IRC-Galleria

Mua ei haittaa yhtään vaik ootki avoin jne:D on kivaa et on viel ihmisii, jotka on oikeesti sitä mitä ne on!:D Mä pidän ihmisistä jotka on sellasii ku sä:D ^^ Kiitos kehuista:)
mun mielestä sä oot ihan mielettömän kaunis:) Ja ihmeellinen ja siitä syystä ihana ihminen:D


Liisa sanoo:
hahahahahah. mä sekoon

Arvaa kuka sekoo kans? mitä varten sä sekoot?

Liisa sanoo:
noku ihminen SÄ SEKOTAT MUN MAAILMAN! Mä oon vaan niin ilonen, mä oon vaan niin tajuttoman ilonen et tollasii ihmisii on olemassa. Se on kummallinen asia. Kun mä oon tässä viime aikoina tutustunu niin moneen ihan TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSI ihanaan ihmiseen ja voi, mun pää halkee
mä saan sydänkohtauksen
se on sit sun syy.

Mä sekoon kans! Sä oot mielettömän ihana ihminen, mä sekoon sen takii et kahteen vuoteen kukaa ei oo ollu noin ihana!!


Ah miten ihana ihminen sä oot. Sä oot antanu mulle niin paljon! Mä viimeinkin ehkä nyt sitten alan uskoo itteeni, mulla on hyvä olla:) sun ansiota tosi pitkälle!! Sä löysit mut, sillon ku kukaa muu ei oikee ettiny ja oi, oon siitä nii onnellinen:)


otappas kuule Liisapienikulta nyt ihan rennosti ja rauhassa. muista pitää huolta ittestäs ettet uudestaan oo kohta taas loppu ja masennuksessa. tiedän että pidätkin huolta, mut silti halusin muistuttaa :) oot tärkee!


Ja tällä viikolla mä löysin ihmisen, jota ihanampaa ei voi löytyä. Se tyttö on mulle jo nyt niin tärkeä, että itken pelkästä ajatuksesta, että mun pitäisi luopua tuosta aarteesta. Liisa, mä oon aina sun tukena, niin kuin säkin olet luvannut mulle. Mä en ikinä antaisi tuollaisen aarteen kadota, en ikinä. Sä tulet olemaan mulle tärkeä aina. Sä oot jo viikon sisällä tullut mulle niin tärkeäksi ihmiseksi, ettei ikinä tule samanlaista. Ja ainutlaatuisista aarteista myös pidän kiinni.

ikävä suuren suuri liisaa <3
Täytyy kyllä sanoa että sä oot aivan uskomattoman avoin ihminen :D Mutta kaipa se on vaan hyvä :)


:D mitäs sulle oikein kuuluu? olet ollut mietteissäni viime aikoina :)Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.