IRC-Galleria

poetofthenight

poetofthenight

Im in love, what can I say. Hope this feeling won't fade away. For a fleeting moment I can hear the sea. There's nowhere else I'd rather...

Blogi

« Uudemmat -

HelsinkiTorstai 28.05.2009 18:11

On ottanut muotonsa ja näkönsä. Siirrymme Seinäjoelle takaisin, ja sairaalan mäellä teemme temppumme. Ensi viikolla Kotkan suuntaan, sitten vaan parantelemaan, itseään ja egoaan

JesssssssssssssssssssssKeskiviikko 06.05.2009 03:44

Olkiluoto kutsuu. vihdoin tuli mestarilta viestiä, ja paikka on mun. Ruiskubetonointi hommat alkavat/ jatkuvat pitkin kesää, kolmekuukautta ja sikana hommia :D

Hitori tjannaiPerjantai 23.01.2009 12:58

Sakura, ja monta muuta, enää en ulvo edes kuuta. Sata kuusikymmentä raivokasta huutoa, ja sitten pum. Siinä se on ja ilmielävänä se sykkii ja koskettaa minua.
Mitä ajatteletkin tässä vaiheessa se ei ole sitä, sillä se on vain unta. Mutta se on niin hyvää unta, että siihen voisi jäädä pitkäksikin aikaa. Ja kerrankin siinä tapahtui jotain mukavaa, sellaista mitä ei liian usein ole tapahtunut.
Mitkä siihen vaikuttivat, että kerrankin kävi näin? väliä sillä ei ole, sillä se oli jotain niin paljon parempaa, mitä tämä maailma voi tarjota. Voi kunpa joskus vielä kävisi niin kuin viime yön unissa.
sissos, sissos Shakki, ja koppa lakki. Tentit meni numerot tuli ja läpi mentihin. Hehehe, elämä voittaa, saatanan lujaa mennähän, mettähän katon kautta ja vedellä kävellään iliman jalakoja. Onkohan sekaisin pää vai kaikki muu???

Uusi vuosiSunnuntai 04.01.2009 00:11

Alkaako kaikki taas alusta? Meneekö kaikki samalla tavalla? Sisällä kaikki on kuin tulipalossa mutta vettä ei näkyvissä. Alkakoon kaikki alusta, ja syntykön tunteeni uudelleen feenixin lailla. Olen sydämellinen perkele, ja sarveni kasvavat koko ajan. Tulkoon nainen ja sahatkoon ne poikki, jos kanttia riittää...

VuosiLauantai 29.11.2008 01:59

Siitä on vuosi, kun kirjoitin ekan kerran että on onni kohdannut minua. Ajatteleekohan Kultani samoin minusta? Ristus kun se ei voi sanoa koskaan mitään mistään. Se vaan on sellaanen kaiken sisällään pitävä takkuunen värkki. Joskus ei voi kuin vaan sulkea silmänsä ja toivoa, että se rakastaa edes vähän siitä mitä itse rakastaa.

Sorrow in me grows deeply. You see my sad face but take it lightly. I don't know if you care at all. If the death comes to me, will you let me fall? 'cause I would hold you in my arms and never let you go. You stupid girl, messy thing, why won't you let me love you.

Last flames of the dying sunPerjantai 07.11.2008 22:39

Maailma muuttuu, minä en. Ja sellaiseksi sanon asian sen. Tunnen eläväni aina sataa, tahdon vain pahuudelle pahaa. Jos tulta vastaan voi taistella tulella, voi pimeyden muuttaa aineeksi valolla. Ja aineellista on kaikki paha, muuttaa sitä ei voi edes raha. Siksi lyön miekalla maahan sen, joka tahtoo tuhota rakastamani maailman musta valkoisen.

Repikää siitä riimiä, lisää tulee.

Ahaa, koulu jatkuuMaanantai 20.10.2008 07:32

Ja taas se alakaa, nostakaa jalkaa. Loman jälkeen tulee arki, ja hommat menee poikki ja halki. Kyllä tämä tästä, lakkakkaa miettimästä.

Runkoa ja rubnkoa. 50x100 ja 50x125. siinäpä sitä sitten olikin taas jo toimintaa ja värkiä niin pitkäksi aikaa, että ei tartte tehdä muuta vähään aikaan. toiset on luotu kulkemaan, toiset rakentamaan. hola no hablo engelska ja rommia pullo. vaikka väsyttää ja vituttaa, elämä voittaa... kunnes noudon aika koittaa :DDDDD:D:D:D:D:D:D:D:

Ja homma toimiiTorstai 09.10.2008 04:35

No niin, nyt on kaikki yes. Niin kuin tami sanois, Täs on kolme prinsiippiä jotka pitää toimia tässä "All or nothing Stage of life"
1. Koulu sujuu
2. Nais-asiat sujuu
3. Raha-asiat sujuu
Haamu4 eli ghost four On työ(oli se mitä tahansa sitten)
Vetäkää perseet ja käteen :D
« Uudemmat -