IRC-Galleria

ponnstar

ponnstar

she fills my bed with gasoline

dead insideMaanantai 23.11.2009 16:04

Tää päivä on osannu mennä jo ihan perseelleen jo nyt. -Ja taas tuun tänne valittaa <3

En menny kouluun --> mut hylättiin ainaki YH:n kurssilta yms. Sitte aamupalalla mutsi rupes ihmettelee kui oon vielä tyttöystäväni kanssa yhdessä. Sitte se toi jonku vitun raamatullisen tekstin siihen ja rupes tivaa et millasia mun tunteet on sitä kohtaan. Se halus tietää onko mun tunteet eroottista rakkautta ja ku mä myönsin nii se rupes vauhkoomaan siitä ettei se muka ois rakkautta. Ihan ku mie olisin joku sairas ihminen joka tarvii hoitoa! Saatana eihä kukaa sellasta kuuntele, heitin aamupalani roskiin ja lähin vetää keittiöstä...

Sit mutsi tuli viel uudestaan juttelee, ja se sano et jos me joskus muutetaan mun tyttöystävän kanssa yhteen, nii turha odottaa et se tai iskä tulee käymään. Ja sillä ei oo mitään asiaa ikinä meille.
Ja mä kun luulin et ees mutsi alkais pikkuhiljaa tajuta mun tilanteen ja tän suhteen, mut ei sitte.
Sitte se sano viel et homoseksuaalisuus on osa mua, eikä se voi sille mitää ku oon sen itte muka päättäny, mut se ei aio enää jutella tästä aiheesta ja käyttäytyy vissii ihan ku mitää ei olisi ikinä tapahtunukkaa.

Nyt mä haluisin kuolla. Tiesin sillo ku leikkiin ryhdyin et jotain tällaista saattais käydä, ja riskeerasin kaikki, mut silti se sattuu. Ja silti... en tiedä kuinka huonon ihmisen se musta tekee, mut mielummi pilaan perhesuhteeni, elän loppuelämäni niin että ne kieltää mut kunhan vaan saan olla kuka olen, ja elää sen ihmisen kanssa jota rakastan, kuin että tekisin niin kuin muut haluaa, vaan sen takia että se on muka 'luonnollista' ja 'oikein'.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.