IRC-Galleria

prinsessaiitu

prinsessaiitu

on niin väsynyt...

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.11.2007 14:36

meiltä lähti eilen pienoinen taivaavaaseen...
tyhjä olo.

moiMOImoiMOImoiMOI Sunnuntai 28.10.2007 19:30

Katsotaan kuinka monta tuntematonta tai tuntemaani ihmistä uskaltaa sanoa ''moi'' päiväkirjaani.
Sit kopioi omaan päiväkirjaasi jos oot sanonut ''moi''

:D

:)Tiistai 16.10.2007 16:10

7 viikkoa jo.. :) pieni aika mut tuntuu suurelta.. :)

[Ei aihetta]Torstai 13.09.2007 01:18

vittu mitä paskaa.. on se kumma kun 15-16v tulee selittämään jotain paskaa.. :D ei niille voi tehdä mtn muuta kun nauraa... :D eri asia olis jos ne olis todistanu käytökseltään olevansa muuta kun perusteini-ihQdaata mutta kun ei.. :D ei edes wannabeet jotka luulevat että heidän "kommenttinsa" loukaavat, VÄÄRIN oikea totuus on se että en jaksa edes kuvitella mitä muuta heidän aivoissaan liikkuu paitsi poitsut ja kuin monen kanssa ja "siis olin NIIIIIIIIIIIN sekasin et huhuh, olin juonu 6 kaljaa vittu yrjösin KOKO yön" :DD

sentakia propsit joillekkin tulee tästä jotka osaavat käytökseltään todistaa etteivät ole yhtä idiootteja kuin kaikki muut. Arvostan teitä ja kiitos ettette sortuneet yhtä alas kuin kaikki muut.

MIHIN TÄMÄ MAAILMA ON MENOSSA KUN ^TUOLLAISET TULEVAT POMPPIMAAN SILMILLE? eikun saunan taakse vain.. :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.08.2007 15:45

En jaksaisi keskittyä lainkaan itsensä kouluttamiseen ja tulevaisuuteen, ellei vierellä olisi rakkaimpani jonka vierellä aion heilua hautaan asti. Hassunhauskasti tämän prinssin tapasin kurssini Info -tilaisuudessa, jolloin lempi leiskui jo kummankin silmissä. 2.6 Tapasimme, vietimme yön yhdessä, sitten toisen, kolmannen... Eräänä ensimmäisten päivien aamuna saimme puhelun joka aiheutti lievän shokin. Olemme sukua. Kaukaista kylläkin, mutta sukua :). Iitussa eläneestä villipedosta on kesytetty kesän aikana suht koht joustava, asiansa hoitava nuori nainen. Mitä helvettiä? Kyllä, tämä kesytys taisi toimia kaksisuuntaisesti, meistä tuli pehmoja, tosin eläimiä, pehmoeläimiä. Joilla on kovat päät ja nyrkit ;). Minusta on todellakin tullut pehmeä, ei päästä vaan sydämestäni.

Muokkasin Stalingerin tekstistä.. :) alkuperäinen kuuluu näin Tohtorin sanoin..... ;

En jaksaisi keskittyä lainkaan itsensä kouluttamiseen ja tulevaisuuteen, ellei vierellä olisi rakkaimpani jonka vierellä aion heilua hautaan asti. Hassunhauskasti tämän prinsessan tapasin kurssini Info -tilaisuudessa, jolloin lempi leiskui jo kummankin silmissä. 2.6 Tapasimme, vietimme yön yhdessä, sitten toisen, kolmannen... Eräänä ensimmäisten päivien aamuna saimme puhelun joka aiheutti lievän shokin. Olemme sukua. Kaukaista kylläkin, mutta sukua :). Hymiökiintiöni on yksi, ja se on nyt käytetty. Tohtorissa eläneestä villipedosta on kesytetty kesän aikana pyykkiä pesevä, asiansa hoitava nuori herra. Mitä helvettiä? Kyllä, tämä kesytys taisi toimia kaksisuuntaisesti, meistä tuli pehmoja, tosin eläimiä, pehmoeläimiä. Joilla on kovat päät ja nyrkit ;). Hymiökiintiöni ylittyi juuri, minusta on todellakin tullut pehmeä, ei päästä eikä missään tapauksessa jalkovälistäni, vaan sydämestäni.

"normaaliako" elämää?Lauantai 04.08.2007 04:02

Nyt sit on tultuu oltuu töissä melkeen 24/7 h et tätäkö se normaali elämä on? että sitten kun tulee kotiin niin joko menee suoraan nukkumaan tai sitten ehkä käy yhdellä kuten tänään.

Haluan pois täältä las pargasista, ihmiset olevinaan tietävät kaikki asiat paremmin kuin ketään muu.

Pyydän anteeksi kaikilta ketä olen loukannut tai tehnyt jtn muuta mutta se aikakausi on poissa kokonaan elämästäni, kiitos Villen! :)

Ja toivon ihmisiltä ketkä eivät minua tunne että unohtavat puheet ja tutustuvat koska ei sitä hullukaan kestä että kun menee jonnekkin kuulee ihmisten puhuvan paskaa juuri sinusta.

Nyt asutaan sitten Villen kanssa yhdessä saman katon alla, ja olen niin onnellinen kun voi vaan ihminen olla.

Eipä tässä muuta tilitystä oikeen ole että nähtäillään! =)

[Ei aihetta]Tiistai 12.06.2007 08:08

saispa sitä unta mut ei tuu niin ei tuu.. :S

Onneksi Ville-rakas tulee mun viekkuun pian.. =) <33

Oon niin tyytyväinen että olen sun kanssa, sä sait mussa liikahtamaan jotain

ensimäistä kertaa pitkään aikaan.. =) &lt;sydän&gt;

[Ei aihetta]Tiistai 12.06.2007 01:40

voi vittu mä voin vihata tätä paraisten kaupunkia ja sen kaikkia mahdollisia paska
juttuja... ihanaa ku muut ihmiset tietää mun touhuista paljon paremmin kun mä..
hankkikaa hyvät ihmiset elämä. Koko päivä on ollu päin helvettiä, ja vaan jatkuu ja
jatkuu.

[Ei aihetta]Sunnuntai 10.06.2007 19:02

&lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt;

[Ei aihetta]Perjantai 25.05.2007 22:53

no more fucking seurustelusuhteita.