IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.12.2007 19:39

Olipa kerran prinsessa, joka vannoi, että menisi naimisiin vain jos kosijan suudelma vakuuttaisi hänet siitä, että mies olisi hänelle se oikea. Tämän kuultuaan kuningas antoi julistuksen, jonka mukaan hänen tyttärensä naisi ensimmäisen miehen, jonka suudelmasta tämä todella nauttisi; kuningas halusi kuitenkin estää kevytmielisiä yrittäjiä ja lisäsi, että epäonnistuneet tuomittaisiin välittömään kuolemaan.

Pian miehiä alkoi saapua valtakunnan joka kolkasta. Jokainen heistä johdatettiin prinsessan kamariin suutelemaan. Prinsessan mielestä mies, joka suuteli häntä otsalle, oli liian arka. Kädelle suudellut mies liian muodollinen; jalansuutelija liian naurettava; kielisuutelija liian röyhkeä. Kaikki heidät teloitettiin.

Epätoivoinen kuningas lähetti sanansaattajia valtakuntansa kaukaisimpiin nurkkiin etsiäkseen miehiä, hjotka osasivat suudella uudella tavalla. Seuraavana päivänä jonon ensimmäisenä oli hyvin ruma ja vanha mies. Kun hän saapui kamariin, prinsessa istui vuoteellaan ja mietti: "Olipa hän minkälainen tahansa, hylkään hänet."
Vanhus astui rohkeasti eteenpäin ja suuteli prinsessaa. Hänen suudelmansa kesti niin kauan, että prinsessaa alkoi pyörryttämään. Hän toivoi miehen lopettavan, koska oli täysin hengästynyt ja hän tunsi omituista kihelmöintiä. Sitten hänestä tuntui äkkiä siltä, kuin hän pystyisi jälleen hengittämään, mutta mies suuteli häntä yhä. Suudelma tuntui kestävän tuntikausia. Prinsessan aistit olivat turtuneet ja hänestä tuntui nyt, että suudelma poltti hänen veressään kuin hitaasti kytevä tuli. Hän kuuli toisten miesten ääniä huoneen ulkopuolelta, mutta ei tehnyt elettäkään päättääkseen suudelman, sillä jokin oli alkanut lämmittää häntä. Hän suuteli miestä kiihkeästi takaisin, mutta hänen mieleensä ei juolahtanutkaan, että hengitti täysin luonnollisesti nenän kautta. Lopulta ovi lennähti auki ja kaikki prinssit sekä herttuat syöksyivät sisälle.
Vanhus astui nopesti taaksepäin ja peitti kasvonsa hupulla.
"Olet ollut täällä koko aamun", toiset miehet valittivat.
"Pyytäkää nyt prinsessalta vastausta", vanhus sanoi.
Prinsessa oli häkeltynyt, sillä jokin hänen sydämessään yllytti häntä puhumaan, ja aivan ajattelematta hän kuuli itsensä sanovan:
"Tämä on mies, jonka kanssa menen naimisiin"
Väkijoukkko säpsähti järkytyksestä. Vanhus heitti huppunsa syrjään ja muuttui komeaksi nuoreksi prinssiksi. Kaikki hengähtivät ihmetyksestä. Onnen kyyneleet kohosivat prinsessan silmiin, hän piti sanansa ja meni miehen kanssa naimisiin jo seuraavana päivänä. He elivät onnellisina elämänsä loppuun saakka.

Tarinan opetus on yksinkertainen: suutele pitkään ja kaikki muuttuu. Jokin pitkässä suudelmassa saa aikaan outoja ja ihania asioita ihmisessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.