IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 03.11.2008 20:54

Author: Keppo
Rating: R
Genre: Draama, romance
Pairing: Patamulkku/Seppo
Warnings: Täysin ala-arvoista tekstiä hyi pitäisi ampua tälläiset

Jaakko ja sienen jalka

Patamulkku oli taas lempiharrastuksensa parissa; rouva oli matkustanut - yllättävää kyllä, ilman hemaisevaa vaimoaan, Seppoa - syrjäiseen irlantilaiskylään puhumaan paikallisille itsensäpaljastajille huonoa englantiaan. You is very much sexy girl, gimme some cock? Kiero, kiero nainen tuo Patamulkku. Omisti tuuheat viikset kunnes vaimonsa ajoi ne pois, uhaten vielä selibaatilla.

Viikset lähtivät, ja niin lähti Patamulkkukin. Kotikylässään tunnetuksi tullut Seppo oli kertonut juorulehdille hänen ja Patamulkun kuukausittaisista orgioista, joissa uhrattiin monia miespuolisia feminismin nimissä tiikereille. Sairasta, tuollaisia meidän kulmilla, saastat.

Your cock is no big, go away. Patamulkkua oli helppo hämäyttää. Yrittivät kerran Sepon kanssa rakentaa suurta masiinaa. Haisunaatti räjähti ja Seppo nauroi. Suunnittelin kaiken, antaudu! Ota se, minut, kuin otit naapurin tädin. Viikset kutittivat, Patamulkku jatkoi. Puristi, nuoli, imi ja valmis. Jaetaanko ajatuksia? Ja Patamulkku päätyi Irlantiin.

Seppoa hän rakasti. Oli ylpeä itsestään, perseennuolijasta. Tunsi itsensä tärkeäksi, sai palvella vaimoaan. Vittupää, haluatko olla täällä, mitä? Ylempää, hellempää, paremmin, kovempaa, kovempaa!

Hän tahtoi olla täällä. Ja kun Seppo suuteli vaimoaan heidän jälleen tavatessaan, oli kuin jotain upeaa olisi yhdistynyt, kuin virtahepo olisi löytänyt suuren möhkäleen, kuin pingviini jääkarhun kidassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.