IRC-Galleria

prinsessaiitu

prinsessaiitu

on niin väsynyt...

[Ei aihetta]Torstai 31.01.2008 22:29

ihana uus tukka <3 :D

HUOHKeskiviikko 09.01.2008 00:21

Ny tipattomalla oltu viikko jippiajee.. :/ ei ees yhtää vituta, eipä! Kyl taas huomaa et talvi kiristää kaikkia välejä, on riitoja pienistä asioista mille muuten nauretaan. On vittumaisuutta joku suuntaan. Nyt muistan miksi vietinkään koko viime talven pää sumussa, juuri tän vitun talven takia. Ei tuntunu niin paskalta sillon, tuli vasta keväällä ne jälkijunassa kasantuneina. Huh siitä tyytyväisenä että siinä tilanteessa ei olla enää. Tuntuu et elämä on liian täydellistä niin alkaa repimään pienistäkin jutuista maailman suurimpia vikoja. Kaipaan jotenkin vanhoja ihmisiä ja juttuja elämään paljonkin mutta miettii et juuri heidän takiaan elämä alkoi luisua paikaltaan, ei ne ihmiset ollu pahoja vaan itse oli se paska itselleen kun lähti mukaan.

Onneks nyt on oltu 7 kk nätisti. Mut silti pieni ajatus on pään sisällä et mitä vittua tää en ole mä, en mä ole näin rauhallinen, en näin pitkäpinnainen, en näin "kiltti" siis mitä vittua, oon ristiriidassani itseni kanssa, olenko tämä muuttunut henkilö oikeasti minä vai yritänkö väkipakolla laittaa itseäni muottiin mielyttääkseni muita. Ehkä tämä on juuri tätä helvetin talvikaamosmasennunangstia tai ehkä paska iitu haluaa taas ottaa vallan ja pilata kaiken mikä on tärkeää koska ei voi uskoa että elämä voi mennä näin hyvin, tai vaihtoehtosesti nautin kärsimyksestä eniten, sekasorrosta ja yleisestä vihankatseista selässä. Mitä vittua kuka olenkaan? Taas pilkahtelee vahvasti monen monet persoonallisuudet esiin nyt kuuluu vain viimeinen kysymys;

päästänkö itseni valloilleen pilaamaan kaiken vai ymmärrän että tämä kaikki johtuu talvesta ja tämän jälkeen elämä jatkuu täydellisenä?

uusvuosTiistai 01.01.2008 22:32

olipaha uus vuos, maailman paskin, selkään tuli mut mustelmat ja haavat onneksi paranee. tästä lähtee parempi vuos ja elämä.

[Ei aihetta]Perjantai 28.12.2007 17:21

kertokaapa et mitä uutenavuotena??? :) oisko mitää missää?

Hyvvää joulua kaikille! :)Sunnuntai 23.12.2007 21:31

Maanantai 17.12.2007 19:58

oon ny iha seonnu toho Facebookkiin, paljo parempi paikka ku galleria.. :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.11.2007 14:36

meiltä lähti eilen pienoinen taivaavaaseen...
tyhjä olo.

moiMOImoiMOImoiMOI Sunnuntai 28.10.2007 19:30

Katsotaan kuinka monta tuntematonta tai tuntemaani ihmistä uskaltaa sanoa ''moi'' päiväkirjaani.
Sit kopioi omaan päiväkirjaasi jos oot sanonut ''moi''

:D

:)Tiistai 16.10.2007 16:10

7 viikkoa jo.. :) pieni aika mut tuntuu suurelta.. :)

[Ei aihetta]Torstai 13.09.2007 01:18

vittu mitä paskaa.. on se kumma kun 15-16v tulee selittämään jotain paskaa.. :D ei niille voi tehdä mtn muuta kun nauraa... :D eri asia olis jos ne olis todistanu käytökseltään olevansa muuta kun perusteini-ihQdaata mutta kun ei.. :D ei edes wannabeet jotka luulevat että heidän "kommenttinsa" loukaavat, VÄÄRIN oikea totuus on se että en jaksa edes kuvitella mitä muuta heidän aivoissaan liikkuu paitsi poitsut ja kuin monen kanssa ja "siis olin NIIIIIIIIIIIN sekasin et huhuh, olin juonu 6 kaljaa vittu yrjösin KOKO yön" :DD

sentakia propsit joillekkin tulee tästä jotka osaavat käytökseltään todistaa etteivät ole yhtä idiootteja kuin kaikki muut. Arvostan teitä ja kiitos ettette sortuneet yhtä alas kuin kaikki muut.

MIHIN TÄMÄ MAAILMA ON MENOSSA KUN ^TUOLLAISET TULEVAT POMPPIMAAN SILMILLE? eikun saunan taakse vain.. :D