IRC-Galleria

Tammerfest 11.7.2007-14.7.2007Sunnuntai 15.07.2007 16:40

Tammerfesteillä oli helvetin hauskaa! Eka maanantaina jonottaan Negativee kaheks yöks Tuulin kanssa. Mentiin ma-ti yönä Nooran ja Tytin kanssa kakdelle tammelaan ja sit kakdet tuli nendest ulos. Tiistaina Tuirekin tuli jonottamaan kanssamme ja siinä se päivä menikin äkkiä ohi. Kun sitten keskiviikko koitti ja Negativen keikka alkoi lähestyä niin alkoi jo vähän jänskäämän. Mua ja Tuulia ennen jonossa oli ehkä noin 20 ihmistä, päästiin silti eturiviin Läpän eteen. Negativen lämppärinä oli Deep insight (en oo varma kirjotetaanko noin?) se oli oikeestaan aika kuraa koko shitti eli siis kuuntelin koko Deep insightin keikan ajan mp3:sta. Sitten kun kello löi 20.30 alkoi sirkusmusiikki soida ja yleisö taputtamaan tahtia. Negativen pojat tuli esiin piiloistaan ja sitten se hauskuus alkoi... En muista mikä oli eka biisi, mut se on nyt ihan helvetin sama. Keikka oli ihan pirun hyvä sain Ripen ruusun nupun ja Tuulikin sai jonkun ruusun. Juuri kun pojat lähtivät pois niin Tuuli pyörty... Loppu on sensuroitua koska en halua kirjottaa sitä tänne tietystä syystä. Mutta siinä oli ensimmäinen Tammerfest keikka ja sitten pääsi vähän kotiin lepäilemään.

Torstaina mentiin sitten Nean ja kummppaneiden kanssa moikkaamaan Nitrokissin poikia infernolle. Ei me tietysti sisälle päästy mutta kyllä se ihan hyvin uloskin kuului. Ennen kun nitrokiss aloitti musisointinsa infernolla, pyörimme kaupungilla ilman minkäänlaista syytä ja törmäsimme erillaisiin julkisuuden henkilöisiin mukaanlukien Negativen kosketinsoittajaan Nakkiin. Siinä se Torstai sitten menikin ja pääsi jälleen omaan sänkkyyn nukkumaan.

Perjantaina menimme jälleen Nean kanssa kaupunkiin ja siellä menimme noin... ehkä 5-6 aikaan katsomaan verturipuistoon Renoise orkesterin musisointia, hyvin ne soittivat ja sitten Tuulikin sai itsensä paikan päälle. Siellä sitten kuuntelimme ja katselimme erillaisia bändejä mm. Heijastetta ja Jermainea ja sitten viimeisenä muttei vähäisimpänä esiintyi Sturm und drang. Pojat vetivt ihan hyvin enimmäkseen omia biisejään mutta myös kovereita mm. Judas priestin breking the lowin ja Iron maidenin fear of the darkin ja tottakai paranoidin! Keikan jälkeen kirmasimme Tuulin kanssa vuolteentorille jonottamaan Bloodpitin ja 69 silmään keikoille. Siellä sitten vietimme railakkaan yön lukuisien miesten seurassa ja nukuin ehkä 3-4 tuntia erittäin katkonaisesti.

Sitten aamulla n.8 aikaan heräilin ja lähdin käymään kotona. Tuuli jäi vielä nukkumaan todella lutuisen näköisenä sinne muurahaisten ja matojen keskelle. Takaisin tulin ehkä 1-2 aikaan ja sitten Anskukin tuli paikan päälle n. puoli kolme. Sitten neljältä pääsimmekin jo sisälle ja siinä odottelimme tyhjän panttina n 2 ½ tuntia ja sitten aloitti Bloodpit. Itse en kyseistä orkesteria fanita, mutta Tuuli sitäkin enemän. Kyllähän ne pojat ihan hyvin soittivat. Keian loputtua Tuuli liukeni Anskun kanssa karvakäsien kebabille ja jättivät minut yksin keskelle niitä kaikkia pelottavia gootteja. Keikka alkoi introlla ja sitten pojat tulivat lavalle Jyrki tietysti viimeisenä. Keikan keskivaiheilla Jyrki 69 (Jos joku sivistymätön äpärä ei tiedä kuka on Jyrki 69 niin minä valaisen häntä ja kerron että Jyrki 69 on The 69 eyesin laulaja) heitti pyyhkeensä yleisöön ja sain pyyhkeen yhdestä kulmasta kiinni, mutta niin sai monimuukin ja siinä syntyi sitten pieni riita, että kelle se pyyhe kuuluu, mutta sitten järjestyksenvalvoja tuli väliin ja otti pyyhkeen itselleen. Siinä samassa rytäkässä mun kulmakoru vähän repes ja vertakin tuli ihan kiitettävästi. Sain sitten paperia millä pyyhkiä enimmät shitit siitä helvettiin. Hetken sitä sitten putsailin kunnes sitten jatkoin taas rokkailua. Keikan loputtua yksi järjestyksenvalvoja tuli puhdistaan sitä mun haavaa ja sano et se oli aika pahan-
näkönen. Puhdistettuaan haavani se tosi kiva järkkäri anto mule sen Jyrkin pyyhkeen koska mä olin loukkaantunut siinä taisetalussa. Sen jälkeen ei vituttanutkaan enään niin paljoo se korun repeeminen. Täytyy kyllä myöntää, että oli aika helvetin hyvä keikka ja että, kannatti jonottaa yö.

Tekstissä on varmasti lukuisia kirjoitusvirheitä, mutta huomioikaa se, että olen kirjoittanut tämän kiireessä älkääkä rankaisko minua vaan päästäkää minut pahasta...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.