IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Tähtitaivas on edelleen kaunis, vaikka se näyttää kuvan läpi rumalta. Suomeks sanottuna vaikka jotkut ihmiset näyttää muita pahemmilta, ne on Jumalan luomina sydämeltään yhtä ihania kuin muutki. Jumalan kuva on rikkoutu niissä tavallista näkyvämmällä tavalla mut se ei oo niiden oma syy.

Tähänastinen elämänkokemus on osottanu, että ei ole olemassa tosi pahoja ja hyviä ihmisiä. On vain olemassa rikkinäisiä ihmisiä. Jos näet keskimäärästä "pahemman" ihmisen, poraudu syvälle ja huomaa kuinka taustalla on aina joku haava. Jotain kamalaa on tapahtunu, jonka seurauksena on vaan niin hukassa itsensä kanssa, ei tiedä kuka on, mitä täällä tekee ja on huono itsetunto. Sairaus, henkinen sairaus.
On meidän, jotka tullaan verraten hyvistä oloista, helppo osottaa sormella ja sanoa, että paha on itsen ulkopuolella. Pahoja on murhaajat, varkaat ja ihan älyttömän itsekkäät. Mutta ajatellaampa joskus oisko kiva olla "muita pahemipi" ihminen? Oisko kiva sen lisäks, että on joutunu kestämään elämässä kipeitä asioita, jotka on johtanu vääriin valintoihin, kestää vielä sitä syyllisyyttä ja toisten torjuntaa? Huomata itsensä niin pahana ja tekonsa niin pahana.
Rakastetaan "pahat" ihmiset puhki niin me annetaan niille se, mitä ne on kaivannu koko elämänsä. Rakkautta. Samalla ehkästään niiden tulevia pahoja tekoja.
Muita pahempia ihmisiä ei ole olemassa. On olemassa vain pahoja tekoja ja rikkinäisiä ihmisiä. "Ehjempien" tehtävä on tukea särkyneitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.