan Talenttia ja nauroin iha sikana ko tajusin et se oli tuomarina. Ja ku ne selitti niistä sen upeista mahtavista urotöistä jne.
Joten nauttikaa!]
((Kuvasta vielä - koiraparat..))

Ei tätä kukaa ees lue mut EN HALUU NUKKUA ja kuitenki haluan joten..
Tämä vie ajatukset pois siitä sitten.

Perkele.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.