IRC-Galleria

ponnstar

ponnstar

she fills my bed with gasoline

lol mitä?Perjantai 30.04.2010 00:31

Ja vaikka se mutsi niin sano ettei enää tulla keskustelemaan mun seksuaalisuudesta, niin johan meillä taas äsken oli rakentavat hablaamiset XD

Kaikki alko siitä et tunnustin sille et mulla ja Minnalla oli suhde, mut ei se ees kauheena reagoinu siihen, vähä oli sillee 'arvasin!'-meiningil ehkä XD. Ja tämänhän jouduin tunnustamaan koska angstasin jotain vähä Artulle mesessä ja mutsi luki niit tekstei siin samal ku se höpötti mulle jotain.

Eniveis tää oli jopa aika rakentava keskustelu, ei mitää huutamista ja mollaamista. Naurettii tosi paljon. Paras oli ku sanoin ettei mua pojat kiinnosta tällä hetkellä piirun vertaa, ja sit se myönnytteli et joo kyl se vähän ymmärtää ku onha senki mielest naisen rinnat ihanan pehmeet ja jotain sellasta ja sitte se HERRANJUMALA ALKO KOURIA OMIA TISSEJÄÄN 8'''''D ....sitä en ois halunnu nähä.

Sit se puhu ittesä pussiin yhessä vaiheessa, naurettii pikkasen ehkä molemmat ku se tajus sen.
Et kyl tää tästä : )

[Ei aihetta]Torstai 29.04.2010 22:28saan itseasiassa kiittää exääni että rakastuin aikoinani tähä kappaleeseen : D Ja niin siitä tuli mun ja Tainan viime kesän soitetuin biisi varmaan ♥

Ja koska kohta on taas kesäääää (lol toi sää ei kyllä nyt oikein vakuuta..) niin aika laittaa taas Goodnight Nurse soimaan ♥

Nyt en saa horjua, mä kerään voimiaKeskiviikko 28.04.2010 00:12

En ole vahva enkä tiedä mitä haluan
On kylmä iltaisin ja aamuisinkin aika viileä
Mitä itse tahdon kysytty ei, mitä sille mahdoin?
Niin äkkiä minut irti repäistiin

[Ei aihetta]Tiistai 27.04.2010 08:48

dumdumduuum. Kohta taas vaihteeksi ajelen Haminaan ja siitä pitäisi Seppo heittää ainakin Seutulaan : D Sitte sen jälkeen vietänkin taas mukavan päivän Helsingissä. -Yksin taas tällee kivasti. Onneks on sentää vähän rahaa nii voin shoppaa jotain kivaa, tosin ryöstin ne rahat säästötililtäni jonne olin vähä tulevaisuutta varten yrittäny kerätä rahnaa, mutta paskat, mie elän tässä hetkessä ja nautin pienistä hetkellisistä nautinnoista ku en näköjää sitä suurempaa onnea oo löytäny. nii.

voi vitun hiuskriisiMaanantai 26.04.2010 21:07

nii, en taas vaihteeks oo yhtää tyytyväinen mun tukkaan :C Pitäs ny vähintää värjätä taas mustaks ku toi punanen tuppaa edellee näkyy tuolt alta..

Ku oon jo pidemmän aikaa haaveillu tollasest tukast mikä tol oikeenpuolimmaisel on, mut en sit tiiä. Ku sen kaa ei mee sit enää noi mun tyttömäiset vaatteet ja nää nii yhyy.

_______________________________________


Mut sit taas toisaalt haluun kasvattaa pitemmät hiukset. -Mut sit joudun nyt kärsii ku en tykkää yhtää tukastani :l
Voi elämä ku sitä ei ikinä voi olla tyytyväisiä siihen mitä on...

[Ei aihetta]Maanantai 26.04.2010 15:52

ens viikolla pitäisi olla kaikki kurssit kasassa, tai multa evätään pääsy ylioppilaaks. VITTU. Ei jaksais kiinnostaa nyt yhtään mitkään opiskelut tai mitään. Toivon jopa etten sais nyt töitä Lahdesta, en oo yhtää sillä tuulella et jaksaisin aatella jotai muuttamista...

Onneks mulla on vaa vissii et kolme vastaussuunnitelmaa pitää tehä ja keskiviikkona käyn uusimassa yhteiskuntaopin kokeen. Sit oon kusessa jos en pääse sitä koetta läpi.
Stressaa taas vaihteeks vähä kaikki.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.04.2010 21:03

on se niin kiva ku on noin aurinkoinen päivä, mut mun sisälläni on musta yö.

"There's thunder in our hearts baby"

Ja siinä tämän päivän päivittäinen ängstimääräni. Kattelin mun vieraskirjasta et mulla on yllättävän paljo käyny miehiä mun kuvii kattoos. Sit hokasin et taitaapi johtua mun uudesta oletuskuvasta. Voi voi heteromiehiä kun saavatkin huomata että olenkin vain tissitön lepakko. Muhuhuh.

we built it up to watch it fallLauantai 24.04.2010 05:44

tää on nii julmaa ironiaa et ihan itkettää

kuuntelin tota biisiä tosi paljon sillo ku tutustuttii ja varsinki sillo matkalla ku nähtii ekan kerran. Vitu meediobiisi, enpä arvannu et samaistuisin siihe tällä tavoin näin jälkeenpäin...en laittanu sitä oikeeta musiikkivideota toho ku Nick on nii kamalan näköne. PS noi lyricsit vähä kusee tos videol

[Ei aihetta]Perjantai 23.04.2010 18:54

PS. kulmakarvojen takaskasvattaminen on tuskaa. Toinen puoli kasvaa nopeemmi ku toinen XD

Ja teitä tietenkin kiinnostaa ku pieniä kiviä ♥

[Ei aihetta]Perjantai 23.04.2010 18:52

voisin lohduttaa itseäni tänään ostamalla jotain kivaa muodin yöstä~
ja huudattamalla Hollywood Undeadia ♥

uuh♥

Tekis miäl vetää perseet huomen Moonis, mut vitut mie varmaan saan alas mitää nii paljo : D Plus en kehtaa laittaa ketää kuskiks ja ei oo yöpaikkaa Kouvolas :'C Kai se on taas vaan kokista lipitettävä..